ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η ικανότητά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, να βλέπεις μπροστά και να αρπάζεις την κατάλληλη ευκαιρία, θα σε οδηγήσει για άλλη μια φορά σε θρίαμβο. Η διεκδίκηση θα είναι δύσκολη και θα απαιτηθεί κόπος, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό – περισσότερο από όσο περιμένεις. Κάποια στενότητα θα υποχωρήσει σταδιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις μικροπαρεξηγήσεις που έχεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση ως προς τα έσοδά σου. Θα δεχτείς κάποιες συμφέρουσες προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Περίεργες καταστάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε εμπλέξουν σε μια ασάφεια που θα δυσκολέψει τις αποφάσεις σου. Μην πιεστείς να πάρεις θέση σε ζητήματα που δεν γνωρίζεις. Κέρδισε χρόνο, ώστε να αξιολογήσεις την κατάσταση και φρόντισε οι εκτιμήσεις σου να είναι ρεαλιστικές, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που έχεις στον αισθηματικό τομέα, με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει σήμερα να προσέξεις σε ό,τι αφορά κάποιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η κακή σου διάθεση και η ανάγκη σου για μοναξιά και απομόνωση οδηγούν σε απογοήτευση. Αγαπημένα πρόσωπα δυσκολεύονται να σου φτιάξουν τη διάθεση και παραμένεις σε μελαγχολία. Μην χάνεις το κουράγιο σου – τα δύσκολα τελειώνουν για το ζώδιό σου και νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα που θα σου δώσουν μεγάλη ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και κάποια προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα τρέχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Εμπόδια προβλέπονται για το ζώδιό σου, τα οποία θα φέρουν αναβολές στα σχέδιά σου. Παράλληλα, η επιστροφή κάποιου ατόμου από το παρελθόν θα σε αναστατώσει και δεν θα ξέρεις πώς να φερθείς. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεκαθαρίσει, ώστε μετά να μπορείς να δράσεις όπως επιθυμείς και να επιλέξεις να ζήσεις κάποιες όμορφες στιγμές με τον τρόπο που σε ικανοποιεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου και να μην κινείσαι με τόσο εγωισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ‘ανοίγματα’. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η επικοινωνία σε πολλά επίπεδα δυσκολεύει, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και η ασυνεννοησία θα σε κουράσει πολύ. Μην πιέσεις τα πράγματα, αλλά περίμενε λίγο να υποχωρήσει η ένταση που επικρατεί. Μετρίασε το άγχος σου και περίμενε τις εξελίξεις που δεν θα αργήσουν και θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, πρόσεξε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Δείξε διαλλακτικότητα για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς προκειμένου να επιτύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου. Στα οικονομικά, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις όμως σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact