ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19 Ιουνίου

Κριός

Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες για σένα, αλλά και δυνατότητες ανάπτυξης μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνεις. Έτσι, είναι πιθανό να παίρνεις θετική απάντηση για ένα θέμα που σε είχε απασχολήσει, ενώ παράλληλα βρίσκεις τα κατάλληλα πρόσωπα στην κατάλληλη θέση για να σε βοηθήσουν με τις υποθέσεις σου, ακόμη και αν υπάρχουν δυσκολίες πρακτικής φύσεως.

Ταύρος

Σήμερα ασχολείσαι με την κάλυψη των βασικών σου αναγκών, ωστόσο υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στην καθημερινότητά σου, τις οποίες εκμεταλλεύεσαι. Γενικότερα πάντως πέρασε μια περίοδος που πήρες πολλές αποφάσεις μέσα σου και είδες κάποια πρόσωπα να απομακρύνονται (ή εσύ απομακρύνθηκες από εκείνα) γιατί πια είναι πιο ωφέλιμο για όλες τις πλευρές να χωρίσουν οι δρόμοι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε παρακινεί σε δράση, ενώ οι συνθήκες σε καλούν να αναλάβεις πρωτοβουλία, να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αποτινάξεις από πάνω σου ότι σε περιορίζει. Η ανάδρομη Αφροδίτη σου δίνει δεύτερες ευκαιρίες.

Καρκίνος

Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, ενώ αν χρειάζεσαι κάποιου είδους βοήθεια σε μια υπόθεση που σε απασχολεί, μπορείς να περιμένεις θετικά αποτελέσματα.

Λέων

Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα για τα σχέδιά σου, καθώς μπορείς με άνεση να προωθήσεις τους στόχους σου, αλλά και να βασιστείς σε συλλογικές προσπάθειες για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Άλλωστε οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει είναι πολλές και χρειάζεσαι τα κατάλληλα πρόσωπα δίπλα σου για να σε πλαισιώσουν.

Παρθένος

Ο Άρης απέναντί σου ήδη έχει αρχίσει να φέρνει κάποιες εριστικές συμπεριφορές από άλλους προς εσένα. Σήμερα όμως είναι μια καλή ημέρα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου ή και να «χρησιμοποιήσεις» μια επαφή σου για να βρεις λύσεις σε ένα θέμα που σε απασχολεί.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα είναι ευνοϊκή για σένα καθώς σου δίνονται πολλές δυνατότητες να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο ενώ παράλληλα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Επιπλέον, η μέρα σήμερα σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να βγεις από αδιέξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact