ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 14 Μαρτίου

Σκορπιός
Υπάρχουν πράγματα στη ζωή σου που δε σε ικανοποιούν, αλλά αν μένεις με σταυρωμένα χέρια, δε θα πετύχεις τίποτα. Μην περιμένεις να έρθουν όλα ουρανοκατέβατα και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου. Σήμερα ειδικά είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία, αφού τα άστρα θα σταθούν αρωγοί σου σε αυτήν την προσπάθεια.

Τοξότης
Η φάση στην οποία βρίσκεσαι, απαιτεί αλλαγές. Οφείλεις να διώξεις ό,τι αρνητικό υπάρχει στη ζωή σου και να διεκδικήσεις αυτά που θες και αξίζεις. Ξέρεις ότι οι κοντινοί σου άνθρωποι σε αγαπούν και είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν όποτε τους θελήσεις, οπότε μη διστάζεις να απευθυνθείς σε αυτούς όταν βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Καλό θα ήταν σε όποια κατάσταση και να βρεθείς, να δείξεις ψυχραιμία και να αφήσεις τη λογική να πρυτανεύσει.

Αιγόκερως
Η μέρα θα σε κάνει να προβληματιστείς και να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Μέχρι τώρα επικρατούσε σύγχυση στο μυαλό σου και τώρα που έχεις πιο καθαρή σκέψη, βλέπεις ότι έκρινες λάθος πρόσωπα και καταστάσεις. Βάλε λοιπόν μια τάξη στη ζωή σου και ήρεμος πια, αφοσιώσου στο μέλλον σου.

Υδροχόος
Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Ζυγό, τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου και αξιοποιείς ευκαιρίες που αφορούν το μέλλον σου. Με ηρεμία και λογική λύσε κάθε σου ζήτημα και φρόντισε να μην έρθεις σε ρήξη με τους γύρω σου.

Ιχθείς
Έχεις την τάση να προσπερνάς τα προβλήματά σου, με συνέπεια αυτά να σε απασχολούν ξανά και ξανά. Άλλαξε τακτική και φρόντισε να λύνεις τα θέματά σου στην ώρα τους, ενώ καλό θα ήταν να μην είσαι τόσο ισχυρογνώμων και να δέχεσαι και άλλες γνώμες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact