ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

15 διάσημες που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τους συντρόφους τους!

Η Μαντόνα έχει πολλές φορές δηλώσει πως ο γάμος της με τον Σον Πεν ήταν εξαιρετικά βίαιος. Παράλληλα έχει αποκαλύψει πως έπεσε θύμα βιασμού στα 19 της χρόνια!

 

Η Χάλι Μπέρι έχει δεχτεί τόσο άγριο ξυλοδαρμό από σύντροφό της, που από το ξύλο έχασε το 80% της ακοής της στο ένα της αυτί.

«Έχουν σηκώσει χέρι πάνω μου», έχει δηλώσει η Κατερίνα Στανίση, εξομολογούμενη πως σύντροφοί της την έχουν κακοποιήσει πάνω από μια φορά!

Η Μαίρη Λίντα είχε αποκαλύψει με δηλώσεις της πως δεχόταν επί χρόνια σωματική και ψυχολογική βία από τον δεύτερο σύζυγό της.

Η πρώην παίχτρια του Big Brother Φραντζέσκα Μελά μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU για μία πολύ άσχημη πτυχή της ζωής της, την κακοποίηση από τον σύντροφό της. Xαρακτηριστικά έχει πει: «Δέχτηκα ψυχολογική και σωματική βία από τον σύντροφό μου, για καιρό. Έπιασα τον εαυτό μου να αλλάζει. Δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και κάποιες φορές δεν μπορούσα να διαθέσω χρόνο στα παιδιά μου. Ήταν πιο άσχημο από ένα χαστούκι. Είχα σημάδια πάνω μου από τη βία και προσπαθούσα να τα κρύψω από τα παιδιά μου. Έλεγα διάφορες δικαιολογίες, ότι είχα χτυπήσει, για αν μην καταλάβει κανείς τίποτα. Προσπαθούσα να βρω μια λύση για αν μην συμβαίνει αυτό. Ούτε στους γονείς μου είπα τίποτα», λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει με ακόμη μεγαλύτερες λεπτομέρειες «Με έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο και χρειάστηκε να κάνω καταγγελία στην αστυνομία. Κινδύνεψε η ζωή μου. Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω…».

Η Πάμελα Αντερσον είχε πέσει θύμα σωματικής κακοποίησης όσο ήταν παντρεμένη με τον Τόμι Λι από τους Motley Crue. Ο τελευταίος την έδερνε συχνά-πυκνά ακόμη και όταν ήταν έγκυος, μπροστά στα μάτια του πρώτου τους παιδιού, όταν εκείνο ήταν σε ηλικία δύο ετών.

 

Στους καβγάδες της Κέιτ Μος από τον τότε αγαπημένο της Τζόνι Ντεπ έπεφτε πολύ ξύλο. Ένοικοι ξενοδοχείων που διανυκτέρευε το ζευγάρι αναφέρουν πως έσπαγαν λάμπες, βάζα, καρέκλες, ποτήρια κτλ!

Η Κάρε Οτις έτρωγε πολύ ξύλο όταν τα είχε με τον Μίκι Ρουρκ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Αγρια Ορχιδέα» και παντρεύτηκαν μέσα σ” ένα χρόνο. Το πάθος του Ρουρκ για τα ναρκωτικά και τα οινοπνευματώδη τον οδηγούσε πολλές φορές σε αδικαιολόγητη συμπεριφορά απέναντι στη σύζυγό του, την οποία έδερνε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

Η Ρόμπιν Γκίβενς είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην σύζυγος του πρωταθλητή του μποξ, Μάικ Τάισον. Ο γάμος τους κράτησε μόλις ένα χρόνο, και κατά τη διάρκειά του η Ρόμπιν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ακόμα και βιασμού, από τον Τάισον ουκ ολίγες φορές, όπως έχει η ίδια δηλώσει.

 

Η Ναόμι Κάμπελ επίσης όταν τα είχε με τον πρωταθλητή του μποξ Μάικ Τάισον συχνά έπεφτε θύμα των εκρήξεων της αδρεναλίνης του, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί μελανιασμένη στους δρόμους και στις πασαρέλες..

Η Χίδερ Λοκλίαρ είχε αρκετές φορές βιώσει σωματική κακοποίηση από τπν πρώην σύζυγό της Τόμι Λι. Ευτυχως τον παράτησε νωρίς!

 

Η Σερ έχει φάει πολύ ξύλο από τον σύζυγό της Σόνι Μπόνο. Αυτός όταν εκνευριζόταν έχανε κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα μία φορά να τη στείλει ως και στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη. Τότε η αρμένια τραγουδίστρια έκανε και την πρώτη της πλαστική.

Ο Τζακ Νίκολσον, που τα είχε για περίπου δέκα χρόνια με την Αντζέλικα Χιούστον τη δεκαετία του ’80, ήταν ιδιαίτερα οξύθυμος. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ξέσπαγε πάνω της χειροδικώντας στις κρίσεις εκνευρισμού του.

 

 Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact