ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 4 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην ενθουσιάζεσαι με την απαράδεκτη στάση κάποιων. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβεις πως δεν μπορείς να ικανοποιείς τις διαθέσεις των άλλων εις βάρος του εαυτού σου. Προχώρα, λοιπόν, δυναμικά στην ολοκλήρωση των προσωπικών σου επιδιώξεων, αδιαφορώντας για το τι γίνεται και λέγεται πίσω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος για τα αισθηματικά σου είναι αρκετά θετική, παρ’ όλο που κάποια πράγματα σε ενοχλούν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, ούτως ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ένα πρόσωπο που σε πλήγωσε πολύ, αγαπητέ Τοξότη, στο παρελθόν, έχει καταλάβει την απαράδεκτη στάση του και προσπαθεί εδώ και καιρό να επανορθώσει. Εκτίμησε τις προθέσεις του, αλλά μην αφήσεις περιθώρια για περισσότερη συναναστροφή πέραν του τυπικού. Οτιδήποτε άλλο ενέχει τον κίνδυνο να επαναληφθούν τα ίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η επικοινωνία με το ταίρι σου αυτή την περίοδο μπορεί να είναι καλή. Προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι μαζί του, ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι φίλοι και οι συγγενείς μπορεί να τρέφουν αγνά αισθήματα για σένα, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλεις από τη ζωή σου, ούτε και είναι υποχρέωσή σου να τους εξηγήσεις. Ασχολήσου με το μέλλον σου και την άμεση κάλυψη των αναγκών σου και μην ξοδεύεις τον χρόνο σου σε συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στα αισθηματικά σου να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν σκεφτείς πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΟΧΟΣ
Γενικά
Σήμερα προβλέπονται πολλές ευκαιρίες για το ζώδιό σου, μέσα από τις οποίες θα μπορέσεις να ταξιδέψεις, να επιμορφωθείς, να ανακαινίσεις τον χώρο σου, να φροντίσεις την υγεία και την εμφάνισή σου, να βελτιώσεις το κοινωνικό σου προφίλ και να αποκτήσεις νέους φίλους. Εξασφάλισε αυτά που θα σε χαροποιήσουν περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί μπορείς να βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Κάποιες υποθέσεις που θέλεις να τελειώνεις, αγαπητέ Ιχθύ, εξελίσσονται αργά και σε αγχώνουν. Ξαφνικά θα δεχτείς μία πρόταση που θα δώσει λύση στο πρόβλημα. Μην την αφήσεις να χαθεί, γιατί είναι πολύ πιθανόν να το μετανιώσεις αργότερα. Συγκεντρώσου σε όσα θέλεις να κάνεις και μην ξοδεύεις την ενέργειά σου σε άσκοπα πράγματα. Η επιτυχία πολύ γρήγορα θα είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όποιες διαφορές ενδεχομένως σας απομακρύνουν μεταξύ σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Οικονομικά, δεν τα πας άσχημα, αλλά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact