ΕΛΛΑΔΑ

Τα αγγλικά, ο μαύρος και οι απειλές

Σοκ έχουν προκαλέσει όσα αναφέρει στην κατάθεσή της η 10χρονη Μαρκέλλα, σχετικά με όσα είδε και υπέστη τις ώρες που την είχε αρπάξει η 33χρονη κατηγορούμενη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, με το που έφτασαν στο σπίτι της κατηγορουμένης, την έκανε μπάνιο προκειμένου, όπως της είπε, να είναι καθαρή και να μπορέσει να παίξει με την κόρη της.

Η μαθήτρια αντέδρασε όταν η 33χρονη της είπε ότι ήταν σειρά της τώρα να την κάνει μπάνιο, κάτι που η 10χρονη αρνήθηκε να κάνει.

Σε δεύτερη φάση και αφού την είχε πάει στο δωμάτιο, την ανάγκασε να πιει τον χυμό, στον οποίο είχε ρίξει τα ηρεμιστικά χάπια, με τη Μαρκέλλα να διαμαρτύρεται για την περίεργη γεύση που είχε το ρόφημα. Η 33χρονη τότε νευρίασε, απείλησε και ανάγκασε τη μαθήτρια να πιει τον χυμό.

Την επόμενη μέρα που είχε περάσει η επίδραση των ηρεμιστικών, το παιδί ξύπνησε και άνοιξε την τηλεόραση. Τότε σοκαρίστηκε όταν είδε τον εαυτό της και την οικογένειά της να την αναζητεί και πανικοβλήθηκε. Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, η 33χρονη την έβρισε και της έριξε ευθύνες ότι αυτή θα φταίει για όλα όταν θα έρθουν στο φως.

Απαγωγή Μαρκέλλας νέα: Υπάρχουν συνεργοί;

Επιπλέον, η ανήλικη μαθήτρια είχε καταλάβει ότι τη φωτογράφιζαν όταν κοιμόταν και ήταν υπό την επήρεια των ηρεμιστικών, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι της 33χρονης, την άκουσε να μιλά Αγγλικά, να δίνει και να παίρνει οδηγίες. Η ανήλικη είδε και την επιταγή στα χέρια της 33χρονης, κάτι που της προκάλεσε εντύπωση καθώς την άκουσε να λέει “τόσα πολλά λεφτά θα πάρω;”.

Η 10χρονη, όπως λέει στην κατάθεσή της, είδε και έναν μελαχρινό άνδρα να δίνει οδηγίες στην 33χρονη για το τι πρέπει να κάνει. Σύμφωνα με το Mega, όσα αναφέρει η Μαρκέλλα είναι σοκαριστικά και οι λεπτομέρειες ανατριχιαστικές…

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, η 10χρονη Μαρκέλλα παρά τον φόβο της τις ημέρες της απαγωγής της, μπόρεσε να αποτυπώσει στη μνήμη της την 33χρονη κοκκινομάλλα. Έτσι κατόρθωσε να δώσει στοιχεία τα οποία οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν συνεργοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή Μαρκέλλα είπε στους αστυνομικούς: “Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο”.

“Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα, μού είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σα γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο, στην Ειρήνη, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε “τόσα πολλά λεφτά …;””, φαίνεται να είπε η μικρή μαθήτρια.

Η βίντεο κλήση με τον μαύρο άντρα
Σύμφωνα με το STAR, το παιδί ήταν συναισθηματικά φορτισμένο και σοκαρισμένο και διέκοπτε συχνά, κατά την κατέθεσή του. Ωστόσο, περιέγραψε με λεπτομέρειες ακόμα και τη βίντεο-κλήση ένα άντρα. “Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δε φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ…, από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ… Μιλούσαν στα Αγγλικά”, φέρεται να αποκάλυψε η 10χρονη.

Τώρα η Αστυνομία περιμένει να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών ώστε να βρουν με με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απαγωγή.

1.800 ευρώ για εσώρουχα

Στον τηλεοπτικό σταθμό Open μίλησε ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος της 33χρονης. “Επειδή διέρρευσε και έφτασε στα social media ότι η εντολέας μου ξόδεψε 1.800 ευρώ για εσώρουχα κ.λπ., εάν είναι αλήθεια κάτι τέτοιο θα φανεί από το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων και των σκληρών δίσκων. Ενδεχομένως τα στοιχεία που θα προκύψουν να είναι ένας παράγοντας για την μετέπειτα εξέλιξη της υπόθεσης.

Τα χρήματα που ξόδεψε ήταν 300 – 600 ευρώ για γυναικεία εσώρουχα, μαγιό. Διαθέτει δύο λογαριασμούς. Ο ένας είναι μηδενικός και ο άλλος είχε χρήματα από το επίδομα ενοικίου, από χρήματα που κατατίθεντο για το παιδί της και ο μισθός της μέχρι και τον Νοέμβριο του 2019. Όλα τα άλλα που αναφέρονται είναι ανακριβή και αναληθή. Ένα μέρος των αγορών που έγιναν αφορούν τρίτο άτομο” είπε ο δικηγόρος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact