ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 8 Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η υπομονή έχει και τα όρια της. Και εσύ όση υπομονή και να διαθέτεις αρχίζεις να ξεπερνάς τα όρια σου. Και αυτό δεν είναι καλό γιατί θα ξεσπάσεις σε άτομα που δεν σου φταίνε αφού μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Θα πρότεινα να δεις τι ακριβώς σε έχει κουράσει πριν ξεσπάσεις και να πάρεις αποφάσεις για το πως θα προχωρήσεις από δω και πέρα στην ζωή σου ώστε να έχεις ψυχική ηρεμία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στην σχέση σου να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν σκεφτείς πολύ καλά. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι μην στεναχωριέσαι γιατί τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο και σε ευνοεί θα σου χαμογελάσει η τύχη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και άλλαξε τη διατροφή σου. Να δεις ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά. Άντε να ξεπεράσεις και τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις και αγορές γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Από σήμερα βάλε στόχο να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολύ καλή διάθεση για να τακτοποιήσεις όλα αυτά που μπορεί να σταματάνε τα σχέδια σου. Καλό είναι αυτό γιατί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Μη διστάζεις να μιλάς στα δικά σου άτομα και να ζητάς τη βοήθειά τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όποιες διαφορές μπορείς να σε απομακρύνουν από κοντά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά δεν τα πας άσχημα αλλά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact