ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου

Σκορπιός
Στο σπίτι και στην οικογένεια εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες, και πρέπει να κάνεις άμεσα κάτι για να τις λύσεις. Τα αγαπημένα σου άτομα απαιτούν από εσένα πάρα πολλά και αυτό σε προβληματίζει. Γύρισε λίγο στις παλιές συνήθειες και μην αναλώνεσαι τόσο πολύ στις επαγγελματικές σου ευθύνες. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μην δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους, αρκεί και εσύ να είσαι ήρεμος.

Τοξότης
Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν και να αποκαταστήσεις το ταραγμένο κλίμα μεταξύ σας.

Αιγόκερως
Η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Υδροχόος
Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς και να αναγνωριστείς, για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Η μέρα είναι αρκετά καλή και οι πλανήτες σε προικίζουν με την εύνοιά τους, αλλά για να μπορέσεις να προχωρήσεις πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μετά να κοιτάξεις το μέλλον σου, ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Ώρα να εξωτερικεύσεις όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου στα δικά σου άτομα.

Ιχθείς
Σήμερα δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, αγαπητέ Ιχθύ, αν βέβαια θέλεις να πας την ζωή σου ένα βήμα πιο πέρα. Η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις και σε οδηγεί σε άτοπα συμπεράσματα. Μήπως πρέπει να συζητήσεις με τους δικούς σου και να ακούσεις την γνώμη τους; Είναι σίγουρο ότι θα σου χαρίσουν άλλη οπτική στα θέματα που σε προβληματίζουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact