ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 30 Μαΐου

Σκορπιός
Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί εξαιρετικά και σε κάνει ιδιαίτερα ευχάριστο και αισιόδοξο. Αυτό θα σε κάνει εξαιρετικά δημοφιλή και θα έχεις δίπλα σου πολλούς ανθρώπους να σε στηρίζουν αφενός, ενώ θα γνωρίσεις και πολλά αξιόλογα άτομα αφετέρου.

Τοξότης
Οι σημερινές αυξημένες ευθύνες και απαιτήσεις θα σε απορροφήσουν πολύ και δεν θα έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Καλό θα ήταν να πιεστείς τώρα λίγο παραπάνω και μετά να χαλαρώσεις. Προς το τέλος της ημέρας θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Φρόντισε να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, ώστε να ανέβει και η διάθεσή σου.

Αιγόκερως
Η ανασφάλειά σου για πολλά ζητήματα στη ζωή σου σε κυριεύει και δεν έχεις εμπιστοσύνη στη κρίση σου. Θα αναγκαστείς λοιπόν να στραφείς είτε στον σύντροφό σου για βοήθεια, είτε σε έμπιστους συνεργάτες σου. Θα δεις ότι θα σου δώσουν όλοι πολύ χρήσιμες συμβουλές και θα πάρεις με περισσότερη σιγουριά τις αποφάσεις σου. Η υψηλή κοινωνικότητά σου σε βοηθάει σήμερα να κλείσεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες.

Υδροχόος
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που είχες ξεχάσει. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι από τη μια ίσως επανέρχονται παλιά απωθημένα σου, που σου έχουν δημιουργήσει το αίσθημα του ανολοκλήρωτου, ή από την άλλη άτομα που είχες ξεχάσει εντελώς και που είχες αφήσει ακόμα και κάτι στη μέση. Φρόντισε αυτή τη φορά να κάνεις αυτό που πραγματικά θες, ώστε να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν. Σημαντικά ευνοούνται σήμερα οικονομικά θέματα, οπότε κινήσου ανάλογα.

Ιχθείς
Σήμερα φαίνεται να ευνοούνται σημαντικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είτε βελτιώνεις επαφές με άτομα που ήδη γνωρίζεις και είχες απομακρυνθεί, είτε διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, με άκρως ενδιαφέροντα και αξιόλογα πρόσωπα. Από το απόγευμα και μετά, η ερωτική σου ζωή θα ζωντανέψει, μέσα έναν έρωτα που θα έρθει στο προσκήνιο και θα σε συναρπάσει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact