ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Με τον Άρη να είναι στο ζώδιό σου, Υδροχόε μου, οι δυσκολίες αρχίζουν πάλι για σένα και δυστυχώς αυτή τη φορά οι σύμμαχοι του παρελθόντος είναι πελαγωμένοι στα δικά τους προβλήματα, οπότε δε σου επιτρέπεται ούτε καν να συζητήσεις για όσα περνάς. Κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα δε θα λείψουν, αλλά θα είναι ευτυχώς περαστικές και χωρίς επιπτώσεις. Ανασκουμπώσου και δράσε δυναμικά, για να βάλεις σε τάξη όσα πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Υδροχόε μου, για να εκδηλώσεις με έμπρακτο τρόπο στο σύντροφό σου τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε, σήμερα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες δύσκολες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις κι εσύ αναβολές σε πιεστικές υποχρεώσεις σου. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις αγορές σου, καθώς σήμερα θα βγαίνεις πολύ εύκολα από τον προϋπολογισμό σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η σημερινή μέρα, Ιχθύ, φέρνει πολλές ευχάριστες αλλαγές. Η βαρετή περίοδος που πέρασες, έχει φτάσει πλέον οριστικά στο τέλος της και τη διαδέχεται ένα κύμα θετικών αλλαγών και νέων δραστηριοτήτων, που θα σου βελτιώσει αισθητά τη διάθεση. Συνομιλίες με άτομα κύρους σου προσφέρουν ιδέες και σταδιακά οδηγείσαι στην πραγματοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου σήμερα, Ιχθύ μου, θα είναι σε στασιμότητα και θα δεις μερικές καταστάσεις να μην εξελίσσονται όπως θέλεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βλέπεις πια, ότι πολλές άσχημες αναμνήσεις έχουν πλέον ξεθωριάσει κι είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ. Για σημαντικές αποφάσεις, ας συμβουλευτείς δικά σου άτομα, καθώς σήμερα η κρίση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Θα φέρεις σε ισορροπία τα οικονομικά σου. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, είναι δυνατόν αυτή την περίοδο να τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact