ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 16 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, θα χρειαστεί οπωσδήποτε σήμερα, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, να μειώσεις την τάση σου για επιπολαιότητα και ανεμελιά, λόγω υπερεκτίμησης του εαυτού σου και των δυνάμεων σου! Δώσε την αμέριστη προσοχή σου στις συζητήσεις που τώρα θα κάνεις, σε κάθε τομέα της ζωής σου, οι οποίες μπορεί να κρύβουν παγίδες, που δεν μπορείς να αναγνωρίσεις, λόγω υπεραισιοδοξίας! Αν θες την σημερινή ημέρα, να πραγματοποιήσεις κάποια μετακίνηση, συνάντηση ή ταξίδι, οργανώσου σωστά και να είσαι συνεπής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει σήμερα να περιορίσεις τις προσδοκίες σου και κυρίως τις απαιτήσεις σου από τον σύντροφό σου! Επιπλέον, μείωσε όσο μπορείς την τάση σου για υπερβολές, επιπολαιότητα και ανεξαρτησία, συμπεριφορά που θα θυμώσει το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου στον ερωτικό τομέα, σε ωθεί να πιστεύεις σε μεγάλα λόγια και νέες γνωριμίες που δεν έχουν μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται άμεσα την σοβαρή και ώριμη αντιμετώπιση σου το επάγγελμα, αλλιώς θα προσγειωθείς απότομα από τις σημερινές εξελίξεις! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε υπερβολές, που αργότερα μετανιώνεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, αλλά και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, όσον αφορά πρόσωπα και καταστάσεις! Έχεις την τάση για λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις του μυαλού, που ενδεχομένως θα σε ζημιώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις προδομένος! Προσπάθησε να μην παρασύρεσαι σε υπερβολές και παιχνίδια εξουσίας, λόγω υπερεκτίμησης της δύναμης σου, που αργότερα σίγουρα θα μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα κρύβει αρκετές παγίδες για τη σχέση σου με τον σύντροφο, αφού η όψη που πραγματοποιείται, σε ωθεί σε λάθος συμπεριφορές, λόγω της ανάγκης σου για επικράτηση και εξουσία στον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να έχεις σήμερα μια άκρως γοητευτική γνωριμία τώρα, η οποία όμως χρειάζεται χρόνο, πριν στηριχτείς σε αυτή, για κοινό μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δύσκολα τα πράγματα στα οικονομικά σου, αφού παραμέλησες εκκρεμότητες και χρέη και τώρα σε «πνίγουν»! Στον επαγγελματικό τομέα, απέφυγε κουτσομπολιά και υπόγειο ανταγωνισμό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Δία, θα φέρει αρκετή σύγχυση και αναταραχές στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεών σου! Η παροντική υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και η τάση σου να αναδεικνύεις το «εγώ» σου συνεχώς, θα φέρει αρκετές αρνητικές συνέπειες! Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό ακόμα και μία φορά να παρασυρθείς σε υπερβολές, να έχεις άσχημα αποτελέσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σήμερα σε νέες γνωριμίες, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς την οργή του συντρόφου σου, δίνοντας μεγάλες υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις! Μπορεί το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σήμερα στην σχέση σου, αλλά είσαι μάλλον υπερβολικά απαιτητικός και εγωκεντρικός, γι’αυτό προσοχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα έρθουν απογοητεύσεις, κάποιων αρνητικών συνεπειών που βασίζονται κυρίως στην ανώριμη και επιπόλαιη συμπεριφορά σου! Οικονομικά δεν εκτιμάς σωστά κάποιες καταστάσεις και κάνεις παραπάνω έξοδα από όσα πρέπει!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φιλέ Ζυγέ, η αναβλητική συμπεριφορά σου τελευταία, σήμερα θα δείξει τις συνέπειες της! Η σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Δία, θα σε αναγκάσει να διευθετήσεις άμεσα τα αυξημένα καθήκοντά σου και τις υποχρεώσεις σου! Οφείλεις οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς σε εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα σου και τις δουλειές σου! Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις τις ευθύνες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αρκετές κατακτήσεις και θαυμαστές, κυρίως λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης και της αδιαμφισβήτητης γοητείας σου! Μία ερωτική επιτυχία μάλιστα, πολύ πιθανόν να προέλθει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε την τάση σου, να σε ενοχλούν τα πάντα και να κριτικάρεις κάθε κίνηση του συντρόφου σου, γιατί θα υπάρξουν σίγουρα εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, «πέφτεις» σε λάθη, με αποτέλεσμα να αγχωθείς και να χρεωθείς επιπλέον υποχρεώσεις! Οικονομικά, πες όχι σε ανούσια έξοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact