ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 10 Απριλίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η επιτυχία που περιμένεις, Λέων, έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια! Όλα πηγαίνουν καλά. Έχεις θετικές προοπτικές να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, ενώ παράλληλα μείωσε και την ανυπομονησία σου. Διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σε βεβαιώνω, ότι θα σου έρθουν και τα καλύτερα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζήτησε σήμερα με το ταίρι σου για κάποια κοινά σας θέματα, Λέων, εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για τη σχέση σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, αφού η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα προκύψουν, θα σε εκνευρίσουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα αισθανθείς καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Θα έχεις πολλή ενέργεια σήμερα, Παρθένε, για να διεκπεραιώσεις αρκετά θέματα που σε απασχολούσαν και προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς, αφού τελικά όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στασιμότητα αλλά και γκρίνια, Παρθένε μου, μπορεί να υπάρξει σήμερα στη σχέση σου, αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που λέει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, η τυπικότητα κι η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις, για τις οποίες πρέπει να σου πω, να μη δώσεις αναβολές, αλλά να τις καλύψεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η μέρα θα είναι αρκετά έντονη, Ζυγέ μου, και πρέπει να προσέχεις σε ό,τι κάνεις. Κοίτα να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως να έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται σήμερα εγρήγορση απέναντι σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Ζυγέ, σήμερα να μην εκφράσεις αντίρρηση σε κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, διαφορετικά δε θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό σήμερα στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν μια βελτίωση και θα καταφέρεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με αισιοδοξία, Σκορπιέ μου, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι πάντως αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Αυτή την περίοδο σκέφτεσαι με περισσότερη ψυχραιμία. Θα ανταμειφθείς για αυτό, αφού κάποιες καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα κάνετε με το ταίρι σου πολλές συζητήσεις, για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, οι ελεύθεροι θα έχετε τόσο ανεβασμένη γοητεία, που σίγουρα θα έρθει κι η ποθητή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς σήμερα να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά σου, δε βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση και σωστά θέλεις να βρεις νέες πηγές, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες σήμερα, Τοξότη, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Φρόντισε να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, αφού αξίζει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα. Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, διότι η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, Τοξότη μου, καλό είναι, σήμερα να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις, που μπορεί να μην ξέρει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Τοξότη, πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά θέματα σε προβληματίζουν αρκετά. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact