ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 17 Μαϊου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση, θέλοντας και μη, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένεται να προκύψουν αρκετά έκτακτα περιστατικά. Αν όμως ξεδιπλώσεις τις αρετές και τα ταλέντα σου, τότε θα κερδίσεις κάθε «στοίχημα». Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η με τις τεχνικές λεπτομέρειες ενός οικονομικού ζητήματος.
Ερωτικά
Η διάθεσή σου είναι κυμαινόμενη, με συνέπεια να δίνεις μια αντιφατική εικόνα για το τι θες και τι δεν θες. Όπως κι αν έχει καλό είναι να μην πάρεις σήμερα κάποια σημαντική απόφαση, αφού σύντομα θα μετανιώσεις γι’ αυτήν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μια οικονομική διαφωνία ή «δυστοκία» μπορεί να επηρεάσει αρνητικά μια συνεργασία σου, ιδιαίτερα αν έτρεφες μεγάλες προσδοκίες γι’ αυτήν. Να θυμάσαι όμως ότι «κάθε εμπόδιο για καλό»! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα «δικό σου» άνθρωπο, που περνά δύσκολα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Συναισθηματικά βρίσκεσαι υπό πίεση, αφού κάποια πράγματα που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή δεν σου αρέσουν καθόλου. Η ημέρα πάντως προσφέρεται κυρίως για «ξεκαθαρίσματα» κι όχι για μια νέα αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος στο ζώδιό σου μπορεί να σου αναθέσει πολλαπλά καθήκοντα κι επιπλέον ευθύνες στην δουλειά σου, αν όμως επιδείξεις την δέουσα σοβαρότητα, όχι μόνον δεν θα χάσεις αλλά θα θέσεις τις βάσεις για μια σταθερή και μακροχρόνια πορεία. Επιπλέον, καλό είναι να περιορίσεις τις κακές συνήθειές σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό προάγει την κοινωνικότητα σου.
Ερωτικά
Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δεν θα σου επιτρέψουν να χαρείς την ζωή σου όπως θα ήθελες, αφού αναπόφευκτα έρωτες και καλοπέραση περνούν σε δεύτερη μοίρα. Είναι αυτό που λένε «κάθε πράγμα στον καιρό του»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με αφορμή ένα πρόβλημα που μπορεί αρχικά να σε πιέσει υπέρ το δέον, θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν, βάζοντας αν χρειαστεί «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό προάγει τις φιλοδοξίες σου αλλά σε καλεί να εξαντλήσεις την στρατηγική σου απέναντι στους άλλους, αφού για την ώρα είναι μάλλον απίθανο να συμφωνήσουν «με την μια».
Ερωτικά
Σήμερα καλείσαι να πάρεις μια «ρεαλιστική» απόφαση και το καλό είναι ότι όσον αφορά σε μια νέα γνωριμία, παρότι τα πρώτα δείγματα γραφής μπορεί να μην σε ενθουσιάσουν, η συνέχεια μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να περιορίσεις την διασκέδαση και το «ραχάτι» σου, αφού υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν κι αν δεν τα ολοκληρώσεις κινδυνεύεις να εκτεθείς. Επιπλέον, ίσως να προκύψει μια «εμπλοκή» ανάμεσα σε ένα οικείο κι ένα φιλικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να βάλεις «φίλτρο» σε ότι ακούς ή μαθαίνεις.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, πολλά μπορεί να συμβούν σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά… μέχρι εκεί! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να «σκύψεις» στα προβλήματα της, πριν αρχίσουν να παίρνουν διαστάσεις.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος αναμένεται να σε «φορτώσει» με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, πριν όμως βιαστείς να ανταποκριθείς σε αυτό που κάποιος/α θεωρεί ως υποχρέωση σου, καλό είναι να θέσεις τα όριά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς στις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια υπέρμετρη ανησυχία για αυτά που δεν έχεις!
Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν γίνεται να έχεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο»! Αν μάλιστα προσπαθήσεις να τα «χωρέσεις» όλα στην ζωή σου, το αποτέλεσμα δεν θα σε ικανοποιήσει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact