ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ασυμβίβαστος χαρακτήρας σου έχει φέρει αδιέξοδα σε πολλά επίπεδα. Μπορείς να συνεχίσεις μέχρι την καταστροφή αλλά και να αναθεωρήσεις τη στάση σου. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις δικές σου αποφάσεις. Απέφυγε συμβουλές σε ένα τόσο προσωπικό ζήτημα οι συνέπειες του οποίου θα σε βαρύνουν αποκλειστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να αφήσεις λίγο την δουλειά και να μπορέσεις να ξεκουραστείς γιατί όλη την εβδομάδα είχες πολλά να κάνεις. Σήμερα φρόντισε να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η τακτοποίηση ζητημάτων είναι ένα θέμα που μπορεί να σε ξεβολέψει αρκετά αρκεί να μην οδηγηθείς σε λάθος διαδικασίες. Εστίασε την προσοχή σου σε όσα χρειάζεται και μην χάνεις το χρόνο σου σε ζητήματα που σου προκαλούν ανησυχία αδίκως. Αργότερα θα έχεις περισσότερες επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα έχουν πάρει μια πολύ καλή σειρά. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται για να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με προγραμματισμό.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει ξαφνικά και σε ταράζει ευχάριστα. Η δημιουργικότητά σου εξελίσσεται συνεχώς και οι πλανήτες φέρνουν νέες ευκαιρίες για δράση. Αξιοποίησέ τις όσο καλύτερα μπορέσεις και τα αποτελέσματα θα καταπλήξουν εσένα αλλά και τον κοινωνικό σου περίγυρο. Νέες γνωριμίες βελτιώνουν τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Τοξότη θα σου δώσει πολλές ιδέες ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου για να κάνεις ακόμη πιο ιδανική την σχέση σου από ότι είναι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα να ξεκουραστείς και από αύριο συνεχίζεις στους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα. Σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact