ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 8 Ιουνίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με τον Ερμή στον Ταύρο, τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου μπορεί να αλλάζουν διαρκώς και σίγουρα θα ήταν λάθος να καταλήξεις σε συμπεράσματα και πολιτικές πριν αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα. Κατά τα άλλα όμως δείχνεις ικανός/η να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας αναμένεται να σε «πλημμυρίσει» με κύματα νοσταλγίας αλλά και να διεγείρει την ευαισθησία σου απέναντι σε πάσχοντες.
Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιο σου δείχνει πρόθυμος να σε μπλέξει σε μια υπόθεση, όπου ενδέχεται να «φορτωθείς» τα προβλήματα του/της συντρόφου σου κι επειδή αυτό δεν είναι του στυλ σου, αν χρειαστεί ξεκαθάρισε από την αρχή τα όρια και τις ανάγκες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Ταύρο προάγει την δημιουργικότητα σου και το καλό είναι ότι η διάθεση σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου, οδηγώντας σε ακόμη πιο πλούσια αποτελέσματα. Επιπλέον θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να συνεννοηθείς με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να επισκεφθείς ένα μέρος που για σένα έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.
Ερωτικά
Οι ερωτικές σου επιδόσεις εξαρτώνται συνήθως από το πόσο ασφαλής νοιώθεις οικονομικά κι επαγγελματικά, και από την στιγμή που ο/η σύντροφος σου δείχνει διατεθειμένος/η να σου προσφέρει την «τόνωση» που χρειάζεσαι, όλα θα πάνε καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη προσωπικότητά σας δεν μπορεί να δεχθεί πλέον τόσο υποδείξεις όσο και συμβιβασμούς με κάποια άτομα. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται και εσείς να κάνετε λίγο πίσω και να λειτουργήσετε με γνώμονα το σύνολο και όχι το εγώ. Αισθηματικά, αγγίζετε τα όρια του παροξυσμού, αφού η εξάρτηση σας από κάποιο πρόσωπο είναι πλέον δεδομένη. Οι γεννημένοι του 1961, αποφύγετε τις λεκτικές υπερβολές.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας στο ζώδιο σου σε καλεί να ανασύρεις από το παρελθόν κάποιες δοκιμασμένες «συνταγές», που μπορούν να σου προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις στα όποια οικονομικά προβλήματα σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμα σου με δραστηριότητες, που στην πλειοψηφία τους φαίνεται να έχουν ωφελιμιστικά κίνητρα. Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις.
Ερωτικά
Ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια ανασκόπηση εφ’ όλης της ύλης, εντοπίζοντας ενδεχόμενα λάθη στον χειρισμό των προσωπικών σου υποθέσεων. Παράλληλα βέβαια θα αναπολήσεις και κάποιες πολύ καλές στιγμές, παίρνοντας κουράγιο για την συνέχεια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact