ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 14 Ιανουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, οι επαφές και οι επικοινωνίες σου είναι γρήγορες, αποτελεσματικές και εποικοδομητικές! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για κουτσομπολιό και τα λάθη, λόγω βιασύνης, στην οδήγηση! Όπως και να’χει, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να εκπληρώσεις τους στόχους και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Η δράση, αλλά και οι ιδέες σου, χαρακτηρίζονται από σβελτάδα και αποτελεσματικότητα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι περισσότερο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος στην σχέση σου! Ακόμα κι αν φλερτάρεις ή επικοινωνείς με κάποιο τρίτο άτομο, αν αποκαλυφθεί στον σύντροφο, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, συναντήσεις και φλερτ! Το γλεντάς… επικοινωνιακά στον έρωτα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σωστή επικοινωνία και οι οξυδερκείς ιδέες σου, θα φέρουν επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα, που έχουν να κάνουν με κάποιο όχημα ή γενικά με μετακινήσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο, απέναντι στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες! Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και τόσο επίμονος, απορρίπτοντας κατευθείαν την γνώμη των άλλων! Όπως και να’χει, την σημερινή ημέρα, μπορείς εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα και τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν και μην βιάζεσαι πιέζοντας καταστάσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο σε ενδιαφέρει! Σήμερα, θα σου δώσει και εκείνος, αρκετά δείγματα ενδιαφέροντος, έστω και διστακτικά! Αν είσαι δεσμευμένος ζητάς από την σχέση σου, ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δεν χρειάζεται ωστόσο να το ζητάς από τον σύντροφο, με κτητικότητα, απαιτητικότητα και καταπίεση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι νέες ιδέες σε χρήμα, αλλά και καριέρα θα φέρουν λύσεις και εύνοια, γι’αυτό μην διστάσεις στιγμή, να τις υλοποιήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη σήμερα, είναι στο δικό σου Ζώδιο Παρθένε και πραγματικά, λάμπεις! Έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου, αρκεί να αποφύγεις την τάση σου για έπαρση, απαιτήσεις και ξεσπάσματα! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αν κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, θα καταφέρεις, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να διεκδικήσεις αυτό το άτομο που θες και θα καταφέρεις εύκολα να τον γοητεύσεις και να τον σαγηνεύσεις! Επιπλέον, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και ασταμάτητο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά την σημερινή ημέρα, να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους που αφορούν την σχέση σου, ωστόσο πρέπει να αποφύγεις συναισθηματικά ξεσπάσματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, απλά για λόγους εγωισμού ή προβολής! Οικονομικά, μην κάνεις σήμερα σημαντικές αγορές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact