ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 6 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα, φαίνεται να σου λύνει τα χέρια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδέψεις το πλεονέκτημά σου με αχρείαστες σπατάλες. για «must» αγορές. Μπορείς φυσικά να αγοράσεις κάτι που εδώ και καιρό «το είχες βάλει στο μάτι» αλλά πριν κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση, δες μήπως τελικά μπορεί να σου το… χαρίσουν, αφού με την Αφροδίτη απέναντι σου τα δώρα είναι στην ημερήσια διάταξη!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε θέλει πιο χαρούμενο/η και «έξω καρδιά», άκουσε την λοιπόν! Ακόμη, μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, δίνοντας παράλληλα διέξοδο στα όποια αδιέξοδα του παρόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες διακυμάνσεις στις διαθέσεις των άλλων απέναντί σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να «φορτωθείς» και κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις. Ίσα-ίσα που η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου υπόσχεται μια γενναία ξεκούραση, πολύ περισσότερο αν έχει προηγηθεί ένας εντατικός ρυθμός δράσης. Ευκαιρία για κούρα και χαλάρωση λοιπόν, χωρίς τύψεις!
Ερωτικά
Σίγουρα μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις μόνο και μόνο με την παρουσία σου αλλά από εκεί και ύστερα τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο! Αν κάνεις άμεσα κάποια «κίνηση», το πιθανότερο είναι πως θα εμπλακείς σε αμφίσημες καταστάσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την ρύθμιση ποικίλων θεμάτων της καθημερινότητας σου κι είναι πιθανόν να επωμιστείς περισσότερες εργασίες για το κοινό καλό! Παράλληλα, μπορεί να ασχοληθείς και με την διατροφή σου ή γενικότερα την φροντίδα του εαυτού σου, εφαρμόζοντας στην πράξη κάποιους κανόνες υγιεινής ή ομορφιάς. Θα βρεις ωστόσο χρόνο και για να διασκεδάσεις κοντά σε προσφιλή σου άτομα.
Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σου υπόσχεται πολλές όμορφες στιγμές με καλή παρέα κι είναι κρίμα να χάσεις την ευκαιρία. Μέσα σε όλα τα άλλα, μπορεί να μάθεις και κάποιες διαφωτιστικές λεπτομέρειες για μια παλιά σου σχέση!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact