ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 17 Ιουνίου

Διαβάστε τα Ζώδια Της Τετάρτης 17 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα ετοιμάσου να δεχτείς το ουσιαστικό ενδιαφέρον των γύρων σου και οι δράσεις-αντιδράσεις σου σε αυτό το γεγονός, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων σου και φυσικά η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Μην ξεχνάς, πως οι κόποι σου ανταμείβονται, αρκεί να έχεις δουλέψει αρκετά πάνω στους στόχους σου και τα «θέλω» σου! Η έντονη ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια, καθορίζει απόλυτα τις αποφάσεις και τους προσανατολισμούς των στόχων σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μπόλικα μηνύματα από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που ενδιαφέρεται για σένα, καιρό τώρα! Μέχρι τώρα ήταν μάλλον επιφυλακτικός για ανοιχτή εξομολόγηση των αισθημάτων του και τώρα το πήρε απόφαση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς εντάσεις λόγω ανούσιας ζήλιας και κτητικότητας, αφού σήμερα, έχετε την ευκαιρία ως ζευγάρι, να απολαύσετε καυτές αισθησιακές στιγμές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα σου, θα γίνουν, είτε το θες, είτε όχι, κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα θετικά ή αρνητικά! Οικονομικά, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία για μία απρόσμενη αύξηση εσόδων!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα έχεις σαφώς μία ενεργητική, ενθουσιώδη και αποφασιστική ανταπόκριση σε ο,τιδήποτε, κυρίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου, αφού η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, σου προσφέρει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τον δυναμισμό, την λάμψη και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, χωρίς να παρασύρεσαι όμως σε υπερβολές, νεύρα, απαιτήσεις, βιασύνη και έπαρση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και τον ερωτισμό με τον σύντροφο σου! Προσοχή όμως! Πες όχι στην τάση σου για παρορμητικότητα, εγωισμούς και νεύρα! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε χωρίς κανένα δισταγμό το πρώτο βήμα και πάρε πρωτοβουλία, ώστε να πλησιάσεις με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικά, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Οι πιθανότητες είναι πολλές να έχεις ανταπόκριση πλέον!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, άρπαξε χωρίς δεύτερη σκέψη, ξαφνικές ευκαιρίες και θα έχεις επιτυχία σήμερα! Οικονομικά μείωσε τα περιττά έξοδα, πριν το μετανιώσεις αργά ή γρήγορα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, αυξάνεται η διαίσθηση και η διορατικότητα σου, η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου και η ανάγκη σου για ουσιαστική ηρεμία! Αυτή σου η αλλαγή, θα σου δώσει αρκετές λύσεις και θα σου ανοίξει νέους δρόμους που χρειάζεσαι, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ίσως σε άγχωναν! Παρασκηνιακές κινήσεις και δράσεις, ευνοούνται και κάνεις με αυτόν τον τρόπο, εποικοδομητικά σχέδια και έξυπνους προγραμματισμούς για το μέλλον σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, συνέχισε την υποχωρητική σου συμπεριφορά και δεν θα χάσεις! Παρέμεινε υπομονετικός απέναντι στον σύντροφο σου, χωρίς να αγχώνεσαι αν εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου και αν χάσεις το… «πάνω χέρι»! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεται από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που σου «χαϊδεύουν» τα αυτιά και σε βολεύουν, γιατί σε ωθούν να κάνεις όνειρα και σχέδια, χωρίς ουσιαστικές βάσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου παρασκηνιακά σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, για να αποφύγεις σοβαρά προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν τώρα! Οικονομικά, βρίσκονται λύσεις από το πουθενά και επιτέλους απαλλάσσεσαι από το άγχος!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact