ΖΩΔΙΑ

12 ζώδια που κάνουν τα «τέλεια» ζευγάρια

Αν είστε λάτρεις των ζωδίων, σίγουρα θα έχετε ψάξει με ποιο ζώδιο ταιριάζετε καλύτερα. Τόσο στο θέμα της φιλίας όσο και στο ερωτικό κομμάτι.

Σε ποιο ζώδιο να αναζητήσετε τον έρωτα της ζωής σας; Από ποιο θα πρέπει να φύγετε μακριά;

Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που κάνει ο καθένας από εμάς προκειμένου να βρει το άλλο του μισό και πολλές φορές στρεφόμαστε στα ζώδια για απαντήσεις.

Ακολουθεί μια λίστα με τα 12 ζώδια που κάνουν τα καλύτερα ζευγάρια

1. Κριός και Υδροχόος

Δεν υπάρχει ούτε μια πληκτική στιγμή μεταξύ ενός Κριού και ενός Υδροχόου, που κάνει την σχέση τους εξαιρετικά συναρπαστική. Και τα δύο ζώδια είναι απίστευτα περιπετειώδη, επομένως ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνουν κάτι – μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Απολαμβάνουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα και φροντίζουν να περνούν καλά διαρκώς. Αγαπούν ιδιαίτερα να κάνουν πράγματα μαζί σαν ομάδα.

Κι ενώ άλλα ζευγάρια μπορεί να κουραστούν ο ένας από τον άλλον, αυτά τα δύο μένουν δυνατά και πάντα απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Αλλά και οι δύο γνωρίζουν την σημασία του να βγαίνουν με φίλους και να περνούν λίγο χρόνο μόνοι τους.

2. Ταύρος και Καρκίνος

Ο Ταύρος και ο Καρκίνος παίρνουν σοβαρά ο ένας τον άλλον. Αυτά τα δύο ζώδια λειτουργούν καλά μεταξύ τους επειδή έχουν μια στενή σχέση τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Και οι δύο καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον καλά τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, κάτι που βοηθά στο να ανάβει περισσότερο η σπίθα καθώς προχωρά η σχέση τους.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη εκτίμηση, δεδομένου ότι και τα δύο ζώδια εκτιμούν ο ένας τον άλλον και ξέρουν ποιος είναι και τι έχει να προσφέρει. Αυτό το ζευγάρι είναι ισχυρό επειδή ξέρουν πώς να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον με ευκολία, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μια μακρόχρονη αγάπη.

3. Δίδυμοι και Υδροχόος

Ο Υδροχόος και οι Δίδυμοι είναι αμφότερα ζώδια του αέρα που έχουν μια δολοφονική ψυχολογική σύνδεση, όπως για παράδειγμα να τελειώνει ο ένας την πρόταση του άλλο. Η σχέση τους είναι σχεδόν μυστικιστική και μόνο αυτοί ξέρουν τι συμβαίνει στο κεφάλι τους.

Παίρνουν μόνο αυτό που θέλουν και δεν τους νοιάζει αν οι άλλοι δεν μπορούν να το δουν. Και παρόλο που και τα δύο αυτά ζώδια έχουν μια ισχυρή αίσθηση της ατομικότητας, δεν αφήνουν αυτό το χαρακτηριστικό να βλάψει τη σχέση τους. Στην πραγματικότητα, την ενισχύει μόνο. Αλλά εντέλει, αυτοί οι δύο επιλέγουν να περπατήσουν στη ζωή πιασμένοι χέρι – χέρι, γιατί προτιμούν να είναι μαζί παρά χώρια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact