ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 3 Ιανουαρίου

Σκορπιός
Επιτέλους σήμερα, φίλε Σκορπιέ, δραστηριοποιείσαι και καταφέρνεις να δείξεις σε όλους τι αξίζεις. Θα μπορέσεις να παρουσιάσεις τις ιδέες σου και θα λάβεις πολλά θετικά σχόλια για αυτές. Το κλειδί προς την επιτυχία είναι η αυτοπεποίθησή σου και η νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο σε βοηθά σημαντικά να την διατηρήσεις.

Τοξότης
Η μέρα, φίλε Τοξότη, θα σε φέρει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που έχουν να σου πουν ενδιαφέροντα πράγματα. Άκουσέ τους προσεκτικά και μην βιαστείς να επιμείνεις στις δικές σου απόψεις γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξεις ρότα και να δεις ότι μπορείς να πλησιάσεις πιο γρήγορα τους στόχους σου ακολουθώντας νέους δρόμους.

Αιγόκερως
Μην αφήσεις τον εκνευρισμό από κάποιες καθυστερήσεις να σε κυριεύσει σήμερα και να σου δημιουργήσει πρόβλημα και στους τομείς που πηγαίνουν καλά. Δες τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και μην παρασύρεσαι σε μελαγχολικές διαθέσεις. Θα μπορέσεις να περάσεις καλά αν επιδιώξεις να ξεκουραστείς και λίγο, γιατί σου χρειάζεται.

Υδροχόος
Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου. Θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και θα νιώσεις καλύτερα χάρη σε κάποια ευχάριστα γεγονότα. Το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορες ταχύτητες και όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν τώρα υλοποιηθούν. Η δουλειά σου θα σου φέρει ικανοποίηση και κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθείς
Η σημερινή μέρα σε βρίσκει χωρίς ενέργεια, αγαπητέ Ιχθύ, με αποτέλεσμα να μην κάνεις όλες τις δουλειές που είχες υπολογίσει. Με αυτό τον τρόπο θα αφήσεις να μαζευτούν πολλές υποχρεώσεις και θα πιεστείς στο μέλλον. Καλό είναι να βρεις τη δυναμικότητά σου, γιατί κινδυνεύεις να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact