ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια Της Τρίτης 19 Ιουνίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, σας δίνει την διάθεση να ανοίξετε τα φτερά σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και οι κινήσεις σας θα χαρακτηρίσουν την εξέλιξή σας. Συμβουλευτείτε, πρόσωπα που εμπιστεύεστε στην επίλυση υποθέσεων που σας απασχολούν και ξεκαθαρίστε την θέση σας απέναντι στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας, θα δεχθούν κάποιες ανατροπές σήμερα και θα πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας. Μην σας φοβίζει αυτό, διότι ο χαρακτήρας σας είναι ο κατάλληλος για να αντεπεξέλθετε δυναμικά. Η σταθερότητα των σκέψεων και η υπευθυνότητα που σας διέπει, είναι τα στοιχεία που σας βοηθούν να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία. Μπορεί, να δυσκολεύεστε να εξωτερικεύσετε τα αληθινά σας συναισθήματα, αλλά σήμερα έχετε την διάθεση να κάνετε μία νέα αρχή με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργασίες σας σήμερα, θα στηριχτούν στην ειλικρινή σας διάθεση. Να θυμάστε, δεν φτάνει να υπάρχουν αληθινά συναισθήματα και πρόθεση μόνο από την δική σας πλευρά, θα πρέπει να ισχύει το ίδιο και από τους γύρω σας. Εκφράστε την αγάπη σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με πρωτότυπες κινήσεις και θα βρείτε ανταπόκριση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ευθύνες και οι αναγκαιότητες της ζωής, μπορούν να σας κουράσουν και να σας αποπροσανατολίσουν, κυρίως από τα επαγγελματικά σας σχέδια. Δώστε, προτεραιότητα σε πράγματα που επείγουν και προχωρήστε τις υποθέσεις σας, με περισσότερη αισιοδοξία. Μην προγραμματίσετε σήμερα σημαντικά πράγματα στον συναισθηματικό σας τομέα, διότι η διάθεση και η κρίση σας λόγω των υποχρεώσεων μπορεί να επηρεαστεί.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact