ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια που έχουν μαεστρία στο να λένε ψέματα

Το ψέμα δεν αρέσει σε κανέναν και δυστυχώς αν αποκαλυφθεί προκαλεί μεγάλο φόβο, ανασφάλεια και θυμό.

Θα είναι μεγάλο ψέμα αν κάποιος σας πει ότι δεν λέει ποτέ ψέματα. Σύμφωνα με έρευνες, κάθε άνθρωπος λέει κατά μέσο όρο ένα ψέμα την ημέρα.

Συνήθως λέμε ψέματα για να αποφύγουμε μια σύγκρουση, να κάνουμε τον άλλο να αισθανθεί καλύτερα, να μην τον πληγώσουμε, για προσωπικό μας συμφέρον και να ωραιοποιήσουμε μια κατάσταση.

Το κίνητρο διαφέρει από άτομο σε άτομο, όπως και η ευκολία με την οποία λέει το ψέμα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ταλέντο στο να λένε ψέματα, ενώ άλλοι που το θεωρούν το πιο δύσκολο πράγμα.

Σύμφωνα με την αστρολογία, ορισμένα ζώδια έχουν μεγαλύτερη έφεση στην παραποίηση της αλήθειας και άλλα μικρότερη. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τέσσερα ζώδια που έχουν μαεστρία στο να λένε ψέματα και είναι επαγγελματίες του είδους.

Δυστυχώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους αντιληφθείς και την «πατάει» και ο πιο υποψιασμένος. Είναι αυτό που λέμε «πολύ καλοί στο μπλα μπλα»

Δίδυμος

Είναι το ζώδιο που κατακτά την πρώτη θέση στο ψέμα. Ο Δίδυμος θεωρείται ο μεγαλύτερος ψεύτης του ζωδιακού. Είναι χαριτωμένος, ευχάριστος, επικοινωνιακός, αλλά και πολύ επιπόλαιος, αναξιόπιστος και μεγάλος ψεύτης. Δεν πρόκειται να τον πάρεις χαμπάρι, γιατί έχει μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία.

Καρκίνος

Τα περισσότερα ψέματα που λέει ένας Καρκίνος είναι για να προστατέψει τους άλλους και επειδή δεν θέλει να τους πληγώσει. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του συναισθήματος και της ευαισθησίας. Αν πει κάποιο ψέμα, θα το κάνει για να προστατεύσει τον εαυτό του και τους δικούς του ανθρώπους. Γενικά όμως, δεν είναι υπέρ αυτής της τακτικής. Αν τελικά σου πει κάποιο ψέμα, θα το κάνει γιατί σε αγαπά και θέλει να σε προστατεύσει. Δεν θα θέλει να σου πει την ωμή αλήθεια, για να μην πληγωθείς.

Λέων

Το ζώδιο αυτό θα πει ψέματα για να εντυπωσιάσει και όχι για να εξαπατήσει. Ο Λέων θα πει ψέματα για να γίνει το επίκεντρο της παρέας καθώς θέλει πάντα να τραβάει την προσοχή επάνω του. Θα κάνει τα πάντα για να ξεχωρίσει, γιατί θέλει να είναι ο πρώτος και καλύτερος.

Zυγός

Λέει δυστυχώς πολλά ψέματα και αυτό συνήθως το κάνει επειδή δεν θέλει να αναλάβει κάποιες ευθύνες ή θέλει να ξεφύγει από κάπου. Είναι άριστος διπλωμάτης και τα λέει όλα τόσο χαριτωμένα και ευγενικά, που δύσκολα τον υποψιάζεσαι. Προκειμένου να αποφύγει κάποια σύγκρουση ή κάποιο καυγά, το ψέμα το έχει στο τσεπάκι του. Εχει τόση ανάγκη από αρμονία που το ψέμα είναι μονόδρομος.

bovary.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact