ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 9 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανό να δοθεί στο ζώδιό σου μια ευκαιρία αναφορικά με την τακτοποίηση μιας εκκρεμότητας από το παρελθόν, η οποία σε βαραίνει και περιορίζει τις κινήσεις σου. Εκμεταλλεύσου σωστά αυτή τη δυνατότητα, ώστε να καταφέρεις να απαλλαγείς από μια χρόνια δέσμευση, να απελευθερωθείς και να αποκτήσεις νέα ώθηση για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, έχεις κάποια παράπονα που θα πρέπει να εκφράσεις στον σύντροφό σου, ώστε να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας και όσο για τα επαγγελματικά σου, πολλά θέματα που παραμένουν στάσιμα θα αρχίσουν να αλλάζουν και να προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο. Κάποια σχέδια που έχεις για τον οικονομικό τομέα θα είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η νέα καθημερινότητα που προβλέπεται σύντομα για το ζώδιό σου θα είναι γεμάτη από ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και παγίδες, τις οποίες θα μπορέσεις να αποφύγεις με σοβαρότητα και μεγάλη συνέπεια. Δράσε δυναμικά, ούτως ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις καλύτερη εικόνα απέναντι σε συνεργάτες που περιμένουν να πειστούν για τις ικανότητές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με τον σύντροφό σου και πάνω απ’ όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου – τι είναι αυτό που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τις δυνατότητες που έχεις τις ξέρεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ηρεμήσεις και από αύριο ο δυναμισμός και η δημιουργικότητά σου θα είναι και πάλι στα ύψη. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και τα έσοδά σου θα αυξηθούν πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει τώρα για το ζώδιό σου και δημιουργείται πιο θετικό κλίμα σε κοινωνικό επίπεδο, αναφορικά με το πρόσωπό σου. Θα δεχτείς μεγάλη αναγνώριση η οποία θα καθορίσει όλες τις επόμενες κινήσεις σου. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου αλλά και για να θέσεις τις σωστές βάσεις που θα καθορίσουν το αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου στο παρελθόν, με τη συζήτηση αλλά και με μια αλλαγή στάσης από την πλευρά σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πολύ άγχος, αλλά φρόντισε σήμερα να αποφορτιστείς και να αφήσεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σου – άλλωστε εκεί έχεις ήδη αρχίσει σιγά σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά. Σήμερα μπορείς να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου για την εβδομάδα που έρχεται.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact