ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου

Σκορπιός

Ελευθερία και όχι δεσμεύσεις θα απαιτήσετε από τους άλλους και αν θέλουν ας κάνουν και διαφορετικά…Στα επαγγελματικά σας, διατηρήστε θετική στάση απέναντι στους συνεργάτες σας, για να κερδίσετε την εύνοια και τη βοήθεια τους. Μάλιστα δεν αποκλείετε και ένας κεραυνοβόλος έρωτας να βρεθεί στην ζωή σας. Οι ελεύθεροι ξεκαθαρίστε με εφήμερες και περιστασιακές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και αναζητήστε κάτι πιο ουσιαστικό και πιο σοβαρό. Στα οικονομικά οι ανάγκες και τα έξοδα θα αρχίσουν να μεγαλώνουν και θα αρχίστε να αναζητάτε νέες πηγές εισοδημάτων για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε κάποιους συνδυασμούς για την ανανέωση ή την επέκταση της δουλειάς σας.

Τοξότης

Στα οικονομικά σας αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και μείνετε σε αυτά που έχετε πετύχει μέχρι στιγμής. Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις βγάλτε από μέσα σας ότι σας απασχολεί και συζητήστε με ταίρι σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να προσέξτε τα έσοδα σας να μην υπερβαίνουν τα έξοδα και να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές. Το ευχάριστο είναι ότι τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν ιδιαίτερα.

Αιγόκερως

Κάντε μια εκδρομή με καλή συντροφιά, έτσι θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Επειδή εσείς εκφράζεστε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, δε σημαίνει ότι και οι άλλοι θα πρέπει να αποδέχονται τη συμπεριφορά σας. Μέσα στο γενικότερο κλίμα αναστάτωσης που θα επικρατήσει αυτό το διάστημα όχι μόνον δεν βάλλεστε αλλά ευνοείστε επαγγελματικά στο να αξιοποιήσετε και τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν. Οικογένεια και καριέρα σε πρώτο πλάνο. Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες και γενικότερα περιορίστε τα έξοδα σας.

Υδροχόος

Απόφυγετε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες. Είναι πολύ βασικό να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά χωρίς να προκαλέσετε με τις κινήσεις που θα κάνετε ή με την συμπεριφορά σας παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε την έγκριση των ανώτερων σας. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να αφήσετε τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σας να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Ορισμένες σχέσεις θα δοκιμαστούν αυτές τις ημέρες. Προσέξτε να μην απωθήσετε πρόσωπα αγαπημένα που θέλετε να είναι κοντά σας.

Ιχθείς

Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο. Επίσης, δεν αποκλείετε να συζητήσετε ή να έχετε και κάποια προαγωγή. Μη φοβάστε τις αλλαγές που θα συμβούν, γιατί θα στο τέλος θα σας ωφελήσουν. Οι σχέσεις που πατούν σε γερές βάσεις δεν θα έχουν πρόβλημα. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να περιορίσετε στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κρατήστε μια στάση αναμονής με τα χρήματα σας γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα πιεστείτε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact