ΖΩΔΙΑ

Πες μου το ζώδιό του να σου πω τι μισεί και τι απεχθάνεται στις γυναίκες!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια γυναίκα με στενούς ορίζοντες που δεν θέλει να μαθαίνει  καινούρια πράγματα και να εξελίσσεται διαρκώς στη ζωή της, τον αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν ανέχεται τον έλεγχο και τη ζήλια. Θέλει να νιώθει πάντα ελεύθερος μέσα στις σχέσεις του και οποιαδήποτε απόπειρα να τον περιορίσει, θα αποδειχθεί καταστροφική για τη σχέση. Δεν αντέχει τη ρουτίνα και τη συνεχή επανάληψη σε συνήθειες και συμπεριφορές. Δεν θέλει να του φορτώνουν ευθύνες, πόσο μάλλον την ευθύνη της ευτυχίας του άλλου. Η γκρίνια είναι το χειρότερό του. Όταν θα σας προτείνει να κάνετε κάτι μαζί με ενθουσιασμό και αρχίσετε τα σου-ξου-μου, του στυλ: είναι άραγε η κατάλληλη στιγμή; δεν προλαβαίνω να ετοιμάσω τα πράγματά μου… έχει ήδη ξενερώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αντέχει κάποιος να του επιβάλλει να αλλάξει τις προτεραιότητες που έχει θέσει στη ζωή του. Όταν έχει κάνει πρόγραμμα για κάτι, δεν ανέχεται αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Επίσης, όταν είναι προσηλωμένος πάνω σε κάτι που κάνει, δεν μπορεί τα νιαουρίσματα και τις χαριτωμενιές. Δεν είναι όλες οι στιγμές πάντα ίδιες και θεωρεί ότι αυτό είναι αυτονόητο για όλους. Φυσικά, όταν δίνετε κάποιο ραντεβού, εννοείτε ότι θα είστε «εγγλέζοι» στην τήρηση της ώρας. Δεν αντέχει τα στησίματα και τις άσκοπες καθυστερήσεις. Το ψέμα και οι ασάφειες τον εκνευρίζουν αφόρητα. Θέλει να ξέρει με ακρίβεια το τι συμβαίνει, αλλιώς δεν μπορεί να εμπιστευτεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος πάνω απ” όλα θέλει να θαυμάζει τον/τη σύντροφό του. Δεν θα ανεχτεί το ψέμα και τις πονηριές. Θέλει ξεκάθαρο τοπίο στη σχέση του και οποιαδήποτε «σάλτσα» περισσότερο τον χαλάει παρά θα τον κάνει του χεριού σας. Αν κάτι δεν πήγε καλά, καλύτερα να του πείτε την αλήθεια, ακόμη κι αν δεν είναι ό, τι πιο εύκολο, να ξέρετε ότι θα εκτιμήσει περισσότερο το θάρρος σας και τότε υπάρχει μεγάλη περίπτωση να συγχωρήσει, ό, τι κι αν ήταν αυτό που συνέβη. Κάτι επίσης πολύ σημαντικό, δεν θέλει ποτέ να τον θεωρούνε δεδομένο, θέλει να νιώθει ότι είναι ελεύθερος και δεν θα ανεχτεί ποτέ χαλινάρι στη ζωή του. Δεν μπορεί τους βαρετούς και κυρίως τους ανθρώπους που είναι αδιάφοροι για οποιονδήποτε κοινωνικό προβληματισμό ή κοιτούν μόνο την πάρτη τους.

ΙΧΘΥΣ

Δεν αντέχει την έντονη κριτική, την λαμβάνει ως απόρριψη και δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει. Όταν σας ετοιμάζει κάποια έκπληξη ή σχεδιάζει ένα ταξίδι για τους δυο σας, το θεωρεί αυτονόητο ότι θα μοιραστείτε τον ενθουσιασμό του. Δεν μπορεί τις γκρίνιες και τις συνεχείς υποδείξεις. Κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα χάσει κάθε ενδιαφέρον. Ασφυκτιά και εκνευρίζεται πολύ, όταν κάποιος τον πιέζει να κάνει κάτι για το οποίο είτε δεν το θέλει, είτε δεν είναι έτοιμος ακόμη. Τον απωθεί  η ιδέα να αναγκαστεί να ζήσει μια πεζή πραγματικότητα με ευθύνες και πρέπει.  Δεν αντέχει τα άτομα που του στερούν τη δυνατότητα να ονειρεύεται. Φυσικά, δεν αντέχει μέσα σε μια σχέση τις ανταγωνιστικές και εγωιστικές συμπεριφορές.

Πηγή: e-zwdia.g

 Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact