ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 17 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, απέφυγε να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου σήμερα, όπως και τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου! Φρόντισε πριν εκδηλωθείς επικοινωνιακά, να αναγνωρίσεις πρώτα εσύ ο ίδιος, τις βαθύτερες σκέψεις και τα «θέλω» σου! Μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους και σιγουρέψου πρώτα για τις προθέσεις και την εντιμότητα τους, πριν «ανοιχτείς»! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις πάρεις τις σωστές αποφάσεις και επιδίωξε συναισθηματική και ψυχική εκβάθυνση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος πες ναι σε παθιασμένες σεξουαλικές στιγμές με τον σύντροφο, αλλά όχι, σε καυγάδες και κόντρες, για λόγους ζήλιας και κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου γοητεία και το μυστήριο που αποπνέεις και προσπάθησε να σαγηνεύσεις το άτομο του πόθου σου! Έρχονται αξιόλογες και ιδιαίτερα γοητευτικές κατακτήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνεις αυτό που θες, με τις διορατικές σου ικανότητες! Στα οικονομικά σου, θα έχεις θετικές εξελίξεις, χαρούμενα νέα και λύσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να παραδεχθείς κάποια λάθη σου, να πλησιάσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί και να εξομαλύνεις σχέσεις κλονισμένες! Μπορείς επίσης, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. να αντιμετωπίσεις δυναμικά αλλά και καλοπροαίρετα, πρόσωπα και καταστάσεις και να νιώσεις ξανά αποδεκτός και αγαπητός! Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα, πιθανόν να σε απασχολήσει τώρα και ίσως βρει την τελειωτική λύση του !
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά, αλλά και ερωτικά με τον σύντροφο σου και απολαμβάνετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν και υπόσχονται ένα όμορφο μέλλον! Ναι, η αρχή μίας αξιόλογης και σταθερής σχέσεις, μπορεί να είναι η σημερινή ημέρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ηρεμία και ισορροπία θα έχουν σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες σου! Οικονομικά, απέφυγε βιαστικές αποφάσεις, που πιθανόν αργότερα να μετανιώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, αυξάνεται η διαίσθηση και η διορατικότητα σου, η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου και η ανάγκη σου για ουσιαστική ηρεμία! Αυτή σου η αλλαγή, θα σου δώσει αρκετές λύσεις και θα σου ανοίξει νέους δρόμους που χρειάζεσαι, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ίσως σε άγχωναν! Παρασκηνιακές κινήσεις και δράσεις, ευνοούνται και κάνεις με αυτόν τον τρόπο, εποικοδομητικά σχέδια και έξυπνους προγραμματισμούς για το μέλλον σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, συνέχισε την υποχωρητική σου συμπεριφορά και δεν θα χάσεις! Παρέμεινε υπομονετικός απέναντι στον σύντροφο σου, χωρίς να αγχώνεσαι αν εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου και αν χάσεις το… «πάνω χέρι»! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεται από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που σου «χαϊδεύουν» τα αυτιά και σε βολεύουν, γιατί σε ωθούν να κάνεις όνειρα και σχέδια, χωρίς ουσιαστικές βάσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ηρεμία και ισορροπία θα έχουν σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες σου! Οικονομικά, απέφυγε βιαστικές αποφάσεις, που πιθανόν αργότερα να μετανιώσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact