ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για Ιούλιο 2020

Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει ενέργεια, διάθεση για ρίσκο και μαχητικότητα. Έχεις πολλά σχέδια και ιδέες στο μυαλό, σκέφτεσαι πώς θα κινηθείς, καθώς τα πράγματα φαίνεται να κολλάνε. Ο Κρόνος φέρνει ανακατωσούρα, προκαλεί δυσθυμία και απαισιοδοξία. Ο Πλούτωνας σε καλεί να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και ο Δίας ευνοεί το πάρε-δώσε. Ο Ήλιος και ο Ερμής σε βοηθούν να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο, ό,τι κι αν συμβαίνει. Από τα μέσα του μήνα γίνεσαι πιο παρορμητική και νευριάζεις με το παραμικρό. Ασχολήσου με κάποιο άθλημα. Υπάρχει μια ασυνεννοησία μέσα στην οικογένεια. Η Αφροδίτη σε βοηθά να απολαύσεις κάθε στιγμή του καλοκαιριού. Ο έρωτας κυριαρχεί και σε χαροποιεί. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και φλερτάρεις με την πρώτη ευκαιρία αν είσαι μόνη. Προσοχή θα χρειαστούν τα οικονομικά σου.
Τip: Μην το παρακάνεις γενικώς!

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Αυτόν το μήνα κυριαρχούν η καινοτομία και η αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Συμβαίνουν γεγονότα που περίμενες καιρό και για τα οποία είχες εργαστεί. Μαζεύεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Με τον Δία και τον Πλούτωνα κινείσαι για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Έχεις ευκαιρίες επιλογής για να εξελιχθείς, απελευθερώνεσαι και φτάνεις τους στόχους σου. Ο Κρόνος σε βοηθά να αναλύσεις τις καταστάσεις και να εδραιώσεις τα κεκτημένα σου. Μαζί του γίνεσαι πιο πρακτική, ωριμάζεις και αντιμετωπίζεις πιο εύκολα τα εμπόδια. Ο Ουρανός ευνοεί τις ανταλλαγές και ο Ερμής την επικοινωνία και την κοινωνικότητα μετά τα μέσα του μήνα. Ο Άρης σού στερεί ένα μέρος της ενεργητικότητάς σου. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας περιστασιακά σε καταβάλλουν οικονομικά. Έχεις την ανάγκη και τη στήριξη αγαπημένων προσώπων, καθώς με την έκλειψη Σελήνης στις 5 οι σχέσεις γίνονται περίπλοκες.
Tip: Τα οικονομικά βελτιώνονται στο τέλος του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Κινείσαι συνεχώς και περνάς από το ένα σχέδιο στο άλλο σε λίγο χρόνο. Δεν εξαντλείσαι, ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος. Θέλεις να ανανεωθείς. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου όλα μπορούν να γίνουν, όλα είναι δυνατά, διατήρησε όμως τα όρια. Ο Άρης σε γεμίζει ενέργεια και δυναμισμό. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και κάνει το κλίμα ανάλαφρο, διασκέδασε και χαλάρωσε. Μπορείς να βγεις από την καθημερινότητα και να ανανεώσεις τη σχέση σου, αφού η τρυφερότητα και η αρμονία κυριαρχούν. Οι φιλικές σου σχέσεις ακμάζουν. Ένα πρόσωπο μπορεί να σε βοηθήσει με τις συμβουλές του να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 11, σε κάνει συντηρητική στα οικονομικά σου. Ο Κρόνος αλλά και η νέα Σελήνη στις 20 συγκρατούν την τάση σου για σπατάλη.
Τip: Μη διασκορπίζεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου ως τις 21 σε βοηθά να επιβεβαιωθείς. Οι σχέσεις σου έχουν την τιμητική τους, κυριαρχούν τρυφερότητα και αρμονία. Ο Άρης επηρεάζει τον επαγγελματικό τομέα. Υπάρχουν μεγάλες εντάσεις στην εργασία. Αν μπορείς, πάρε μια άδεια για λίγο, πάρε το χρόνο σου για να ξαναδείς τις καταστάσεις και απόφυγε αυταρχικές και ηγετικές συμπεριφορές απέναντι σε συνεργάτες και άτομα κύρους. Η έκλειψη Σελήνης στις 5 στο απέναντι ζώδιο βγάζει την κτητική πλευρά του εαυτού σου. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου ως τις 11, θα πρέπει να προσέξεις το χειρισμό του λόγου. Ο Δίας και ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο φέρνουν αλλαγές και θα καταφέρεις να προσαρμοστείς χωρίς καμία δυσκολία. Με τον Δία και τον Πλούτωνα θα πάρεις αποφάσεις που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Με τη νέα Σελήνη στις 20 στο ζώδιό σου, θα αναλάβεις μεγάλες ευθύνες.
Τip: Τα πράγματα γίνονται πιο ανάλαφρα από τα μέσα του μήνα.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Αυτόν το μήνα δε λείπει η κίνηση, αναζητάς την ελευθερία και την πρωτοτυπία. Θέλεις να βγεις από τα συνηθισμένα, να διεκδικήσεις, να επιβληθείς. Η Αφροδίτη και ο Άρης διευκολύνουν τη δουλειά σου και κάνουν ηλιόλουστο το συναισθηματικό τομέα. Ο Άρης σε γεμίζει ενέργεια. Δε σου λείπουν ιδέες και σχέδια, ανοίγονται νέες προοπτικές. Υπερπηδάς με τον ενθουσιασμό σου κάθε εμπόδιο, υπερβαίνεις τα όριά σου και λάμπεις στον επαγγελματικό τομέα. Ο Κρόνος σε βοηθά να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να βρεις λύσεις σε αδιέξοδα προβλήματα. Πάρε το χρόνο σου πριν περάσεις στη δράση. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 11, σε κάνει καχύποπτη και αυτό ενισχύεται με την έκλειψη Σελήνης στις 5. Μην εμπιστεύεσαι και τόσο τη διαίσθησή σου, γιατί θα έχεις εκπλήξεις. Το παρασκήνιο κυριαρχεί.
Tip: Το ηθικό σου είναι άριστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Αντιμετωπίζεις κάθε κατάσταση που αξίζει να υπάρχει στη ζωή σου. Έχεις σχέδια στο μυαλό και ό,τι κάνεις προχωράει μπροστά. Αν δεν πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, θα νιώθεις περιορισμένη. Είναι η στιγμή να έχεις μια θέση. Έχεις όλα τα ατού για να περάσεις στην ανώτατη ταχύτητα. Ο Ερμής στηρίζει αποτελεσματικά τα σχέδιά σου, αλλά ως τις 11, που είναι ανάδρομος, προσοχή σε φιλικές σχέσεις και κοινωνική ζωή. Ο Άρης σε ξυπνά απότομα, σου δίνει μεγάλη ενέργεια και δυναμισμό. Παλεύεις για τα πιστεύω και τα σχέδιά σου και έχεις καλά οικονομικά αποτελέσματα. Κάνεις τα πάντα για να πετύχεις. Ο Δίας και ο Πλούτωνας ευνοούν κέρδη και επενδύσεις. Μην παραπονιέσαι ούτε στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη και ο Άρης στηρίζουν τη σχέση σου. Όλα φαίνονται πιο εύκολα, το ηθικό σου είναι ψηλά, κράτα όμως ένα μέτρο και απόφυγε τις υπερβολές. Προσπάθησε να μείνεις ισορροπημένη.
Tip: Σταθεροποίησε τη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Δεν είναι ένας ξεκούραστος μήνας αυτός, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Ο Ήλιος και ο Κρόνος ενισχύουν το άγχος σου. Δεν αισθάνεσαι ο εαυτός σου και διστάζεις να κάνεις αυτό που πρέπει. Η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Ο Κρόνος, μαζί με τον Δία και τον Πλούτωνα φέρνει κάποιες διαμάχες στις σχέσεις σου. Τα οικογενειακά προβλήματα εντείνονται. Μπορεί κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο να εκδηλώσει εριστική συμπεριφορά απέναντί σου και να χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Ο Άρης, στο απέναντι ζώδιο, δημιουργεί ομίχλη. Βάλε τάξη στα σχέδιά σου, προτεραιότητες και βρες τρόπο για να σταθεροποιηθείς. Με τον Ήλιο, από τις 22, τα πράγματα ηρεμούν. Πάρε το χρόνο σου να αναπνεύσεις. Παλεύεις με τον εαυτό σου, αλλά αυτό σε οδηγεί σε μεγαλύτερη ωριμότητα.
Τip: Μη βάζεις μόνη σου εμπόδια στο δρόμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Αυτόν το μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου, τους άλλους, νέους επαγγελματικούς τομείς, διψάς να μάθεις. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά. Τολμάς να ζήσεις νέες εμπειρίες, δουλεύεις για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Όλα είναι δυνατά, οι πόρτες είναι ανοιχτές. Όποιες και αν είναι οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις, οι ευκαιρίες είναι παρούσες, ήρθε ο καιρός να προοδεύσεις σε κάθε επίπεδο, να απελευθερωθείς. Δεν αφήνεις κανέναν να μπει εμπόδιο στο δρόμο σου. Ο Άρης φέρνει πολλή δουλειά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 σου φτιάχνει τη διάθεση. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 11, μπορεί να καθυστερήσει τα σχέδιά σου. Από τις 12 έρχονται σημαντικά χαρτιά στα χέρια σου. Ο Κρόνος βάζει σε τάξη τις υποθέσεις σου.
Tip: Οργάνωσε σωστά τις διακοπές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Βρίσκεσαι σε άριστη φόρμα αυτόν το μήνα, σε περιμένουν εκπλήξεις. Δες αναλυτικά τον επαγγελματικό τομέα. Ο Ερμής, από τις 12, βοηθά το διάλογο, βρίσκεις λύσεις σε αδιέξοδα προβλήματα. Μέχρι τις 11 είναι ανάδρομος και φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία και προβλήματα σε αγορές και οικονομικά. Ο Άρης βοηθά τις συναλλαγές σου. Ο Κρόνος σε αναγκάζει να βάλεις φρένο στα έξοδά σου. Ο Ουρανός μπορεί να φέρει ανακατωσούρα, ίσως είσαι ανυπόμονη και νευρική. Χαλάρωσε μακριά από τον κόσμο. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις για τις οποίες θα στενοχωρηθείς στη συνέχεια, κυρίως στη δουλειά. Ο Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου. Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, μείνε δομημένη στη δράση και τις αποφάσεις σου. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς πριν κινηθείς για να πετύχεις τους στόχους σου, προσωπικούς και επαγγελματικούς.
Tip: Ασχολήσου με τη σωματική άσκηση και κάνε ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Οι πλανήτες σε στηρίζουν. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται στο ζώδιό σου. Ένας ευνοϊκός άνεμος σε σπρώχνει μπροστά. Τα συναισθήματά σου σε κυβερνούν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και το στρες. Ονειρεύεσαι την ηρεμία στην καθημερινότητά σου, αλλά ο Ουρανός έχει άλλα σχέδια. Ο Άρης ανάβει φωτιά στο συναισθηματικό τομέα. Η ενέργειά σου στρέφεται σε σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να περάσεις το καλοκαίρι σου στο σπίτι ή στο εξοχικό σου, θα έχεις πολλές δουλειές και υποχρεώσεις. Ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης φέρνουν θυμό και αγανάκτηση, πρόσεχε τα λόγια σου, κράτα χαμηλό προφίλ. Η σχέση σου μπορεί να περάσει μια κρίση. Αν θέλεις να προχωρήσεις μπροστά, άκου την Αφροδίτη: Σε βοηθά να δεις πιο καθαρά και να ξεκαθαρίσεις καθημερινές καταστάσεις.
Tip: Προσοχή σε ατυχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Ο Δίας και ο Κρόνος σε σπρώχνουν να προχωρήσεις μπροστά, όλα πάνε γρήγορα. Αν δε συγκεντρωθείς, τα γεγονότα θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σου. Άκου το ένστικτό σου, έχεις ενέργεια και ιδέες και μπορείς να φτάσεις τους στόχους σου χωρίς δυσκολία. Μη βιάζεσαι, πάρε το χρόνο σου να αναλύσεις τις καταστάσεις. Με τον Άρη, είσαι κοινωνική, χαρούμενη, αγαπάς όλο τον κόσμο. Η συνάντησή του με τους πλανήτες στον Αιγόκερω σε κάνει παρορμητική και αυτό θα έχει συνέπειες στη σχέση σου. Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 σε κάνει νωχελική και ψυχρή. Με τον Ήλιο, από τις 22, βλέπεις πιο καθαρά. Ο Ερμής, από τις 12, διευκολύνει την επικοινωνία με συναδέλφους και συνεργάτες. Η Αφροδίτη ανεβάζει την ψυχολογία σου. Ακόμα και αν όλα φαντάζουν δύσκολα, ο έρωτας σε συνεπαίρνει, είσαι πολύ γενναιόδωρη συναισθηματικά.
Tip: Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση σου.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)
Η διάθεσή σου είναι ευχάριστη, αισθάνεσαι πολύ ήρεμη, όλα σου φαίνονται εύκολα. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις πράγματα που αγαπάς. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου φέρνει ιδέες. Η επικοινωνία, από τις 12, είναι θετική, αρμονική. Ως τις 11, υπάρχει ασυνεννοησία, τα πράγματα μπορεί να είναι στάσιμα. Όλα πάνε προς το καλύτερο. Θετικές καταστάσεις σε γεμίζουν χαρά, η καθημερινότητά σου είναι ανθισμένη. Είναι ευκαιρία να κάνεις σχέδια, να δεσμευτείς. Θα αισθανθείς πως σε αγαπούν, σε εκτιμούν. Όσο ωραία λόγια κι αν ακούς, εσύ κρατάς επιφυλακτική στάση. Με τον Ουρανό, πας μπροστά, η Αφροδίτη φέρνει αρμονία και ο Άρης ασχολείται με τα οικονομικά σου. Πρόσεχε τα έξοδά σου και γενικώς κράτα αποστάσεις από τα πράγματα αν συναντάς εμπόδια.
Tip: Κάνεις απόδραση από την καθημερινότητα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact