ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια που δε θα τα πάνε καλά στα ερωτικά το 2021

Το 2021 για αυτά τα 4 ζώδια, σε άλλους τομείς θα τα πάνε περίφημα, αλλά τα ερωτικά μάλλον θα τους απογοητεύσουν.

Ανήκει και το δικό σου σε αυτά;

Δίδυμοι

Οι επιτυχίες σου θα είναι αρκετές στο αντίθετο φύλο, αλλά εδώ ισχύει αυτό που λέμε ότι το πολύ δεν είναι απαραίτητα και καλό, με άλλα λόγια η ποσότητα δεν θα έχει ποιότητα. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι όλο το 2021 δοκιμάζεσαι από εκλείψεις, είτε στο ζώδιό σου είτε στον άξονά σου, οι οποίες καθιστούν δύσκολη τη δημιουργία μιας σχέσης, πόσω μάλλον το να βρεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει και να μείνετε μαζί.

Ζυγός

Για εσένα Ζυγέ το 2021 θα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά σου θέματα, αλλά στα ερωτικά σου και κυρίως στα σεξουαλικά σου δεν επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις καθώς η παρουσία του Ουρανού στον 8ο οίκο σου, αλλά και του Κρόνου και του Δία στον 5ο των ερώτων σου δηλώνουν ότι θα υπάρχουν εποχές που θα σε περιτριγυρίζουν άτομα ανεύθυνα, επιπόλαια, που ξέρουν μόνο να παίρνουν και να φεύγουν, όταν τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά. Καλύτερα, λοιπόν, να είσαι εσύ αυτός/η που χτυπάς και φεύγεις, παρά να μένεις πίσω με την απογοήτευση.

Λέων

Το 2021 δε φαίνεται να συνεχίζεται το σερί των επιτυχιών σου. Μάλιστα, θα διαπιστώσεις ότι αρκετές φορές θα φτάνεις στην πηγή, αλλά νερό δε θα πίνεις. Οι Εκλείψεις στον 5ο και τον 11ο οίκο σου, αλλά ο Δίας και ο Κρόνος στον 7ο οίκο σου είναι… εγγύηση για την ασταθή πορεία της ερωτικής σου ζωής, η οποία πιο πολύ θα σε προβληματίζει, παρά θα σε ικανοποιεί.

Σκορπιός

Το 2021, θα είναι μια δύσκολη χρονιά για σένα κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Δεν είναι μόνο το ότι απέναντί σου έχεις έναν Ουρανό να ανακατεύει συνεχώς τα πράγματα, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πού θα κάτσει η μπίλια, είναι και οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα 2ου-8ου οίκου σου, οι οποίες από το πολύ μπορεί να σε πάνε στο τίποτα μέσα σε μια στιγμή. Άφησε που τα ζητούμενά σου, όπως αποκλειστικότητα και αφοσίωση δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν.

Πηγή:mylife.com.cy

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Οι Τούρκοι βγάζουν 82 πλοία σε Αιγαίο και Μεσόγειο – Η Ελλάδα περιμένει διάλογο;

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε άσκηση με την…

Έρχεται «κόφτης» στα SMS εξόδου και μετακίνηση εμβολιασμένων από νομό σε νομό;

Αυτά τουλάχιστον προαναγγέλλουν οι «ειδικοί»! «Φωτιές» άναψε η…

Πρωτοφανείς εικόνες: Γέμισε στρατιώτες το Καπιτώλιο

Απίστευτες οι εικόνες που κάνουν το γύρο του…

«Χαστούκι»-προειδοποίηση από τα ΗΑΕ στον Ερντογάν!

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν τα ΗΑΕ στη Τουρκία. Την…

Τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Ν. Χαρδαλιάς την Παρασκευή

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως όλα θα σταθμίζονται μέχρι…

Το διασκεδάζουν οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα

Ιδιαίτερος λόγος έχει γίνει για τις συνθήκες και…

Οι επιστήμονες προβλέπουν τι θα γίνει με τον κορονοϊό σε 10 χρόνια

Σαν ένας ιός κοινού κρυολογήματος – που μάλιστα…
contact