ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 18 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου κοινωνικά, να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Με τον Ανάδρομο Ερμή πλέον στον Καρκίνο, οφείλεις να σοβαρευτείς επικοινωνιακά και να μην παρασυρθείς από επικοινωνιακά λάθη ή παρορμητικές αποφάσεις που ενδεχομένως να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα, από αυτό που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προτίμησε σήμερα, να μην μιλήσεις και να μην συζητήσεις για σοβαρά θέματα με τον σύντροφο σου, γιατί πιθανόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για υπέρμετρο ενθουσιασμό και αυθορμητισμό! Να σκέφτεσαι διπλά πριν δράσεις ή πριν αποφασίσεις για το επόμενο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν σκοπεύεις σήμερα να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και φιλοδοξίες, θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη! Οικονομικά, απέφυγε σπουδαίες συμφωνίες και υπογραφές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, μπορεί να είναι φαινομενικά μία επικοινωνιακά πλούσια μέρα, αλλά θέλει προσοχή, λόγω της Ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Καρκίνο! Μην παρασύρεσαι σε παρορμητικά και αυθόρμητα λόγια, λόγω αισιοδοξίας, χαράς και κεφιού! Επιπλέον προσοχή χρειάζονται οι μετακινήσεις σου, αλλά και οι γνωριμίες σου! Έχει μάλλον λάθος εκτιμήσεις και «πέφτεις σε γκάφες» που θα ρίξουν την καλή σου ψυχολογία και θα σε προσγειώσουν απότομα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, επαφές, επικοινωνίες αλλά και μία ερωτική επιστροφή από το παρελθόν, μέσα από ένα ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, σκέψου το καλά σήμερα, πριν προτείνεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή στον σύντροφο, για να πραγματοποιήσετε αυτήν την περίοδο, γιατί μάλλον δεν θα «πάει» έτσι όπως περιμένετε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα επανέρχονται στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και αρκετά έξοδα στον οικονομικό! Ευτυχώς η τύχη είναι με το μέρος σου και ξεπερνάς τα εμπόδια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα μάλλον επιθυμείς να κλειστείς στον εαυτό σου και να αφιερωθείς στις πραγματικές σου ανάγκες και στις βαθιές σου επιθυμίες! Ωστόσο ο Ανάδρομος πλέον Ερμής στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα σε μπερδέψει αρκετά, όσον αφορά το τι πραγματικά θες από την ζωή σου και σίγουρα δεν είναι η ιδανική ημέρα για να πάρεις σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις! Μάθε να συνδυάζεις την διορατικότητα σου με την λογική, ώστε να μην βγάζεις λάθος συμπεράσματα για τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό στην σχέση σου! Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις το πώς εκφράζεσαι στον σύντροφο, αφού η τάση σου για ζήλια και καχυποψία, σε ρίχνει σε αρκετά επικοινωνιακά λάθη και σε οδηγεί σε λόγια σκληρά που πονούν! Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιήσου με προσοχή σε έναν έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει, κυρίως αν είναι απαγορευμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία σχετικά μέτρια ημέρα για τα επαγγελματικά σου η σημερινή, ωστόσο οικονομικά, έρχεται ένα καλό νέο! Καλύτερα όμως να αποφευχθούν συμφωνίες και υπογραφές προς το παρόν!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact