ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια που έχουν μαεστρία στο να λένε ψέματα

Το ψέμα δεν αρέσει σε κανέναν και δυστυχώς αν αποκαλυφθεί προκαλεί μεγάλο φόβο, ανασφάλεια και θυμό.

Θα είναι μεγάλο ψέμα αν κάποιος σας πει ότι δεν λέει ποτέ ψέματα. Σύμφωνα με έρευνες, κάθε άνθρωπος λέει κατά μέσο όρο ένα ψέμα την ημέρα.

Συνήθως λέμε ψέματα για να αποφύγουμε μια σύγκρουση, να κάνουμε τον άλλο να αισθανθεί καλύτερα, να μην τον πληγώσουμε, για προσωπικό μας συμφέρον και να ωραιοποιήσουμε μια κατάσταση.

Το κίνητρο διαφέρει από άτομο σε άτομο, όπως και η ευκολία με την οποία λέει το ψέμα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ταλέντο στο να λένε ψέματα, ενώ άλλοι που το θεωρούν το πιο δύσκολο πράγμα.

Σύμφωνα με την αστρολογία, ορισμένα ζώδια έχουν μεγαλύτερη έφεση στην παραποίηση της αλήθειας και άλλα μικρότερη. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τέσσερα ζώδια που έχουν μαεστρία στο να λένε ψέματα και είναι επαγγελματίες του είδους.

Δυστυχώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους αντιληφθείς και την «πατάει» και ο πιο υποψιασμένος. Είναι αυτό που λέμε «πολύ καλοί στο μπλα μπλα»

Δίδυμος

Είναι το ζώδιο που κατακτά την πρώτη θέση στο ψέμα. Ο Δίδυμος θεωρείται ο μεγαλύτερος ψεύτης του ζωδιακού. Είναι χαριτωμένος, ευχάριστος, επικοινωνιακός, αλλά και πολύ επιπόλαιος, αναξιόπιστος και μεγάλος ψεύτης. Δεν πρόκειται να τον πάρεις χαμπάρι, γιατί έχει μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία.

Καρκίνος

Τα περισσότερα ψέματα που λέει ένας Καρκίνος είναι για να προστατέψει τους άλλους και επειδή δεν θέλει να τους πληγώσει. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του συναισθήματος και της ευαισθησίας. Αν πει κάποιο ψέμα, θα το κάνει για να προστατεύσει τον εαυτό του και τους δικούς του ανθρώπους. Γενικά όμως, δεν είναι υπέρ αυτής της τακτικής. Αν τελικά σου πει κάποιο ψέμα, θα το κάνει γιατί σε αγαπά και θέλει να σε προστατεύσει. Δεν θα θέλει να σου πει την ωμή αλήθεια, για να μην πληγωθείς.

Λέων

Το ζώδιο αυτό θα πει ψέματα για να εντυπωσιάσει και όχι για να εξαπατήσει. Ο Λέων θα πει ψέματα για να γίνει το επίκεντρο της παρέας καθώς θέλει πάντα να τραβάει την προσοχή επάνω του. Θα κάνει τα πάντα για να ξεχωρίσει, γιατί θέλει να είναι ο πρώτος και καλύτερος.

Zυγός

Λέει δυστυχώς πολλά ψέματα και αυτό συνήθως το κάνει επειδή δεν θέλει να αναλάβει κάποιες ευθύνες ή θέλει να ξεφύγει από κάπου. Είναι άριστος διπλωμάτης και τα λέει όλα τόσο χαριτωμένα και ευγενικά, που δύσκολα τον υποψιάζεσαι. Προκειμένου να αποφύγει κάποια σύγκρουση ή κάποιο καυγά, το ψέμα το έχει στο τσεπάκι του. Εχει τόση ανάγκη από αρμονία που το ψέμα είναι μονόδρομος.

bovary.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact