ΚΟΣΜΟΣ

35χρονη Μητέρα στα Όρια του Θανάτου. Έπινε 40 Μπύρες την Ημέρα

Τι συμβαίνει σε κάποιον, όταν φτάνει στο σημείο να πίνει 40 μπύρες καθημερινά; Η Beverly Pickorer βίωσε αυτό το μαρτύριο, και τα αποτελέσματα είναι σχεδόν θανάσιμα.

Μόλις 35 ετών, είχε τέσσερα παιδιά και κατέληξε να αργοπεθαίνει από τον εθισμό της. Υπέφερε με απώλεια δοντιών, έχασε την ικανότητα να μιλάει, ήταν συχνά άρρωστη και κατέληξε σε ένα ίδρυμα, όπου δε μπορούσε να κάνει τίποτα μόνη της. Ο χρόνιος αλκοολισμός της προκάλεσε κίρρωση ήπατος και τελικά τον αναπόφευκτο πρόωρο θάνατό της.

Η Beverly είχε ένα σύντροφο, που έμεινε μαζί της συνέχεια, και έγινε μάρτυρας επί πεντέμισι χρόνια, βλέποντας την υγεία της να φθίνει, στο σημείο που βλέπουμε σήμερα στη φωτογραφία. Δημοσιεύτηκε από τον Anthony Howard, το σύντροφό της, σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει τη κοινή γνώμη, με τις συνέπειες στην υγεία από την παρατεταμένη κατανάλωση αλκοόλ.

Η κίρρωση είναι μόνο μία από τις ασθένειες που προσβάλει το ήπαρ, ως αποτέλεσμα της παρατεταμένης κατανάλωσης αλκοόλ. Άλλες παθήσεις είναι: στεάτωση (λιπαρό ήπαρ), αλκοολική ηπατίτιδα, και ίνωση.

Το αλκοόλ μπορεί επίσης να προκαλέσει και σε άλλα όργανα να εξασθενηθούν, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία της Beverly. Στο πάγκρεας παράγονται τοξικές ουσίες εξαιτίας της κατανάλωσης αλκοόλ, που οδηγούν σε παγκρεατίτιδα, η οποία είναι φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων στο πάγκρεας, που μειώνει τις ικανότητες του πεπτικού συστήματος.

Εκτός από τις σωματικές συνέπειες, το αλκοόλ έχει και πνευματικές συνέπειες. Η κατάχρηση με αλκοόλ θεωρείται ψυχολογική διαταραχή, και ταξινομείται στην ίδια κατηγορία με την διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας, αλλά και την κατάθλιψη. Αυτή είναι μια νέα όψη του αλκοολισμού, καθώς υπήρχε η πεποίθηση ότι οι αλκοολικοί ήταν απερίσκεπτα και απρόσεκτα άτομα, που σκοπίμως καταστρέφουν τον εαυτό τους. Βλέποντας τον εθισμό, περισσότερο ως μια ψυχολογική διαταραχή, ανοίγει τη πόρτα για καλύτερες θεραπείες για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Το 2012, 17 εκατομμύρια στην Αμερική, αναφέρθηκαν ότι πάσχουν από αλκοολισμό. Η ταξινόμησή τους ήταν από ήπια έως σοβαρή. Τα κριτήρια για την ταξινόμηση συμπεριλάμβαναν ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τάσεις για κατανάλωση αλκοόλ, απώλεια μνήμης, ανοχή, χρόνος που περνάει το άτομο καταναλώνοντας αλκοόλ, συνέπειες από την κατανάλωση και άλλα. Η φωτογραφία της Beverly είναι μια τρομακτική υπενθύμιση το πόσο εύκολα τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν, όταν κάποιος εθίζεται σε καταχρηστικές ουσίες. Μπορεί να οδηγήσει σε ένα μονοπάτι, όπου στο τέλος περιμένει μόνο ο θάνατος.

Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις και θεραπείες που μπορούν να εφαρμοστούν έγκαιρα, για να σταματήσει ο αυτοκαταστροφικός εθισμός.

LOOK WHAT THE ALCOHOL CAN DO IN A PERSONS LIFE!Rotting teeth, jaundice skin and skeletal frame – these horrifying…

Posted by Marcelo E Ana Campos on Monday, 13 January 2014

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact