ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 17-23 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το επταήμερο και ειδικότερα από την Πέμπτη και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Κριό η ενέργειά σου και η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα να κάνεις αλλαγές ή απλά πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν. Όλα στη ζωή σου θα κυλούν πλέον ομαλά και αρμονικά και θα είσαι έτσι σε θέση να ολοκληρώνεις επιτυχώς ό, τι σχεδιάζεις. Επίσης, θα σε βοηθήσει πολύ η γνωριμία με άτομα που έχουν μεγάλη ισχύ, καθώς θα ανοίξουν νέες πόρτες ώστε να εξελιχθείς.

Αισθηματικές
Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, καλό θα ήταν να αλλάξεις συμπεριφορά και να αρχίσεις να ασχολείσαι με τα θετικά και ουσιώδη. Αν κολλάς σε ασήμαντες λεπτομέρειες, το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς προβλήματα χωρίς λόγο. Χαλάρωσε λοιπόν και κάνε πράγματα που ευχαριστούν και τους δυο σας. Αν είσαι single, σταμάτα να κλείνεσαι στο σπίτι σου και να μιζεριάζεις. Ανανεώσου και βγες έξω, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα ο απίστευτος δυναμισμός σου σε καθιστά απόλυτα ικανή να διαχειριστείς προβληματικές καταστάσεις που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούσαν, ώστε ανενόχλητη να ασχοληθείς με το μέλλον της δουλειάς σου. Η αποφασιστικότητά σου και η καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, συμβάλλουν ώστε να υλοποιήσεις και τα πιο παράτολμά σου σχέδια και να καρπωθείς την απόλυτη επιτυχία που περιμένεις εδώ καιρό. Έχε μόνο κατά νου ότι από τις 20 και μετά ο κυβερνήτης σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και ίσως αντιμετωπίσεις απρόσμενα γεγονότα που δεν είχες υπολογισμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις επόμενες μέρες, πολλά απρόσμενα γεγονότα θα έρθουν να σε εκπλήξουν ευχάριστα και πλέον θα περάσεις σε μια περίοδο όπου θα απολαμβάνεις τους καρπούς όσων με κόπο έχεις πετύχει. Μπορεί να έχεις δουλέψει πολύ και σκληρά, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή για να ανταμειφθείς στο έπακρο. Με τον Ερμή να κινείται στον Κριό από την Πέμπτη και μετά και να σε επηρεάζει θετικά, δρομολόγησε δύσκολα ζητήματα, γιατί αργότερα τα δεδομένα θα αλλάξουν και δεν θα είσαι σε θέση να κάνεις τίποτα.

Αισθηματικές
Είναι καιρός να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις πιο υπεύθυνα τη σχέση σου και να κάνεις ορισμένες απαραίτητες συζητήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να ξέρετε και οι δύο που βαδίζετε και να φέρεστε ανάλογα. Με τη νέα θέση του Άρη στους Διδύμους το Σαββατοκύριακο, θα μπορέσεις ακόμη και να κάνεις μια νέα αρχή, επιδιώκοντας αυτήν τη φορά να γίνονται όλα σωστά. Αν είσαι single, η ανανεωμένη σου διάθεση σε βοηθάει να βγεις έξω και με θάρρος να διεκδικήσεις όσα θέλεις.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου, θα έρθεις αντιμέτωπη με κάποιες δυσκολίες και καθυστερήσεις, αλλά μην απογοητευθείς. Μείνε ψύχραιμη και δραστηριοποιήσου, προκειμένου να απαλλαγείς από αυτές και να προχωρήσεις μπροστά. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να καλυτερεύουν, αλλά πρόσεχε πολύ τις κινήσεις σου για να μη βγεις πάλι εκτός πλάνου και αγχωθείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται εξαιρετικά ευοίωνη για κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου. Καταφέρνεις να προωθήσεις ριζοσπαστικές ιδέες και σχέδια που όσο ριψοκίνδυνα κι αν σου φαίνονται, θα υλοποιηθούν χωρίς προβλήματα και θα έχουν αίσια κατάληξη. Με τις θετικές επιρροές που θα σου στείλει η νέα θέση του Ερμή στον Κριό από την Πέμπτη και μετά, θα μπορέσεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα που θα σου αποφέρουν κοινωνική καταξίωση.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν και καλό θα ήταν αντί να μένεις άπραγη, να ενεργοποιηθείς και να δώσεις άμεσες και δραστικές λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα. Μόνο έτσι θα βρεις την ηρεμία που αποζητάς και θα περνάς όμορφα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι single, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί κάπου γύρω σου υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για σένα και δεν το αντιλαμβάνεσαι.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας σου, όλα πηγαίνουν μια χαρά κι εσύ δεν έχεις λόγο να ανησυχείς για τίποτα. Τώρα που είναι όλα στρωμένα και ευνοϊκά, μπορείς να προχωρήσεις στη δρομολόγηση νέων ιδεών, που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις την καριέρα σου. Με τη βοήθεια του Ερμή, όλοι θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειες και την αξία σου, και θα έχεις πολλούς υποστηρικτές σε ό, τι επιχειρείς. Τα οικονομικά σου χρειάζονται πολλή προσοχή, γι’ αυτό μελέτησε πολύ καλά κάθε σου κίνηση, ώστε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα πράγματα στη ζωή σου μέχρι τώρα δεν ήταν και πολύ καλά, αλλά από αυτή την εβδομάδα και μετά όλα θα αλλάξουν και θα μπεις σε μια νέα περίοδο ευημερίας. Η θέση του Ερμή στον Κριό από την Πέμπτη και μετά θα σου δώσει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις απόψεις και τακτικές, ώστε στο εξής να κρίνεις και να κινείσαι πιο σωστά. Φρόντισε να είσαι σε επαγρύπνηση, ώστε να αντιλαμβάνεσαι τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται και να τις αξιοποιείς στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές
Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, όλα θα αρχίσουν να διορθώνονται, καθώς η επικοινωνία και η συνεννόηση με το σύντροφό σου θα είναι άψογη και μαζί θα βρείτε τις χρυσές τομές στη σχέση σας. Καλό θα ήταν να υιοθετήσεις γενικότερα αυτήν την τακτική, συζητώντας όλα όσα σε απασχολούν, ώστε να είστε ενωμένοι στις διάφορες δυσκολίες. Επίσης, φρόντισε να μην επιτρέπεις σε κανέναν να παρεμβαίνει στη σχέση σου, διότι έτσι μόνο προβλήματα θα δημιουργούνται. Αν είσαι single, θα γνωρίσεις σύντομα ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο και θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια όμορφη σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα και διαρκή επαγρύπνηση, καθώς οι εξελίξεις θα είναι απανωτές και πολλές οι ευκαιρίες που θα σε ωφελήσουν, αν τις χειριστείς σωστά. Φρόντισε να κινείσαι προσεκτικά και μεθοδικά, ώστε να αποφύγεις τυχόν παγίδες. Όσον αφορά στα οικονομικά σου τώρα, καλό θα ήταν να φτιάξεις ένα πλάνο, ώστε να νιώθεις πιο ασφαλής και γνωρίζοντας τις δυνατότητές σου, να μην κάνεις περιττά έξοδα που θα σε ζορίσουν.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτό το επταήμερο αποφασίζεις να δραστηριοποιηθείς και να γράψεις εσύ η ίδια το σενάριο της ζωής σου, κάνοντας ό, τι περνάει από το χέρι σου για να το πετύχεις αυτό. Θα τακτοποιήσεις με μεγάλο δυναμισμό κάθε ζήτημα που στεκόταν εμπόδιο ως τώρα στις επιδιώξεις σου και θα εκμεταλλευτείς κάθε αδρανή προοπτική βελτίωσης σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Ειδικά με τη νέα θέση του Ερμή στον Κριό από την Πέμπτη και μετά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, αφού έχεις κάθε πιθανότητα να τα φέρεις όλα στο σημείο που θέλεις.

Αισθηματικές
Από εδώ και στο εξής φρόντισε να γίνεις πιο εκδηλωτική ως προς τα συναισθήματά σου προς τον αγαπημένος σου, γιατί έτσι θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά και η αγάπη που θα σας δένει θα είναι μεγάλη. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τον Άρη στους Διδύμους από το Σάββατο και μετά θα βρεις την ευκαιρία αλλά και το χρόνο να οργανώσεις ρομαντικά σκηνικά και αποδράσεις, που θα σας βοηθήσουν να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε από τη σκληρή καθημερινότητα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, οι εξελίξεις θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εσύ θα βγεις εντελώς εκτός προγράμματος. Είναι λογικό να σε αποσυντονίζει όλη αυτή η αναστάτωση, αλλά προσπάθησε να συνέλθεις γρήγορα και να οργανωθείς εκ νέου, βάσει των νέων δεδομένων που προκύπτουν. Με ψυχραιμία και λογική όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου από την άλλη, βρίσκονται σε πολύ κακό επίπεδο και αυτό οφείλεται στην καταναλωτική σου μανία. Βάλε άμεσα φρένο στα υπερβολικά θέλω σου, ώστε να βρεις τις ισορροπίες σου.

Πηγή: tlife.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact