ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 18 Ιουνίου

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 18 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή έναρξη της φαινομενικά Ανάδρομης πορείας του Ερμή στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα ξυπνήσει αρκετή νοσταλγία και κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν που πονάνε, κυρίως όσον αφορά σπίτι και οικογένεια! Ωστόσο, έχεις την ευκαιρία για να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και διαπιστώνεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και οι βαθιές επιθυμίες σου, αφού πλέον πήρες τα μαθήματα σου από παρελθοντικές εμπειρίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθει τώρα η μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με το άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που ακόμα σε ενδιαφέρει και τον σκέφτεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει συναίσθημα και αισθησιασμό στην σχέση σου, ωστόσο οφείλεις να αποφύγεις τάσεις γκρίνιας και υπερβολής και θα είναι σίγουρα, μία όμορφη τρυφερή ημέρα για σένα και τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία σχετικά θετική ημέρα για τα επαγγελματικά σου, αρκεί να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς! Οικονομικά, θα υπάρχουν ορισμένα μικρά αναπάντεχα προβλήματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής μπορεί πλέον να βρίσκεται στο φιλικό για σένα Ζώδιο του Καρκίνου, ωστόσο η Ανάδρομη πορεία του, θα επαναφέρει κάποια προβλήματα επικοινωνιακά, κάποια νέα και ειδήσεις που θα σε προβληματίσουν, πολλές περίεργες επαφές που σε μπερδεύουν και προβλήματα σε συναντήσεις ή μετακινήσεις! Ωστόσο, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής τώρα και πολύ περιζήτητος στους κύκλους σου, γι’αυτό εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο σου, παρουσιάζει πολλές δυσκολίες και ίσως πρέπει να κάνεις πίσω σε πολλά! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν μέσα από μετακινήσεις και εξόδους, να έρθουν νέες γοητευτικές γνωριμίες και μπόλικο φλερτ, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που επικοινωνείς, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, δέχεσαι κάποια νέα, που πολύ πιθανόν να σε αγχώσουν και να σε αναγκάσουν να αλλάξεις τακτική και σχέδια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Ανάδρομος πλέον Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου, αφού κάποια προβλήματα, τώρα επανέρχονται! Η αστάθεια επανέρχεται και εσύ οφείλεις να είσαι υπομονετικός και λογικός και κυρίως να προσπαθήσεις σκληρά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ώστε να νιώσεις ξανά ασφαλής και ήρεμος με αυτά που έχεις κατακτήσει και να απολαύσεις την ζωή, χωρίς ανασφάλεια και άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ανατρεπτική θα είναι η σημερινή ημέρα για τα αισθηματικά σου! Συγκεκριμένα, απέφυγε να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και άσε να πάρει αυτός καλύτερα την πρωτοβουλία τώρα ή αργότερα, διότι αλλιώς θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μεν στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην καριέρα, θα φέρουν αστάθεια, γι’αυτό προστάτεψε όσο μπορείς, ό,τι έχεις πετύχει μέχρι τώρα! Οικονομικά έρχονται κάποια έξοδα που σε αγχώνουν!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact