ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ: Τι να κάνεις για να μετατρέψεις μια «ελεύθερη» σχέση… σε σχέση!

ΤΑΥΡΟΣ Ο Ταύρος δεν είναι και τόσο επιπόλαιος στα αισθηματικά του, ίσα – ίσα που δεν του αρέσουν τα παιχνίδια και οι επιπόλαιες σχέσεις. Υπάρχουν μόνο δύο περιπτώσεις, για τις οποίες μπορεί να σου πει ότι θέλει ελεύθερη σχέση μαζί σου: 1. βρίσκεται σε περίοδο επαγγελματικής και οικονομικής κρίσης και νιώθει ότι δεν μπορεί να προσφέρει πολλά σε μία μόνιμη σχέση, 2. θέλει απλά και μόνο να σε «τεστάρει» και να σε γνωρίσει ακόμα καλύτερα. Αν λοιπόν αυτή την περίοδο είσαι σε μία ελεύθερη σχέση με έναν Ταύρο και θέλεις να έχεις μαζί του κάτι πιο σταθερό, τότε φρόντισε να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, διεκδίκησέ τον, προσπάθησε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Δείξε με σταθερότητα το ενδιαφέρον σου και προπάντων διατήρησε την γλυκύτητα και τον αισθησιασμό σου. Είναι βέβαιο, ότι αν καταφέρεις να διατηρήσεις την μεταξύ σας επαφή, χωρίς καβγάδες και χωρίς πείσματα, αλλά απολαμβάνοντας μαζί τον έρωτα, διασκεδάζοντας και περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί. Σιγά – σιγά θα σου ανοίγεται ολοένα και περισσότερο, γιατί θα αρχίσει να συνηθίζει τη μεταξύ σας σχέση και θα καταρρίψει τις άμυνές του. Αυτό που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις, είναι να τον πιέσεις εδώ και τώρα να πάρει αποφάσεις. Ένας Ταύρος θέλει το χρόνο του για να ανοιχτεί συναισθηματικά, αλλά προπάντων και για να αποφασίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ο παιχνιδιάρης και επικοινωνιακός Δίδυμος είναι σαφώς μία πολύ δύσκολη περίπτωση για να καταφέρεις μαζί του να δημιουργήσεις μία σταθερή σχέση. Για αυτόν, όλες οι σχέσεις είναι ελεύθερες, γιατί το φλερτ είναι το αγαπημένο του χόμπι και φυσικά επειδή δεν τα πάει και πολύ καλά με τις δεσμεύσεις ή με τις σχέσεις που έχουν την πλήρη αποκλειστικότητα. Μη «μασάς», που ο Δίδυμος είναι τόσο free στα αισθηματικά του και που έχει τόσες πολλές κατακτήσεις. Αν δείξεις ότι ζηλεύεις ή αρχίζεις να λειτουργείς αρκετά πιεστικά απέναντί του είναι σίγουρο ότι θα χάσει το ενδιαφέρον του και θα παραμείνετε μόνο δύο καλοί φίλοι. Αν λοιπόν αυτό που θέλεις είναι να καταφέρεις μαζί του να έχεις μία σταθερή σχέση, τότε το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να αποκτήσετε μαζί κοινές παρέες, κοινά ενδιαφέροντα και να διατηρήσεις μαζί του μία πολύ καλή επικοινωνία σαν να είστε δύο καλά φιλαράκια. Δείξε λοιπόν ελαστικότητα στην επιπόλαιη ερωτική του στάση, συμπεριφέρσου απέναντί του σαν να είσαι το «κολλητάρι» και φυσικά, άφησέ τον να πιστεύει (αν δεν είναι έτσι) ότι ήδη και εσύ έχεις πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, αρκετές δραστηριότητες αλλά και πολλές προσκλήσεις από τους φίλους σου. Μόνο τότε θα νιώσει χαλαρός και θα αρχίσει να επιμένει για να σε φέρει κοντά του. Η σχέση με έναν Δίδυμο πρέπει να είναι διαρκώς ένα mind game διατηρώντας τον σε εγρήγορση, προκειμένου να σε κατακτήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο τρυφερός και ευαίσθητος Καρκίνος δεν τα πάει καλά με τις ελεύθερες σχέσεις. Άσε που πολλές φορές μπορεί να γίνει και αρκετά ζηλιάρης και θέλει την αποκλειστικότητα του ατόμου που έχει δίπλα του. Αν λοιπόν έχεις ξεκινήσει κάτι με έναν Καρκίνο, ο οποίος σου το παίζει δύσκολος, τότε να ξέρεις πως ναι μεν έχει αισθήματα για σένα, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμα για να δεσμευτεί. Προφανώς μπορεί να μην έχει ξεπεράσει κάποια σχέση του παρελθόντος ή πολύ πιθανό να έχει πληγωθεί και να έχει αρκετές συναισθηματικές άμυνες. Για να καταφέρεις λοιπόν να τον κερδίσεις στο πλάι σου, θα πρέπει να του εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι για τη μεταξύ σας επαφή και προπάντων θα πρέπει να δείξεις υπομονή, μέχρι να τον καταφέρεις να σου εκδηλωθεί. Προσπάθησε να διεισδύσεις στον ψυχισμό του, μάθε περισσότερα για εκείνον και πριν σου γίνει εμμονή η σκέψη «πώς θα καταφέρω να έχω κανονική σχέση μαζί του», σκέψου το εξής: Πρέπει να τον κάνεις να αισθανθεί κοντά σου ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και προπάντων ζεστασιά. Δεν είναι καθόλου έξυπνο λοιπόν, να ανταλλάξεις μαζί του σκληρά λόγια, να τον προσβάλεις ή να «παίξεις» δείχνοντας ότι εσύ παράλληλα βγαίνεις και με άλλα άτομα.

ΛΕΩΝ Ξεκινώντας μία σχέση (οποιασδήποτε μορφής) με έναν Λέοντα, να θυμάσαι ότι έχεις μπει σε ένα συναρπαστικό ερωτικό παιχνίδι το οποίο θα σου προσφέρει σασπένς και μοναδικές συγκινήσεις. Ο εγωιστής και πληθωρικός Λέοντας θέλει να επιβεβαιώνεται για αυτό το λόγο προσπαθεί να παραστήσει ότι έχει το πάνω χέρι σε κάθε σχέση του, προκειμένου να τον εκλιπαρήσεις, να τον αποθεώσεις και να δείξεις ότι όλη η προσοχή σου είναι δοσμένη πάνω του. Αν τα κάνεις όμως όλα αυτά, τότε σίγουρα θα θεωρήσει ότι η σχέση σας είναι δεδομένη! Ο Λέοντας λοιπόν, θέλει να έχει κατακτήσεις που θα τρέχουν από πίσω του και έχει συνηθίσει να τον πολιορκούν. Για να καταφέρεις λοιπόν, να τον κάνεις να σε κυνηγήσει και η σχέση σας από ελεύθερη να γίνει σταθερή θα πρέπει να παίξεις μαζί του και να του κουρδίσεις λίγο τον εγωισμό του. Κάνε κάτι διαφορετικό από ό,τι έχει συνηθίσει να δέχεται. Μην του κάνεις πολλά κομπλιμέντα, μην απαντάς σε όλες του τις κλήσεις, απέφυγε κάποιες συναντήσεις σας και διατήρησέ τον μία στο κρύο και μία στη ζέστη. Άφησε τον να αμφιβάλει ότι μπορεί και κάτι άλλο να παίζεται στην αισθηματική σου ζωή. Με τα «Σκοτσέζικα Ντουζ» ο Λέοντας, θα θελήσει να σε πολιορκήσει προκειμένου να κερδίσει την αποκλειστικότητα στη ζωή σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ένας Παρθένος επιδιώκει την ελεύθερη σχέση, όχι επειδή του αρέσει να «παίζει» κι αλλού, αλλά πιο πιθανό είναι ότι μπορεί να περνά μία περίοδο που η προτεραιότητά του να είναι τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του. Φυσικά, είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να «ξεκλειδώσεις» τον Παρθένο και να τον κάνεις να σου ανοιχτεί σε κάτι περισσότερο από μία ελεύθερη σχέση. Όταν η λογική του Παρθένου του λέει ότι δεν μπορεί να έχει κάτι πιο σταθερό μαζί σου, τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον πείσεις για το αντίθετο. Θα πρέπει λοιπόν να του αφήσεις το χώρο του αλλά και το χρόνο του, προκειμένου να δεθεί μαζί σου και να πάρει ο ίδιος τις αποφάσεις του, χωρίς να ξεσπάς σε εκρήξεις ανασφάλειας και σε απαιτητικές δηλώσεις. Προσπάθησε να ψυχανεμίσεις την κατάσταση και να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει αυτός ο άνθρωπος από μία σχέση. Εγώ ένα μπορώ να σου πω: ότι για να καταφέρει η σχέση σας να γίνει σταθερή θα πρέπει να διατηρείς μαζί του μία πολύ καλή και ουσιαστική επικοινωνία και φυσικά είναι απαραίτητο να έχετε κοινούς στόχους αλλά και φιλοδοξίες. Ο Παρθένος, επειδή είναι και λίγο ψυχοπονιάρης, μπορείς να τον «τουμπάρεις» και με την λύπηση, όμως φυσικά δεν σου συστήνω να κάνεις κάτι τέτοιο, γιατί δεν θα ήταν δίκαιο για σένα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact