ΖΩΔΙΑ

Οι 3 πιο περιποιητικοί σύντροφοι του ζωδιακού

Αν θες να βγαίνεις με κάποιον που θα σου δώσει την αμέριστη προσοχή του 24/7, ψάξε για τα ζώδια που είναι οι πιο περιποιητικοί σύντροφοι.

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού είναι έτη φωτός μακριά από άλλους.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά αν βγαίνεις με έναν Τοξότη, η προσοχή στη λεπτομέρεια (τουλάχιστον σε κάτι που δεν έχει να κάνει με μια φιλοσοφική διαφωνία ή ένα εξελιγμένο πλάνο διακοπών στο εξωτερικό) είναι το τελευταίο πράγμα που θα περιμένεις.

Ποιοι είναι οι 3 πιο περιποιητικοί σύντροφοι του ζωδιακού;

Ταύρος

Το να λέμε ότι ένας Ταύρος είναι αφοσιωμένος είναι υποτιμητικό. Σίγουρα μπορεί να είναι πεισματάρης όπως ο Κριός αλλά αντίθετα με το ζώδιο της φωτιάς, ο γήινος Ταύρος ξέρει πότε να κάνει ένα βήμα πίσω και να διαλέγει τις μάχες του. Ξέρει πότε να σταματά να μιλά, να αρχίζει να ακούει και να σιγουρεύεται ότι οι ανάγκες της συντρόφου του ικανοποιούνται. Από τη στιγμή που πάντα εργάζεται σκληρά, δεν φοβάται να ρίξει δουλειά και για μια σχέση. Η προσοχή του εκδηλώνεται όπως τα μηνιαία τσεκ ιν στον καφέ ή να μοιράζεται μαζί στου το Google Calendar έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Θέλει να ξέρει ότι λειτουργείτε καλά σαν ομάδα.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει τη φήμη ότι λατρεύει τον έρωτα. Αυτό σημαίνει ότι έχει την τάση να μπαίνει σε ρομαντικές ιστορίες αλλά επίσης και ότι θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τη σχέση σας. Θα προσέξεις το πόσο περιποιητικός είναι όταν θα εκφράζει τη δοτικότητά του και θα θέλει να σιγουρευτεί ότι είσαι καλά. Αν δεν είσαι, θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να νιώσεις καλύτερα -ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σε σηκώσει και να σε ντύσει ή να σχεδιάσει για εσένα μια ημέρα με self care.

Σκορπιός

Κάποιοι Σκορπιοί έχουν έλξη στα παιχνίδια του μυαλού αλλά αυτό συμβαίνει γιατί φοβούνται μη πληγωθούν. Όταν βρουν μια ερωτική σύντροφο στην οποία μπορούν να αφοσιωθούν και νιώθουν ότι μπορούν να την εμπιστευτούν τότε είναι οι πιο πιστοί. Ο Σκορπιός θα δουλέψει πάντα σκληρά για να χτίσει την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας. Θα καταλάβει ότι είσαι ένα ασφαλές πρόσωπο να εμπιστευτεί και θα προσπαθήσει να είναι το ίδιο για σένα. Θέλει να ξέρεις ότι τα μυστικά σου είναι ασφαλή μαζί του -όντως είναι.

info: marieclaire.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact