ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί: Αναλαμβάνει την ευθύνη o Παππάς αλλά…Δεν παραιτείται!

Για τα μάτια του κόσμου άδειασε ο Τσίπρας τον Παππά

Τρόπους να απεμπλακεί ο Αλέξης Τσίπρας από τα προβλήματα που του δημιουργούν στελέχη του αναζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε α αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί, “φωτογραφίζοντας” ξεκάθαρα τον Νίκο Παππά.

Συγκεκριμένα, για την υπόθεση Παππά που έχει προκαλέσει τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας είπε σύμφωνα με πληροφορίες: “Δεν έχω καμία αμφιβολία για την εντιμότητα των στελεχών μας, τα οποία σε όλες τις περιστάσεις έχουν αποδείξει την ανιδιοτέλεια τους. Από εκεί και πέρα ο καθένας μας πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί για λάθη. παραλείψεις ή αστοχίες. Όχι απλά για να πάμε παρακάτω. Αλλά για να μην τα επαναλάβουμε”.

Παππάς: αναλαμβάνω την ευθύνη

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα Τσίπρα ( και κατόπιν σκληρής κριτικής που δέχθηκε από τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου) ο Νίκος Παππάς, είπε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για λάθη…ύφους και ουσίας, όπως είπε.

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση του πολιτικού Συμβουλίου δήλωσε οτι: Θέλω ευθύς εξαρχής να τοποθετηθώ αναλαμβάνοντας την ευθύνη και να κάνω την αυτοκριτική μου για σημεία της παρανόμως κτηθείσας συνομιλίας που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Είναι προφανές ότι όσα ειπώθηκαν δεν είχαν να κάνουν με τις αυθεντικές πεποιθήσεις μου, αλλά ειπώθηκαν απέναντι σε έναν άνθρωπο σε παραλήρημα που προσπαθούσα να καθησυχάσω.
Ωστόσο λάθη ύφους και ουσίας, έδωσαν αφορμή για επιθέσεις εναντίον μας. Και αναλαμβάνω γι αυτό την ευθύνη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Παγώνει» η αντίδραση της «μαυροφορεμένης» στο κρατητήριο

Οι πρώτες πληροφορίες είναι σοκαριστικές. Αποφεύγει ακόμα και…

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι θα πέσει παγκόσμια πείνα

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο…

Κρυφή συμφωνία Τραμπ-Ερντογάν;

Ο Τραμπ μάλλον είναι έτοιμος να υποστηρίξει ξανά…

Σε αρκετά δύσκολη θέση ο Έντι Ράμα μετά τη συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας

Σε αρκετά δύσκολη θέση πρέπει να έχει περιέλθει…

Σας έλειψα;

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες,…
contact