ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 19 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο του Σκορπιού, θα καταφέρεις και θα πετύχεις υψηλούς στόχους, χωρίς μάλιστα να κοπιάσεις ιδιαίτερη! Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου, γεγονός που πάντα έχεις ανάγκη και σε χαροποιεί! Απόλαυσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαμόγελο και θέληση και θα ζήσεις στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Η αγάπη των γύρων σου, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια προβολής του εαυτού σου, κάνοντας υπερβολές και επιπολαιότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο, χρωματίζεται από συναίσθημα, πάθος, χαρούμενες στιγμές, ειλικρίνεια και ρομαντισμό! Προσοχή μόνο, στις υπερβολικές ερωτικές σου απαιτήσεις, οι οποίες δεν υπολογίζουν το ταίρι σου και τα «θέλω» του! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις στον έρωτα ενθουσιασμό, κατακτήσεις, θαυμαστές και ερωτική τύχη που θα σου δώσει την ευκαιρία, να βρεις τον μεγάλο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις σήμερα να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες! Οικονομικά όμως, θα κάνεις παράλογα έξοδα, για λόγους ψυχαγωγίας ή εμφάνισης!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο του Σκορπιού, θα είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και ευαίσθητος! Η διάθεση αυτή, σε βοηθά να αναγνωρίσεις συνειδητά τις πραγματικές σου ανάγκες, να αφήσεις πίσω το παρελθόν, σβήνοντας ανασφάλειες και αβεβαιότητα, αφού πλέον έχεις μάθει από τα λάθη και τις εμπειρίες σου! Ένα θέμα ή μία εξέλιξη, θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια, είτε θετική, είτε αρνητική! Όπως και να’χει, θα βελτιωθούν οι καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο, σε εντάσεις, παράπονα και γκρίνια! Πλησίασε με ηρεμία τον σύντροφο σου και κάντε μία ωφέλιμη και εποικοδομητική συζήτηση για την σχέση σας και για να λύσετε τις διαφορές σας! Αν είσαι ελεύθερος, οι αναμνήσεις και η νοσταλγία σε παρασύρουν σε έναν έρωτα του παρελθόντος! Σκέψου πολύ πριν κάνεις βήμα επαναπροσέγγισης, γιατί μπορεί να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα, θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς ως εργαζόμενος και ως επαγγελματίας! Οικονομικά θα υπάρχει λίγο άγχος, για το αν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα του σπιτιού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα με τον Άρη να περνάει στο Ζώδιο του Σκορπιού, ετοιμάσου για μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα! Ενδυναμώνεις την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον περίγυρο σου με νέα πρόσωπα και ευχάριστες παρέες και νιώθεις ιδιαίτερα περιζήτητος και αγαπητός. Ωστόσο, να ξέρεις πως πρέπει να αποφθεχθεί βιασύνη, υπεραισιοδοξία, υπέρμετρος ενθουσιασμός, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες, αντί για κέρδος, στην διεκδίκηση των υψηλών στόχων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να επιδιώξεις την συζήτηση που εδώ και καιρό θες να κάνεις, με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από έντονη κοινωνική δραστηριότητα, θα απολαύσεις φλερτ, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, μπορείς να αναμένεις ένα πολύ καλό ερωτικό νέο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οι ιδέες σου και η υλοποίηση τους, εξυπηρετούν απόλυτα τους στόχους και τους σκοπούς σου! Οικονομικά έχεις τύχη και εύνοια, αλλά μάλλον ρισκάρεις υπερβολικά και σπαταλάς χρήματα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact