ΖΩΔΙΑ

Πες μου το ζώδιο του, να σου πω πως θα τον κάνεις να ζηλέψει…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δυσκολεύεται να κρατήσει σε διάρκεια χρόνου το ενδιαφέρον του σε μια σχέση και χρειάζεται διαρκείς τονωτικές «ενέσεις», όπως να είσαι σέξι, ενδιαφέρουσα, περιπετειώδης κλπ. Αν τώρα εσύ θέλεις να συμπεριλάβεις την πρόκληση της ζήλειας του σε αυτές, το αποτέλεσμα θα είναι αμφιλεγόμενο. Γιατί μπορεί ο ίδιος να τσιμπήσει στην εν λόγω πρόκληση, αλλά θα του δημιουργήσει δυσάρεστα και ανεπιθύμητα συναισθήματα. Και ως γνωστόν ένας Τοξότης δεν γουστάρει δράματα. Θέλεις να κριθείς κι εσύ ανεπιθύμητη; Από την άλλη, μπορεί κάλλιστα να θεωρήσει τη δική σου, αληθινή ή προσποιητή ελευθεριότητα σαν το σύνθημα που περίμενε τόσο καιρό: ένας για όλους και όλοι για έναν, τους ζυγούς λύσατε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως, στα θέματα του πάθους γενικά και της ζήλειας ειδικότερα, είναι κάπως σαν «κοιμισμένο» ηφαίστειο, που αφενός δεν βλέπεις τι κρύβει μέσα του, αφετέρου μπορεί σε απρόβλεπτο χρόνο να ξυπνήσει και να τα κάνει όλα… κόλαση. Στην απόπειρα να τον κάνεις να ζηλέψει, θα ανταποκριθεί κρύβοντας όσο το δυνατόν καλύτερα τα συναισθήματά του, για να μην καταδεχτεί να δείξει ότι τσίμπησε. Πιθανόν να νομίσεις ότι δεν βγαίνει τίποτα. Θα βγει όμως, και πιθανόν θα αλλάξει και τη συμπεριφορά του προς το (επιθυμητό για σένα) καλύτερο. Μπορεί όμως και να βγει κάτι άλλο: ένας πληγωμένος εγωισμός που θα… σε πάρει και θα σε σηκώσει, δυστυχώς με την κακή έννοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ταπεινό συναίσθημα της ζήλειας δεν συνάδει (φοβερή λέξη, ε;) με την ψυχοπνευματική ανωτερότητα που θέλει να κατακτήσει ο Υδροχόος. Θα σου το έχει πει άλλωστε, αναλύοντας την προσωπική του διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων: Ότι δηλαδή ο καθένας μέσα στη σχέση πρέπει να είναι ελεύθερος να συμπεριφερθεί όπως νιώθει. Θέλεις να φλερτάρεις με κάποιον μπροστά του; Οκ, κανένα πρόβλημα. Αλλά μην ξαφνιαστείς αν τον δεις να φεύγει παρέα με την αιθέρια ύπαρξη, στην οποία στράφηκε ενόσω εσύ ήσουν απασχολημένη με το show σου. Αλλά ακόμα και αν τελικά ζηλέψει, θα θεωρήσει πολύ υποτιμητικό να το παραδεχτεί, όχι μόνο σε εσένα αλλά και στον ίδιο τον εαυτό του.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ζήλια του Ιχθύ είναι βραδυφλεγής βόμβα. Για την ακρίβεια, μπορεί όλες σου οι προσπάθειες να την προκαλέσεις να φαίνονται ότι πέφτουν στο κενό. Κάποιος και καλά σου τηλεφωνάει, απομακρύνεσαι για να μιλήσεις και μετά κρατάς μια υποτιθέμενη ένοχη σιωπή; Α, μιλούσες στο τηλέφωνο; Δεν το είχε πάρει χαμπάρι. Χορεύεις προκλητικά μπροστά του στο κλαμπ με έναν άλλο; Μπράβο, κουκλάρα του, κλαπ- κλαπ (χειροκροτήματα). Και όταν θα έχεις εγκαταλείψει την προσπάθεια πεισμένη για το μάταιον του εγχειρήματος, θα αρχίσει ετεροχρονισμένα να σου κάνει σκηνές και μούτρα για τα πιο άσχετα γεγονότα. Και ναι μεν θα του έχεις ενισχύσει το ενδιαφέρον, αλλά μαζί και τη μουρμούρα…
ΠηγήΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact