ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ήταν ευκαιρία να το ‘παιρνε ο Παναθηναϊκός»

Θα μπορούσε να ‘χε… αγκαλιάσει ήδη την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Σπύρος Λιβαθηνός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, βάσει της εικόνας που παρουσίασαν οι πράσινοι στο πρώτο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης.

Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού εμφανίστηκε αισιόδοξος πως, εύκολα ή δύσκολα, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα… τελειώσει τη δουλειά στη Λεωφόρο την προσεχή Τρίτη, αλλά δεν ενστερνίζεται και την άποψη περί… «εύκολου πνιξίματος των Βέλγων» στο «Απόστολος Νικολαΐδης», υπογραμμίζοντας πως θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Λιβαθηνού:

«Πριν απ’ το παιχνίδι αν λέγαμε πως ο παναθηναϊκός θα πάρει ισοπαλία, θα λέγαμε πως είναι θετικό αποτέλεσμα. Το πρώτο βήμα είναι θετικό, αν και θα μπορούσε να ‘χει πάρει το ματς, βάσει της εικόνας στο δεύτερο μέρος. Το 0-0 είναι πονηρό σκορ, θα είναι δύσκολη η ρεβάνς και θα χρειαστεί προσπάθεια. Θα ταλαιπωρηθεί για να το πάρει μέσα στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός έδειξε πιο φρέσκος απ’ τη Σταντάρ, αλλά χρειάζεται προσοχή, όσο και να το κάνουν αυτοί έχουν έστω και ένα επίσημο ματς πρωταθλήματος στα πόδια τους. Οι πράσινοι έχουν ομοιογένεια, προχωρούν με μια συνέχεια απ’ την περσινή χρονιά».

«Είμαι ικανοποιημένος απ’ τη διαχείριση που έγινε στο παιχνίδι. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο μέρος, στην επανάληψη ήταν κυρίαρχος, δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου, ήταν ανώτερος και τακτικά και αγωνιστικά. Κάτι που σου δείχνει πως ήταν και μια ευκαιρία να το ‘παιρνε χθες…».

«Δεν είναι εύκολο πράγμα να ξέρεις πότε πρέπει να ‘χεις έτοιμη την ομάδα σου. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να περάσει στην επόμενη φάση, για να εξασφαλίσει την Ευρώπη και οφείλει να είναι έτοιμος τώρα. Ενδεχομένως αυτό να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι και μηχανές. Δείχνει πάντως η ομάδα του Αναστασίου πως η φυσική κατάστασή θα είναι ένα απ’ τα ατού της και φέτος».

«Ακούω αρκετούς Παναθηναϊκούς που είναι ενθουσιασμένοι, που λένε στη Λεωφόρο θα τους κάνουμε, θα τους πνίξουμε. Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό για τον Αναστασίου. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να δεχθεί γκολ στη Λεωφόρο και να κοιτάξει να πετύχει ένα. Αυτή θα είναι η τακτική του προπονητή του. Δεν θα έχουν καμία σχέση τα δύο παιχνίδια, η Σταντάρ έδειξε πως έχει προβλήματα πίσω. Θα είναι ματς υπομονής».

«Δεν μπορεί μια ομάδα να παίζει στο 8-9 τη μια χρονιά και να πεις ότι την άλλη θα παίζεις στο δέκα. Αν περάσει ο Παναθηναϊκός, θα πάρει κάποια καλά χρήματα που θα του δώσει τη δυνατότητα να κάνει 1-2 μεταγραφές. Στο κέντρο ενδεχομένως να χρειάζεται μια τόνωση».

Πηγή: Sport-fm.gr

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact