ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 9 Αυγούστου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί μαζί σου και σε οδηγούν κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν τις περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Ότι και να κάνεις αυτό που είναι να γίνει θα γίνει αφού είναι γραμμένο. Οπότε μην επηρεάζεσαι αρνητικά από τίποτα, ψηλά το κεφάλι και προχωράς. Οι ιδέες που έχεις είναι πολύ καλές και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που περιμένεις, Προσπάθησε να χαλαρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα που τον τελευταίο καιρό έχεις ξεχάσει μέσα στην δίνη των υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στην σχέση σου να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Κάποια γεγονότα που θα συμβούν μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν πολύ δυναμισμό και μπορούν να αντεπεξέρχονται με τον καλύτερο τρόπο. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον γιατί οι ιδέες που έχεις θα σε φτάσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Θα δεχτείς τον θαυμασμό των δικών σου ατόμων και θα αντλήσεις μεγάλη χαρά από αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά αλλά για να πάνε ακόμη καλύτερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις όπως και να τακτοποιήσεις και θέματα που ακόμη καθυστερούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact