ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Άμπερ Χερντ: Ο Τζόνι Ντεπ μου μαύρισε και τα δύο μάτια- Σοκάρει η ΦΩΤΟ με τις ακαθαρσίες στο κρεβάτι

Η Άμπερ Χερντ υποστηρίζει ότι ο Τζόνι Ντεπ της μαύρισε και τα δύο μάτια μία ημέρα πριν εμφανιστεί στο σόου του Τζέιμς Κόρντεν. “The Late, Late Show” αλλά η στιλίστρια που της έκανε και το μακιγιάζ είπε στο δικαστήριο σήμερα, στη δίκη που συνεχίζεται στο Λονδίνο, ότι η ηθοποιός δεν είχε φανερά τραύματα.

Η Σαμάνθα ΜακΜίλεν είπε ότι πέρασε μεγάλο μέρος του απογεύματος και νωρίς το βράδυ με τη Χερντ στις 16 Δεκεμβρίου 2015, καθώς προετοιμαζόταν να εμφανιστεί στο σόου του Κόρντεν και σημείωσε ότι μπορούσε να δει ολοκάθαρα ότι η Χερντ δεν είχε ούτε σημάδια, ούτε αμυχές, ούτε μώλωπες.

Ο Ντεπ κατηγορείται ότι ήταν βίαιος απέναντί της σε καβγά στο ρετιρέ τους στο Λος Άντζελες μια μέρα πριν, κάτι που αυτός αρνείται. Η ΜακΜίλεν είπε ότι είδε τη Χερντ σε καλό φωτισμό, από πολύ κοντά και χωρίς καθόλου μακιγιάζ και μπορούσε να δει ολοκάθαρα ότι η κυρία Χερντ δεν είχε φανερά σημάδια, μώλωπες, αμυχές, τραύματα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός της. Σε παράσταση μάρτυρα υποστήριξε ότι μετά την εμφάνισή της στο σόου η Χερντ της είπε:

“Πιστεύεις ότι μόλις έκανα αυτό το σόου με δύο μαυρισμένα μάτια;”. Η στιλίστρια που συνεργάζεται με τον Ντεπ από το 2002 και ήταν και στιλίστρια της Χερντ στη διάρκεια της σχέσης τους, είπε:

“Η κυρία Χερντ δεν είχε κανένα μαυρισμένο μάτι και ήταν ολοφάνερα χωρίς κανένα τραύμα στη διάρκεια της ημέρας και εκείνη τη στιγμή. Αργότερα έμαθα ότι η Χερντ είχε κατηγορήσει τον Ντεπ σε δικαστικά έγγραφα και στα Μέσα για βίαια κακοποίηση την προηγούμενη βραδιά, της 15ης Δεκεμβρίου 2015”.

Φεύγοντας η ΜακΜίλεν από τη συντροφιά της Χερντ στις 16 Δεκεμβρίου υποστηρίζει ότι άκουσε να λέει στη φίλη της Ράκελ Πένινγκτον που ήρθε στο σόου μαζί της “φρόντισε να βάλεις αυτές τις φωτό στο κομπιούτερ μου”. Αλλά η στιλίστρια σημείωσε ότι δεν ήξερε σε ποιες φωτογραφίες αναφερόταν/.

Οι φωτογραφίες αργότερα δημοσιεύθηκαν από τη νομική ομάδα της Χερντ όπου την παρουσιάζουν με τραύματα στο πρόσωπο περίπου την ώρα της υποτιθέμενες επίθεσης αλλά δεν έχουν ημερομηνία.

Παράλληλα, σε άλλο, ανεξάρτητο περιστατικό, τον Μάιο του 2016, η ΜακΜίλεν επίσης υποστηρίζει ότι η Χερντ δεν είχε και πάλι τραύματα στο πρόσωπο παρά το γεγονός ότι ισχυριζόταν πως ο Ντεπ της είχε επιτεθεί πριν από τρεις μέρες. Η ΜακΜίλεν είπε ότι συνάντησε τη Χερντ στο σπίτι του Ντεπ στο Δυτικό Χόλιγουν να κλαίει, στις 24 Μαΐου, 2016, αλλά δεν μπορούσε να δει αμυχές, σημάδια, μώλωπες ή τραύματα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός της. Τρεις μέρες μετά διάβασε στα Μέσα ότι η Χερντ πήγε στο δικαστήριο με “εμφανή τραύματα στο πρόσωπό της” υποστηρίζοντας ότι της τους είχε προκαλέσει ο Ντεπ.

Αλλά η στιλίστρια είπε πως ο Ντεπ είχε φύγει από το Λος Άντζελες στις 22 Μαΐου οπότε δεν μπορούσε να την έχει τραυματίσει εκείνος αφού η Χερντ εμφανίστηκε στο δικαστήριο στις 27 Μαΐου 2016. Η ΜακΜίλεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης.

Όταν της έδειξαν τις φωτογραφίες της 15ης Δεκεμβρίου η στιλίστρια είπε “δεν τη θυμάμαι να μοιάζει έτσι εκείνη την ημέρα”. Σε άλλο σημείο η δικηγόρος της Sun ρώτησε τη ΜακΜίλεν αν μεροληπτεί εις βάρος της Χερντ, λόγω της πίστης της στον Ντεπ αλλά εκείνη επεσήμανε ότι “ποτέ δεν θα μεροληπτούσα για κανέναν.

Είμαι εμφανώς πιστή γιατί είναι ευγενικός και επίσης πιστός, αλλά χωρίς άλλο λόγο πέραν αυτού” ενώ επέμεινε ότι ποτέ δεν είδε τη Χερντ να έχει δύο μαύρα μάτια. Επίσης, σε άλλο σημείο της κατάθεσής της υπογράμμισε ότι τον Μάιο του 2016 όταν υποστηρίζει ότι πάλι ο Ντεπ την είχε χτυπήσει η ΜακΜίλεν υποστήριξε ότι η Χερντ δεν την περίμενε και ότι ήταν στο σπίτι προτού έρθει η Χερντ και συναντήθηκαν τυχαία.

Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε και η επίμαχη φωτογραφία με τις ακαθαρσίες από το κρεβάτι όπου ο Ντεπ υποστηρίζει ότι αφόδευσε η σύζυγός του και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και γι αυτό αποφάσισε να πάρει διαζύγιο. Η οικιακή βοηθός είπε ότι αισθάνθηκε φρίκη και αηδία όταν είδε τον σωρό των ακαθαρσιών στο κρεβάτι. Σε παράσταση μάρτυρα που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, η Χίλντα Βάργκας επεσήμανε ότι οι ακαθαρσίες ήταν ολοφάνερο ότι ήταν ανθρώπινες και σημείωσε ότι ήξερε πως δεν θα μπορούσαν να προέρχονται από δύο μικρά σκυλιά όπως υποστηρίζει η Χερντ.

Η φωτό από το ΡΑ

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact