ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που δεν γυρίζουν ποτέ πίσω στους πρώην τους

Μπορεί οι σχέσεις να είναι ένα πολύ μεγάλο «κεφάλαιο» στην ζωή των ανθρώπων, ωστόσο φαίνονται πως μερικά ζώδια τα έχουν πιο ξεκάθαρα στο μυαλό τους.

Κι αυτό γιατί μερικά ζώδια σκέφτονται περισσότερο με το μυαλό, παρά με την ψυχή και ξεκόβουν μία σχέση όταν γνωρίζουν πως έχει τελειώσει.

Τι κι αν έχουν συνηθίσει τον άλλο ή τους αρέσει η ρουτίνα, όταν τα παρακάτω ζώδια πάρουν μία απόφαση τότε δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα.

Οσο κι αν πονάνε να είναι μόνοι ή πιστεύουν πως θα μπορούσαν να το παλέψουν κι άλλο, η αλήθεια είναι πως αυτά τα ζώδια όταν λένε «όχι» το εννοούν και από εκεί και πέρα η επιλογή του να γυρίσουν στον πρώην δεν υπάρχει γι΄αυτούς καν στον ορίζοντα.

Λέων

Οπως και ο βασιλιάς του ζωικού βασιλείου, από το οποίο έχουν πάρει το όνομά τους, έτσι και οι Λέοντας έχουν την τάση να έχουν το πάνω χέρι στην σχέση τους, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής τους.

Οσο περίεργο κι αν ακούγεται, οι Λέοντες έχουν τόσο αυτοπεποίθηση που θεωρούν όχι μόνο πως είναι οι καλύτεροι, αλλά και πως πρέπει να μην κάνουν λάθη που θα τους κοστίσει το… βασίλειό τους.

Οι Λέοντες λοιπόν δεν γυρνούν ποτέ στους πρώην κυρίως για έναν λόγο. Γιατί θα το θεωρούσαν ταπεινωτικό. Ακόμη κι αν τους στεναχωρεί αυτό, ακόμη κι αν θέλουν σαν τρελοί να τα ξαναβρούν με τους πρώην, δεν θα το κάνουν γιατί θα θεωρήσουν το πισωγύρισμα, αυτοταπείνωση.

Αλλωστε ο Λέων πιστεύει πως δεν αξίζει τίποτε άλλο από το «καλύτερο» και ξέρει πως το καλύτερο δεν είναι σε κάτι που τελείωσε.

Σκορπιός

Ενας Σκορπιός που νιώθει πως τον περιφρονούν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω. Αντιθέτως θα προσπαθήσει να εκδικηθεί και ή θα βρει κάτι καλύτερο ή δεν θα «ενδώσει» στα παρακάλια ενός πρώην.

Οταν ένας Σκορπιός νιώθει πως πλέον δεν μπορεί να εμπιστευτεί τον άνθρωπο που έχει δίπλα του, τότε το παιχνίδι έχει τελειώνει και για τους δύο.

Τέλος οι Σκορπιοί όπως ακριβώς και οι Λέοντες δεν μπορούν την ταλαιπωρία.

Αν δουν πως αυτή η κατάσταση τους «φθείρει» και τους κουράζει, τότε θα την διαγράψουν μία και καλή από την ζωή τους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact