ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: 16χρονη μαθήτρια βρέθηκε νεκρή στο λόφο του Προφήτη Ηλία

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την κοπέλα που βρέθηκε νεκρή το πρωί στο λόφο του Προφήτη Ηλία. Την αναζητούσε η αδερφή της.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, το πτώμα ανήκει σε 16χρονη μαθήτρια με καταγωγή από την Αλβανία. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μια 30χρονη ωστόσο διαπιστώθηκε πως η σορός ανήκει τελικά σε μια 16χρονη, η οποία έχει δεχτεί άγρια χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

Η 16χρονη έμενε στο κέντρο της πόλης, ενώ οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.

Παράλληλα, αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία-νεκροτομή. Υπενθυμίζεται σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η σορός φέρεται να έχει χτυπήματα στο πρόσωπα και μώλωπες σε σημεία του σώματος γεγονός που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, ακόμα κι αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TV10.gr, η ανήλικη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας περιστατικό βίας από φίλο της.

Οι γονείς της αλλά και τα άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία – νεκροτομή. Για την ώρα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Σημειώνεται, πως η εγκληματική ενέργεια είναι το επικρατέστερο σενάριο. Η αστυνομία έχει αποκλείσει εδώ και ώρες την περιοχή, ενώ ο ιατροδικαστής είναι αυτός που θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου της κοπέλας.

Πηγή φωτό: trikalavoice.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact