ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 7 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Είσαι ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο άτομο, Τοξότη, που δεν του αρέσουν οι περιορισμοί. Σήμερα, θα επιλέξεις να μην έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να περιορίζουν τη ζωή και τις αποφάσεις σου. Όσο είναι ακόμη νωρίς, πρέπει να καταλάβεις τι πραγματικά σε κάνει να νιώθεις καλά και να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θέλεις να ζήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου, Τοξότη, από σήμερα, με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Κριό, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, Τοξότη, και να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, θα αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, σε οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου, θα είσαι ασταμάτητος! Είσαι πολύ τολμηρό άτομο και οι δυσκολίες απλά σε προκαλούν να τις αντιμετωπίσεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις με μεγάλο ρίσκο, χωρίς να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα. Πρέπει όμως να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή και να μην αντιμετωπίζεις τα προβλήματα και τις καταστάσεις της ζωής σου τόσο επιφανειακά, αφού κάποια πράγματα χρειάζονται ώριμη σκέψη και λιγότερο ρίσκο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Αιγόκερε, να μιλήσεις με ηρεμία στο ταίρι σου, ώστε να λύσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν και η σχέση σας να πάει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερέ μου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, ενώ θα σου γίνουν προτάσεις, που πρέπει να δεις με πολλή σοβαρότητα, αφού θα είναι συμφέρουσες. Φροντίζεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και θα έρθουν πολλά έξοδα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις Υδροχόε, άλλα τα πάντα αυτόν τον καιρό λειτουργούν υπέρ σου! Είσαι ο εκλεκτός της τύχης και δεν χρειάζεται να καταβάλεις κάποια προσπάθεια, για να γίνουν όλα όπως τα θέλεις. Είναι ευνοϊκές, λοιπόν, οι συνθήκες για σημαντικές επιλογές και μεγάλες ανατροπές. Σκέψου πράγματα και επιθυμίες που πάντα ονειρευόσουν και βάλε στόχο την πραγματοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε προβληματίζουν αρκετά πράγματα στη σχέση σου, Υδροχόε μου, αλλά πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στη δουλειά σου να κινείσαι στους ρυθμούς που ήδη έχεις, Υδροχόε, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα και σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα νιώθεις κάποια ανασφάλεια. Θέλεις να κάνεις πράγματα για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωή σου. Βάζεις στόχους και ξεκινάς την προσπάθεια, αλλά εκεί αρχίζουν οι αμφιβολίες και αντί να κάνεις βήματα μπροστά, αναλώνεσαι σε ένα ατελείωτο ψάξιμο για να βρεις, αν αυτό που σκέφτεσαι, είναι το καλύτερο. Δείξε περισσότερη σιγουριά, αφού έχεις σωστή κρίση και καθαρή σκέψη. Μην τα χαλάς όλα με τις αμφιβολίες και θα δεις, πως θα πετύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Μπορείς να το κάνεις και στο τέλος θα βρεις ικανοποίηση από τις καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ. Αυτή την περίοδο βέβαια, θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω, οπότε προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές και δαπάνες.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact