ΕΛΛΑΔΑ

22χρονη Αξιωματικός Υπηρεσίας: ‘Ακουσα έναν άντρα να φωνάζει «βοήθεια, τη σκοτώνει τη σκοτώνει»….

Όσα φαίνεται να έχει πει η 22χρονη Αξιωματικός Υπηρεσίας στο ΑΤ Αγίων Ανάργυρων σε συναδέλφους της για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής παρουσίασε σε ρεπορτάζ η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

“Στο γραφείο μπήκε μόνο η γυναίκα, ο άντρας που ήταν μαζί της την περίμενε στο χώρο που βρίσκεται έξω από το γραφείο. Αμέσως ρώτησε το λόγο που βρίσκεται στην Αστυνομία και πώς θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

Εκείνη άρχισε να της λέει ότι υποψιάζεται ότι ο πρώην της, χωρίς να της δώσει τα στοιχεία του, την περιμένει κάτω από το σπίτι της, το οποίο όμως της δήλωσε ότι βρίσκεται κοντά στο τμήμα. Ο ίδιος άντρας όπως είπε βρισκόταν και την προηγούμενη ημέρα έξω από το σπίτι της, χωρίς να της πει ακριβώς αν έγινε κάτι ή απλώς μόνο τον είδε να βρίσκεται εκεί.

Ακούγοντας αυτό, τη ρώτησε αν την προηγούμενη ημέρα ή την ίδια την είχε απειλήσει ή την είχε εξυβρίσει. Εκείνη της απάντησε ότι ούτε την προηγούμενη μέρα ούτε την ίδια την εξύβρισε ή την απείλησε.

Η 28χρονη της εξήγησε ότι στο παρελθόν του είχε κάνει μήνυση και ρωτώντας την για ποιο λόγο απάντησε ότι την εξύβριζε, την απειλούσε και τη βίαζε, πλην όμως την απέσυρε τη μήνυση. Τότε η συνάδελφός της τη ρώτησε αν θέλει να κάνει μήνυση και εκείνη απάντησε ότι δεν θέλει.

Της είπε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να την πάει κάποιο περιπολικό στο σπίτι. Η συνάδελφος της εξήγησε ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό του Τμήματος να την πάει στο σπίτι της και εκείνη της είπε ότι δεν γίνεται να μπει μέσα σε περιπολικό παραμόνο να κληθεί το 100, προκειμένου να δώσει κάποιο σημείο συνάντησης ή την οικία της ή το Αστυνομικό Τμήμα, για να μεταβούνμαζί στο σπίτι της.

Εκείνη ρώτησε πόση ώρα θα κάνει να φτάσει καποιο περιπολικό και αν θα αργήσει. Της εξήγησαν ότι δεν γνώριζαν πόσο χρόνο χρειάζεται για να έρθει. Τους είπε ότι θα πάρει εκείνη το 100 και έφυγε μαζί με τον άντρα που ήρθαν μαζί. Η συζήτηση αυτή κράτησε περίπου πέντε λεπτά, οπότε η ώρα που έφυγαν πρέπει να ήταν 22.15 Φεύγοντας την είδε από τις κάμερες να διασχίζει το διάδρομο μπροστά από τη σκοπιά μιλώντας στο κινητό.

Αφού έφυγαν εκείνη και η συνάδελφός της παρέμειναν στο γραφείο.

Μετά από 3-4 λεπτά άκουσαν έναν άντρα να φωνάζει «βοήθεια, τη σκοτώνει τη σκοτώνει». Αμέσως εκείνη και η συνάδελφος της βγήκαν στο μπαλκόνι που κοιτάει στη σκοπιά και είδαν δύο άτομα πεσμένα στο έδαφος και το σκοπό να στέκεται όρθιος. Κατέβηκαν γρήγορα στη σκοπιά να δούν τι έγινε. ”

Δείτε το video

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact