ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Η ευθυδρόμηση αρκετών πλανητών αυτόν τον μήνα ξεμπλοκάρει θέματα και δημιουργεί μια πιο θετική διάθεση και ένα πιο καθαρό σκεπτικό. Πιο συγκεκριμένα η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 4 του μήνα σε βοηθά να δεις πιο καθαρά ένα ζήτημα στην σχέση σου, ενώ από τις 10 του μήνα η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό παρέχει βαθύτερη αντίληψη και με τρόπο διερευνητικό σε βοηθά να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου. Ο κυβερνήτης σου ευθυδρομεί στις 14 του μήνα και αρχίζει πλέον να ξεμπλοκάρει η δράση σου και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις, ενώ τέλος ο Ποσειδώνας που ευθυδρομεί προς τα τέλη του μήνα σου δίνει έμπνευση και σε βοηθά να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και ειδικότερα αυτά τα κομμάτια που για κάποιο λόγο μισούσες τους τελευταίους μήνες. Η Αφροδίτη παραμένει απέναντί σου μέχρι και τις 21 του μήνα, δίνοντας ακόμη ευκαιρίες για να απολαύσεις την σχέση με τον σύντροφο ή να δημιουργήσεις ένα αρμονικό περιβάλλον με τους συνεργάτες σου, ενώ με το πέρασμά της στον Σκορπιό αρχίζει και σε κάνει λίγο πιο καχύποπτο, αυξάνει την ζήλια σου και σε προδιαθέτει να στοχεύσεις περισσότερο στο πορτοφόλι του συντρόφου σου. Και φυσικά, η σεληνιακή ολική έκλειψη την τελευταία ημέρα του μήνα καραδοκεί και επηρεάζει από πολύ νωρίτερα…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 15 του μήνα έρχεται να ανοίξει θέματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου και θα χρειαστεί να δημιουργήσεις ένα συγκεκριμένο πλάνο δράσης ώστε να τακτοποιήσεις οφειλές σου και οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ την τελευταία ημέρα του μήνα συμβαίνει ολική έκλειψη Σελήνης η οποία φυσικά επηρεάζει από πολύ νωρίτερα και φέρνει αλλαγές (θετικές ή δύσκολες, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο) στον τομέα που έχει να κάνει με τους στενούς σου συγγενείς ή με θέματα μετακίνησης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μετά τα μέσα του μήνα αρχίζεις και έχεις πιο καθαρή εικόνα για το πορτοφόλι σου και μπορείς να βάλεις ένα καλύτερο πλάνο για το πώς θα χρησιμοποιήσεις τα χρήματα και τους πόρους σου με τον καλύτερο τρόπο, πολύ περισσότερο μάλιστα καθώς το δεύτερο μισό του μήνα σου προκύπτουν αρκετές ανάγκες και οφειλές… Στην καριέρα σου αυτόν τον μήνα παρουσιάζονται εξελίξεις που έχουν μακροπρόθεσμο όφελος και διάρκεια και είναι καλό να τις εντοπίσεις και να στοχεύσεις όσο πιο ψηλά μπορείς! Στα παραπάνω σε βοηθά η ορθοδρόμηση του Ερμή που είναι κυβερνήτης της εργασίας σου, αλλά και η ορθοδρόμηση του πλανήτη σου (Άρης) στο ζώδιό σου, πράγμα που σε καθιστά πλέον έτοιμο για κάθε δράση και δεν θα αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Πολλά ξεμπλοκάρουν αυτόν τον μήνα, καθώς οι πλανήτες ευθυδρομούν! Πιο συγκεκριμένα η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 4 του μήνα σε βοηθά να έχεις καλύτερη εικόνα της καθημερινότητάς σου και να ασχοληθείς με λεπτομέρειες στην δουλειά σου που μέχρι τώρα σε άγχωναν, ενώ από τις 10 του μήνα ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντί σου και θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις καλύτερα και πιο καθαρά με τον σύντροφο, ξεμπερδεύοντας όποια παρανόηση υπήρχε μεταξύ σας μέχρι τώρα και το ίδιο ισχύει και με τους συνεργάτες σου. Ο Άρης ευθυδρομεί στις 14 του μήνα και αρχίζεις να δραστηριοποιείσαι γύρω από θέματα που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν φόβο, καθώς αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις κάθε εχθρό σου, φανερό ή κρυφό, ευθέως και χωρίς αναβολές, ενώ τέλος ο Ποσειδώνας που ευθυδρομεί προς τα τέλη του μήνα σου δίνει έμπνευση σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και ταυτόχρονα ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις φιλικές σου σχέσεις, δείχνοντας σου ποιοι είναι με το μέρος σου και ποιοι όχι. Η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό μέχρι και τις 21 του μήνα, δίνοντάς σου ακόμη ευκαιρίες να χαλαρώσεις στην δουλειά σου και να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο αλλά μετά περνώντας απέναντί σου σε κάνει να εστιάζεσαι περισσότερο στις ανάγκες των συνεργατών σου. Και φυσικά, η σεληνιακή ολική έκλειψη την τελευταία ημέρα του μήνα καραδοκεί και επηρεάζει από πολύ νωρίτερα…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 15 του μήνα έρχεται να ανοίξει θέματα που σχετίζονται με τον σύντροφο ή με τις συνεργασίες σου και τώρα χρειάζεται να αδράξεις τις ευκαιρίες που δίνονται για σταθεροποίηση και εξέλιξη, ενώ την τελευταία ημέρα του μήνα συμβαίνει ολική έκλειψη Σελήνης η οποία φυσικά επηρεάζει από πολύ νωρίτερα και φέρνει αλλαγές (θετικές ή δύσκολες, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο) στον τομέα που έχει να κάνει με τους οικονομικούς σου πόρους και με την δυνατότητα αυτάρκειας και αυτονομίας που έχεις πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι καταστάσεις αυτόν τον μήνα αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν σε σχέση με συνεργάτες ή πελάτες σου και μπορείς πιο εύκολα να βγάλεις άκρη και να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις τους, αλλά και να γίνει πιο εύκολο για σένα τώρα να οδηγήσεις τις εξελίξεις και να διαμορφώσεις ένα πιο συγκεκριμένο πλάνο δράσης και να προγραμματίσεις τους χρόνους σου καλύτερα. Το πορτοφόλι σου μπορεί να γεμίζει, αν και με λίγο κόπο ακόμη ή με το σταγονόμετρο, αλλά για σένα αυτόν τον μήνα ισχύει το γνωστό ‘φασούλι, φασούλι..’. πράγμα που δεν είναι κακό αν σκεφτείς ότι αυτός ο μήνας σταδιακά ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στα οικονομικά σου και κάθε ευρώ θα σου φανεί χρήσιμο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Απελευθερώνεσαι από αρκετά μπλοκαρίσματα αυτόν τον μήνα καθώς ο κυβερνήτης σου και όχι μόνο αυτός, ευθυδρομεί και αρχίζει το κλίμα να γίνεται πιο βατό. Πιο συγκεκριμένα η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 4 του μήνα ξεμπλοκάρει την αισθηματική σου ζωή και σε κάνει πιο δημιουργικό και με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ από τις 10 του μήνα η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό μεταφέρει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και σε βοηθά να επεξεργαστείς λεπτομέρειες και να λύσεις προβλήματα. Ο Άρης ευθυδρομεί στις 14 του μήνα και αρχίζεις να ξεμπλοκάρεις ως προς την δράση σου με φίλους που το τελευταίο διάστημα δεν ήταν παρόντες όπως εσύ θα ήθελες και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις γύρω από στόχους και σχέδια που τώρα αρχίζουν να κινούνται, ενώ μέχρι τώρα βρίσκονταν σε αναμονή ή αντιμετώπιζες εμπόδια. Τέλος ο Ποσειδώνας που ευθυδρομεί προς τα τέλη του μήνα σου δίνει έμπνευση στην καριέρα σου και κινείσαι χρησιμοποιώντας την σαγήνη σου σε σημαντικά θέματα και επιδιώξεις που έχεις. Η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό μέχρι και τις 21 του μήνα, ευνοώντας τα αισθηματικά σου, ενώ με το πέρασμά της στον Σκορπιό σε βοηθά να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, παρότι μπορεί να κάνει τους ρυθμούς σου πιο αγχωτικούς. Και φυσικά, η σεληνιακή ολική έκλειψη την τελευταία ημέρα του μήνα καραδοκεί και επηρεάζει από πολύ νωρίτερα…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 15 του μήνα έρχεται να ανοίξει θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, την εργασία σου και την υγεία σου και τώρα είναι καλό διάστημα για να ασχοληθείς και να θέσεις στόχους σε αυτούς τους τομείς, ενώ την τελευταία ημέρα του μήνα συμβαίνει ολική έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, η οποία φυσικά επηρεάζει από πολύ νωρίτερα και φέρνει αλλαγές (θετικές ή δύσκολες, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο) και σημαντικές αποφάσεις που θα πάρεις και οι οποίες μπορεί και να καθορίσουν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εμπόδια και καθυστερήσεις που πήγαιναν πίσω τα επαγγελματικά σου το τελευταίο διάστημα, από αυτόν τον μήνα αρχίζουν να υποχωρούν, κάτι που φτιάχνει την διάθεσή σου, αλλά και σου δίνει την ευκαιρία να εστιάσεις καλύτερα, πιο προσεκτικά και με μεγαλύτερη ευστροφία και καθαρό μυαλό στο πώς να κάνεις την δουλειά σου με τον καλύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο. Ακόμη το γενικότερο κλίμα στην εργασία σου όμως δεν έχει πλήρως ξεκαθαρίσει και θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ανταγωνιστές που μπορεί να κινούνται μέσα από ένα πέπλο αορατότητας και να προκαλούν φθορές και χασούρες στην καθημερινότητα της εργασίας σου αλλά και στην καριέρα σου γενικότερα. Από τα μέσα του μήνα και μετά δίνεις βάση στο τι ακριβώς γίνεται και αρχίζεις να προφυλάσσεσαι από κάθε ενδεχόμενο και πιθανότητα, βάζοντας τάξη στα οικονομικά σου και διασφαλίζοντας το μέλλον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Ένας μήνας που αρκετά θέματα αρχίζουν να μπαίνουν στην θέση τους καθώς η ευθυδρόμηση πλανητών βοηθά στην αρχή ξεκαθαρισμάτων και σωστών αποφάσεων. Πιο συγκεκριμένα η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 4 του μήνα ξεμπλοκάρει αρκετά ζητήματα στο σπίτι και την οικογένεια, απομακρύνει εμπόδια και ξεδιαλύνει παρανοήσεις που σου κόστιζαν συναισθηματικά αλλά και πρακτικά, ενώ από τις 10 του μήνα η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό σε κάνει πιο δημιουργικό, βλέπεις πιο καθαρά τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου και σε φέρνει σε καλύτερη επαφή με τα παιδιά σου. Ο Άρης ευθυδρομεί στις 14 του μήνα και αρχίζει να ξεμπλοκάρει ο τομέας της καριέρας σου μέσα από δράση που μπορείς τώρα να αναλάβεις πιο άνετα και με λιγότερα εμπόδια, ενώ τέλος ο Ποσειδώνας που ευθυδρομεί προς τα τέλη του μήνα σου δίνει έμπνευση και πίστη στην ζωή και στο πεπρωμένο σου. Η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό μέχρι και τις 21 του μήνα, δίνοντας ευκαιρίες να φέρεις σε ισορροπία θέματα οικογενειακής ζωής και ακίνητης περιουσίας, ενώ με το πέρασμά της στον Σκορπιό δίνει ώθηση στα αισθηματικά σου, αν και πλέον γίνεσαι πιο καχύποπτος και ζηλεύεις περισσότερο. Και φυσικά, η σεληνιακή ολική έκλειψη την τελευταία ημέρα του μήνα καραδοκεί και επηρεάζει από πολύ νωρίτερα…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 15 του μήνα έρχεται να ανοίξει θέματα που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή ή με τα παιδιά σου και σε καλεί να πάρεις ρίσκα, αλλά και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που υπάρχουν για να θέσεις στόχους, ενώ την τελευταία ημέρα του μήνα συμβαίνει ολική έκλειψη Σελήνης η οποία φυσικά επηρεάζει από πολύ νωρίτερα και φέρνει αλλαγές (θετικές ή δύσκολες, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο) στον τομέα που έχει να κάνει με τους φόβους που συντηρείς μέσα σου και τώρα χρειάζεται να τους αντιμετωπίσεις σθεναρά, ώστε να αποκτήσεις μεγαλύτερη δύναμη και έλεγχο πάνω στην ζωή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι καθυστερήσεις, τα εμπόδια και οι εκνευρισμοί επειδή ακριβώς δεν μπορούσες μέχρι τώρα να λειτουργήσεις δραστικά και έτσι όπως θέλεις στα επαγγελματικά σου σταματούν αυτόν τον μήνα και η καριέρα σου μπορεί επιτέλους να πάρει τα πάνω της ή ακόμη και να απογειωθεί, ειδικότερα από τα μέσα του μήνα και μετά. Τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με συνεννοήσεις και τρίτους παράγοντες ήδη θα αρχίσουν να μειώνονται από την πρώτη εβδομάδα του μήνα, δίνοντας τις πρώτες ανάσες ανακούφισης. Από αυτόν τον μήνα δίνονται σημαντικές ευκαιρίες μέσα από συνεργάτες σου για μακροπρόθεσμες επιτυχίες που εκτείνονται πέρα από την διάρκεια αυτού το μήνα.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ
Αρχίζεις αυτόν τον μήνα να βλέπεις πιο καθαρά τα πράγματα και μέσα από την ευθυδρόμηση σημαντικών πλανητών να παίρνεις αποφάσεις που δεν μπορούσες να πάρεις μέχρι τώρα. Πιο συγκεκριμένα η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 4 του μήνα σε βοηθά να επανακτήσεις τον έλεγχο στις επικοινωνίες σου και να ξεδιαλύνεις αμφιβολίες που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, ενώ από τις 10 του μήνα η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό φέρνει εξελίξεις στον οικογενειακό τομέα και τώρα αρχίζει μια περίοδος τακτοποίησης θεμάτων που σε απασχολούσαν. Ο Άρης ευθυδρομεί στις 14 του μήνα και αρχίζεις πλέον πιο καθαρά να συνειδητοποιείς τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις και να δρας με σωστές κινήσεις, ενώ τέλος ο Ποσειδώνας που ευθυδρομεί προς τα τέλη του μήνα σου δίνει έμπνευση και ερωτισμό, ενώ δεν αποκλείεται να ζήσεις πολλές εμπειρίες που μόνο μεταφυσικά εξηγούνται. Η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό μέχρι και τις 21 του μήνα, δίνοντας χάρη και γοητεία στον λόγο σου, κάτι που θα εκμεταλλευτείς για να προωθήσεις την ατζέντα σου με γλυκό και διπλωματικό τρόπο, ενώ με το πέρασμά της στον Σκορπιό σε βοηθά να βάλεις μια τελεία και να οριστικοποιήσεις αφήνοντας πίσω σου προβληματικές καταστάσεις με τα οικεία πρόσωπα. Και φυσικά, η σεληνιακή ολική έκλειψη την τελευταία ημέρα του μήνα καραδοκεί και επηρεάζει από πολύ νωρίτερα…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 15 του μήνα έρχεται να ανοίξει θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν σου, την οικογένειά σου και την ακίνητη περιουσία σου και τώρα είναι η ώρα να βάλεις στόχους και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, ώστε να καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, ενώ την τελευταία ημέρα του μήνα συμβαίνει ολική έκλειψη Σελήνης η οποία φυσικά επηρεάζει από πολύ νωρίτερα και φέρνει αλλαγές (θετικές ή δύσκολες, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο) στον τομέα που έχει να κάνει με τον τομέα των φίλων αλλά και με τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις για την ζωή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι εξελίξεις και οι έγνοιες σου γύρω από θέματα σπιτιού και οικογένειας μπορεί αυτόν τον μήνα να μην σε αφήνουν να εστιάσεις καθαρά και με λεπτομέρειες στον τομέα της εργασίας σου και αυτό μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα λάθη που πέφτουν στην αντίληψη υπευθύνων ή καθυστερήσεις και μπερδέματα με προϊόντα και πελάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Αυτός ο μήνας ξεκαθαρίζει και φέρνει τάξη σε αρκετά από τα θέματά σου, καθώς ο κυβερνήτης σου ορθοδρομεί, ανοίγοντας τον χορό της ευθυδρόμησης και για άλλους πλανήτες. Πιο συγκεκριμένα η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 4 του μήνα αρχίζει να δίνει πράσινο φως στα οικονομικά σου και στην γενικότερη αίσθηση αξίας που έχεις για τον εαυτό σου, ενώ από τις 10 του μήνα η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό σε κάνει πιο επικοινωνιακό με ουσιαστικό τρόπο και συμβάλει στο να μπορέσεις να φτάσεις πιο κοντά σε ένα μυστικό ή στην ουσία ενός θέματος που σε απασχολεί. Ο Άρης ευθυδρομεί στις 14 του μήνα και αρχίζει να ξεμπλοκάρει ο τομέας της δράσης σου γύρω από οικονομικές εκκρεμότητες και παίρνεις αποφάσεις που δρομολογούν θετικές εξελίξεις, ενώ τέλος ο Ποσειδώνας απέναντί σου, που ευθυδρομεί προς τα τέλη του μήνα, σου δίνει αγάπη και σημαντική πνευματική βοήθεια από τον σύντροφο. Η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό μέχρι και τις 21 του μήνα, δίνοντάς σου ευκαιρίες να βελτιώσεις την εικόνα σου και να περιποιηθείς τον εαυτό σου, αλλάζοντας ίσως το στυλ σου, ενώ με το πέρασμά της στον Σκορπιό γίνεσαι πιο διερευνητικός γύρω από ένα πρόσωπο και τις προθέσεις που κρύβει… Και φυσικά, η σεληνιακή ολική έκλειψη την τελευταία ημέρα του μήνα καραδοκεί και επηρεάζει από πολύ νωρίτερα…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 15 του μήνα έρχεται να ανοίξει θέματα που σχετίζονται με τους συγγενείς σου και γενικότερα τις επικοινωνίες σου και τις μετακινήσεις σου και σου δίνει ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσεις ή να σταθεροποιήσεις καταστάσεις, ενώ την τελευταία ημέρα του μήνα συμβαίνει ολική έκλειψη Σελήνης η οποία φυσικά επηρεάζει από πολύ νωρίτερα και φέρνει αλλαγές (θετικές ή δύσκολες, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο) στον τομέα που έχει να κάνει με την καριέρα σου και την κοινωνική σου υπόσταση και η περίοδος σε καλεί να εκμεταλλευτείς τις υπάρχουσες καταστάσεις ώστε να σταθεροποιήσεις την θέση σου, αλλά και να διαχωρίσεις καλύτερα το μπέρδεμα ανάμεσα στην επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι ένας σημαντικός μήνας για τα επαγγελματικά σου καθώς τώρα αρχίζουν να τίθενται οι βάσεις για κάτι διαφορετικό και αυτή η διαδικασία να κάνει την περίοδο να έχει αποσταθεροποίηση των υπαρχουσών δομών στα εργασιακά σου ή να θέλεις εσύ ο ίδιος να αλλάξεις πολλά και να επανεφεύρεις την επαγγελματική σου εικόνα. Ευκαιρίες για δημιουργικότητα και μακροπρόθεσμες επενδύσεις υπάρχουν, αλλά δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και δεν θες να επενδύσεις σε φούσκες που θα σπάσουν.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει εξελίξεις που ξεμπλοκάρουν θέματά σου, όπως ξεμπλοκάρουν και οι πλανήτες που ήταν σε αναδρομή το τελευταίο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 4 του μήνα στο ζώδιό σου σε απελευθερώνει από καθυστερήσεις και εμπόδια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ενώ από τις 10 του μήνα η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό σε βοηθά να δεις με πιο καθαρή ματιά τα οικονομικά σου και να κλείσεις συμφέρουσες συμφωνίες. Ο Άρης ευθυδρομεί στις 14 του μήνα και αρχίζει να ξεμπλοκάρει ο τομέας των αισθηματικών σου και της σχέσης σου καθώς ο σύντροφος πλέον γίνεται πιο συγκεκριμένος και δείχνει καθαρά τις προθέσεις του, ενώ τέλος ο Ποσειδώνας που ευθυδρομεί προς τα τέλη του μήνα σου δίνει έμπνευση και όραμα στην καθημερινότητα και στην εργασία σου. Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι και τις 21 του μήνα, συνεχίζοντας να δίνει γοητεία και ευκαιρίες να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, ενώ με το πέρασμά της στον Σκορπιό η εστίασή σου περνάει πιο συγκεκριμένο στα οικονομικά οφέλη που μπορείς να έχεις. Και φυσικά, η σεληνιακή ολική έκλειψη την τελευταία ημέρα του μήνα καραδοκεί και επηρεάζει από πολύ νωρίτερα…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 15 του μήνα έρχεται να ανοίξει θέματα που σχετίζονται με την οικονομική σου ασφάλεια όπως και με την αυτοπεποίθηση που έχεις και σε καλεί να αδράξεις τις ευκαιρίες που υπάρχουν ώστε να αισθανθείς αυτάρκης και αυτόνομος, ενώ την τελευταία ημέρα του μήνα συμβαίνει ολική έκλειψη Σελήνης η οποία φυσικά επηρεάζει από πολύ νωρίτερα και φέρνει αλλαγές (θετικές ή δύσκολες, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο) στον τομέα που έχει να κάνει με την φιλοσοφία σου και την κοσμοθεωρία που έχεις για την ζωή και το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις σημαντικές σου θέσεις, κάτι που σίγουρα θα σε ξεβολέψει αρκετά, τουλάχιστον στην αρχή…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Άρης απέναντί σου φέρνει με την ευθυδρόμησή του αυτόν τον μήνα αρκετές εξελίξεις στον τομέα των συνεργασιών και οι συνθήκες ξεμπλοκάρουν με αποτέλεσμα να σου δίνονται ευκαιρίες να δράσεις πιο δυναμικά ή να ωφεληθείς μέσα από την δύναμη που αναπτύσσουν οι συνεργάτες σου αυτή την περίοδο. Η περίοδος χρειάζεται φυσικά μια κάποια προσοχή καθώς οι λεπτομέρειες στην εργασία σου και η καθημερινή ροή μπορεί να αλλάξει και να βρεθείς αντιμέτωπος με ξαφνικά συμβάντα που έχουν να κάνουν με τους άλλους κυρίως, αλλά που μπορεί να σου τροποποιήσουν αρκετά το πρόγραμμα και να κάνουν τους δικούς σου επαγγελματικούς στόχους να πάνε για λίγο πίσω. Από τα μέσα του μήνα όμως και μετά δεν θα αφήσεις τίποτα να επέμβει στο πορτοφόλι σου, το οποία μπορείς να δεις να αυξάνει σε πάχος…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αρχίζεις και αποκτάς και πάλι καθαρή σκέψη και βλέπεις τις συνθήκες να αλλάζουν με την βοήθεια των πλανητών που αυτόν τον μήνα ευθυδρομούν. Πιο συγκεκριμένα η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 4 του μήνα σου ξεκαθαρίζει σκοτεινά σημεία και φόβους σου, ενώ από τις 10 του μήνα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου σου ανοίγει κανάλια επικοινωνίας και οι σκέψεις σου πλέον είναι πιο συγκροτημένες και στοχευμένες. Ο Άρης ευθυδρομεί στις 14 του μήνα και αρχίζει να ξεμπλοκάρει η δράση σου, παίρνεις πρωτοβουλίες και έχεις πλέον ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα, κάτι που σου δίνει ενέργεια, αλλά και κούραση, ενώ τέλος ο Ποσειδώνας που ευθυδρομεί προς τα τέλη του μήνα σου δίνει έμπνευση στον έρωτα. Η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό μέχρι και τις 21 του μήνα και ακόμη μπορεί να είσαι κολλημένος με ένα πρόσωπο που ξέρεις ότι το μέλλον μαζί του δεν είναι εφικτό, ενώ με το πέρασμά της στον Σκορπιό αποφασίζεις να στοχεύσεις σε αυτό που σου αξίζει στα αισθηματικά και να μην αναλώνεσαι σε ημίμετρα. Και φυσικά, η σεληνιακή ολική έκλειψη την τελευταία ημέρα του μήνα καραδοκεί και επηρεάζει από πολύ νωρίτερα…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 15 του μήνα γίνεται στο ζώδιό σου και έρχεται να ανοίξει θέματα που σχετίζονται με σημαντικές αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις και χρειάζεται να δημιουργήσεις ένα συγκεκριμένο πλάνο δράσης και να μην αφήσεις τίποτα στον αέρα, ενώ την τελευταία ημέρα του μήνα συμβαίνει ολική έκλειψη Σελήνης η οποία φυσικά επηρεάζει από πολύ νωρίτερα και φέρνει αλλαγές (θετικές ή δύσκολες, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο) στον τομέα που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και τις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν με το δημόσιο, με τράπεζες ή με άλλους αντίστοιχους φορείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η ενεργοποίηση του Άρη στον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με την καθημερινότητα και την εργασία σου δίνει αυτόν τον μήνα αρκετές ευκαιρίες να ανακτήσεις το ενδιαφέρον σου για τα εργασιακά σου και να ξαναβρείς την δύναμη που χρειάζεται για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Δεν αφήνεις πλέον κανένα πρότζεκτ στο συρτάρι, θέλεις να κάνεις κάθε μέρα περισσότερα και αυτό θα φέρει και αποτελέσματα κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, καθώς θα δεις το πορτοφόλι σου να φουσκώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεσή σου ανεβαίνει και η σκέψη σου μπορεί να εστιάσει πιο καθαρά στα θέματά σου με την βοήθεια των πλανητών που ευθυδρομούν αυτόν τον μήνα. Πιο συγκεκριμένα η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 4 του μήνα σε βοηθά να δεις μέσα από μια πιο αντικειμενική προοπτική τα σχέδια και τις φιλοδοξίες που έχεις και ξεμπλοκάρει εμπόδια και καθυστερήσεις με φίλους, ενώ από τις 10 του μήνα η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό σου σου δίνει ευκαιρίες να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τρωτά σημεία του εαυτού σου, αλλά και να εντοπίσεις πιο εύκολα τους κρυμμένους σου εχθρούς. Ο Άρης ευθυδρομεί στις 14 του μήνα και αρχίζει να ξεμπλοκάρει το αισθηματικό σου κομμάτι, γίνεσαι πιο δραστήριος και ενεργητικός και κυνηγάς τον έρωτα όσο ποτέ άλλοτε. Τα δημιουργικά σου σχέδια κινούνται και αναλαμβάνεις δράση με αισιοδοξία και πολλές πρωτοβουλίες, ενώ τέλος ο Ποσειδώνας που ευθυδρομεί προς τα τέλη του μήνα σου δίνει έμπνευση που αντλείς από το παρελθόν για να σχεδιάσεις το μέλλον. Η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό μέχρι και τις 21 του μήνα, δίνοντας γοητεία την οποία χρησιμοποιείς εκτός των άλλων και για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ με το πέρασμά της στον Σκορπιό δημιουργεί αμφιβολίες γύρω από το πώς να κινηθείς με ένα πρόσωπο που δεν είναι πλήρως ελεύθερο ή προσβάσιμο αυτή την περίοδο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 15 του μήνα έρχεται να ανοίξει θέματα που σχετίζονται με αδυναμίες που έχεις ή που θεωρείς πως έχεις και σου δίνει ευκαιρίες να επεξεργαστείς φόβους και ψυχαναγκασμούς σου, ενώ παράλληλα αρχίζει σταδιακά να σου φανερώνει κρυμμένους σου εχθρούς. Την τελευταία ημέρα του μήνα συμβαίνει ολική έκλειψη Σελήνης απέναντί σου, η οποία φυσικά επηρεάζει από πολύ νωρίτερα και φέρνει αλλαγές (θετικές ή δύσκολες, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο) στον τομέα που έχει να κάνει με τον σύντροφο, τις συμφωνίες σου, με νομικά ζητήματα και με συνεργασίες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα κέρδη αυτού του μήνα μπορεί να μην έρχονται κατευθείαν από την κύρια εργασία ου, αλλά από δεύτερες πηγές που ίσως να μην είναι και οι πιο διαφανείς… αλλά τουλάχιστον δεν είναι κάτι παράνομο. Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με ασάφειες και μπερδέματα στην οικογενειακή σου ζωή, μπορεί αυτόν τον μήνα να επιδράσουν πλαγίως στην καριέρα σου και να επηρεάσουν αρνητικά την δυνατότητα που έχεις να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα σου στην επαγγελματική αρένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Δεν έρχονται όλα ανάποδα πλέον, καθώς αυτόν τον μήνα σημαντικοί πλανήτες παύουν να είναι ανάδρομοι και ξεμπλοκάροντας σε βοηθάνε να δεις πιο καθαρά τις καταστάσεις. Πιο συγκεκριμένα η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 4 του μήνα ξεμπλοκάρει αρκετά ζητήματα στην καριέρα σου, απομακρύνει εμπόδια και ξεδιαλύνει παρανοήσεις που σου κόστιζαν επαγγελματικά, ενώ από τις 10 του μήνα η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις με καθαρό μυαλό στόχους και φιλοδοξίες σου. Ο Άρης ευθυδρομεί στις 14 του μήνα και αρχίζει να ξεμπλοκάρει η δράση σου και να κάνεις σημαντικές κινήσεις πάνω σε θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας, ενώ τέλος ο Ποσειδώνας που ευθυδρομεί προς τα τέλη του μήνα σου δίνει έμπνευση και φέρνει αγάπη, κατανόηση και αποδοχή με στενούς σου συγγενείς ή πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σου. Η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό μέχρι και τις 21 του μήνα, δίνοντας ευκαιρίες να φέρεις σε ισορροπία θέματα στην καριέρα σου και να έχεις οικονομικά οφέλη από την εργασία σου, αλλά με το πέρασμά της στον Σκορπιό δημιουργεί κρίση αξιών και σε αναγκάζει να επαναπροσδιορίσεις στόχους και σχέδια. Και φυσικά, η σεληνιακή ολική έκλειψη την τελευταία ημέρα του μήνα καραδοκεί και επηρεάζει από πολύ νωρίτερα…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 15 του μήνα έρχεται να ανοίξει θέματα που σχετίζονται με τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις και σου δίνει ευκαιρίες για να οργανώσεις καλύτερα και να προωθήσεις τα θέλω σου δημιουργώντας σταθερότερες βάσεις, ενώ την τελευταία ημέρα του μήνα συμβαίνει ολική έκλειψη Σελήνης η οποία φυσικά επηρεάζει από πολύ νωρίτερα και φέρνει αλλαγές (θετικές ή δύσκολες, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο) στον τομέα που έχει να κάνει με την καθημερινότητά σου και την εργασία σου και θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις αρκετές λεπτομέρειες ώστε να επαναφέρεις την ομαλότητα στην ροή της ζωής σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο μήνας σου δίνει δικαίωμα να κινηθείς επισταμένως προς ίδιον όφελος και να προωθήσεις ακόμη περισσότερο την καριέρα σου, την θέση σου ή την αξία σου! Έχεις αρκετά οφέλη και όχι μόνο στον οικονομικό τομέα, όπου τα πράγματα ξεμπλοκάρουν, αλλά και γενικότερα σε θέματα προαγωγής, μπόνους ή αύξηση του πελατολογίου σου. Ο μήνας προετοιμάζει πολλές αλλαγές στην καθημερινή ροή της εργασίας σου και πολλά από τα καινούργια δεδομένα θα αλλάξουν τις καταστάσεις έτσι όπως τις ήξερες μέχρι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Ξεκαθαρίσματα και διαύγεια σκέψης, αλλά και ελπίδα δίνει αυτός ο μήνας, καθώς πλανήτες που βρίσκονταν σε ανάδρομη κίνηση, τώρα αρχίζουν ο ένας μετά τον άλλον να ευθυδρομούν. Πιο συγκεκριμένα η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 4 του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις σκεπτικό και να δεις τα πράγματα διαφορετικά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενώ από τις 10 του μήνα η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό φέρνει εξελίξεις στην καριέρα σου που βρίσκονταν σε αναμονή το τελευταίο διάστημα. Ο Άρης ευθυδρομεί στις 14 του μήνα και ενεργοποιείσαι γύρω από κινήσεις, μετακινήσεις μέσα από μια πιο δραστήρια στάση πλέον και αποφασίζεις να μιλήσεις και να τακτοποιήσεις θέματα που σχετίζονται με αδέλφια ή στενούς συγγενείς, ενώ τέλος ο Ποσειδώνας που ευθυδρομεί προς τα τέλη του μήνα σου δίνει έμπνευση στον οικονομικό τομέα. Η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό μέχρι και τις 21 του μήνα, δίνοντας ευκαιρίες σε σχέσεις που έχουν απόσταση να ευδοκιμήσουν και να μπορέσεις να βρεις ισορροπίες που χρειάζονται, ενώ με το πέρασμά της στον Σκορπιό σε απασχολεί περισσότερο πλέον το κέρδος που μπορείς να έχεις μέσα από την εργασία σου. Και φυσικά, η σεληνιακή ολική έκλειψη την τελευταία ημέρα του μήνα καραδοκεί και επηρεάζει από πολύ νωρίτερα…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 15 του μήνα έρχεται να ανοίξει θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και σου δίνονται τώρα ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις τα θετικά και να απομακρύνεις τα αρνητικά και τα εμπόδια μέσα από ένα καινούργιο τρόπο δράσης και αντιμετώπισης των θεμάτων που υπάρχουν, ενώ την τελευταία ημέρα του μήνα συμβαίνει ολική έκλειψη Σελήνης η οποία φυσικά επηρεάζει από πολύ νωρίτερα και φέρνει αλλαγές (θετικές ή δύσκολες, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο) στον τομέα που έχει να κάνει με την δημιουργικότητά σου, με τα παιδιά σου ή με την αισθηματική σου ζωή και θα χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση και να ρισκάρεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι μια καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σου και μπορείς μέσα σε αυτόν τον μήνα να προωθήσεις πιο άνετα και με λιγότερα εμπόδια τους στόχους και τα σχέδιά σου και να έχεις εύκολα την αποδοχή από συνεργάτες ή από πρόσωπα-κλειδιά, όπως ένας προϊστάμενος ή ένα αφεντικό. Από τα μέσα του μήνα βάζεις νέους στόχους και κάτι ενδιαφέρον, αλλά με περισσότερες απαιτήσεις, ξεκινά στον επαγγελματικό σου τομέα και σου δίνει ευκαιρίες για μεγαλύτερη άνοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας σε απεγκλωβίζει από καταστάσεις που ήταν στάσιμες και εμποδίζονταν να προχωρήσουν εξαιτίας των ανάδρομων πλανητών που τώρα αρχίζουν σταδιακά να ευθυδρομούν. Πιο συγκεκριμένα η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 4 του μήνα αρχίζει να σε προϊδεάζει για εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, κάτι που μπορεί να σε αγχώσει και να χρειάζεται τώρα να αναλάβεις μια πιο ξεκάθαρη δράση πάνω σε αυτόν τον τομέα, ενώ από τις 10 του μήνα η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει μια πιο καθαρή και σφαιρική εικόνα για το πώς να κινηθείς στα οικονομικά σου και όχι μόνο. Ο Άρης ευθυδρομεί στις 14 του μήνα και αυτό σαφώς θα βοηθήσει στις κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα καθώς πλέον μπορείς να δράσεις πιο δυναμικά και με λιγότερα εμπόδια και καθυστερήσεις, ενώ τέλος ο Ποσειδώνας που ευθυδρομεί προς τα τέλη του μήνα στο ζώδιό σου, σου δίνει έμπνευση, όραμα και πίστη, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεύτερου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη παραμένει στον Ζυγό μέχρι και τις 21 του μήνα, βασανίζοντάς σε λίγο ακόμη σε σχέση με τις προθέσεις του συντρόφου και με την βοήθεια ή την υποστήριξη που μπορείς να έχεις από αυτόν, αλλά με το πέρασμά της στον Σκορπιό το κλίμα αλλάζει προς το θετικότερο και πολλές καταστάσεις ξεκαθαρίζουν μεταξύ σας. Και φυσικά, η σεληνιακή ολική έκλειψη την τελευταία ημέρα του μήνα καραδοκεί και επηρεάζει από πολύ νωρίτερα…

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 15 του μήνα έρχεται να ανοίξει θέματα που σχετίζονται με την γενικότερη κοσμοθεωρία σου και την αντίληψη που έχεις για την ζωή και τώρα μπορείς να δεις ευκαιρίες που σε βοηθάνε να αλλάξεις εσωτερικά και να βελτιώσεις πολλά καθώς αλλάζεις το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπεις τα γεγονότα, ενώ την τελευταία ημέρα του μήνα συμβαίνει ολική έκλειψη Σελήνης η οποία φυσικά επηρεάζει από πολύ νωρίτερα και φέρνει αλλαγές (θετικές ή δύσκολες, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο) στον τομέα που έχει να κάνει με την οικογένειά σου, την ακίνητη περιουσία σου και το παρελθόν σου που ακόμη δεν έχει κάνει τους τελικούς του κύκλους…
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εδώ και καιρό μπορεί να έχεις την ανάγκη να επανεφεύρεις τον εαυτό σου και το επαγγελματικό σου πρόσωπο και αυτός ο μήνας δίνει τέτοιες ευκαιρίες, αρκεί βέβαια να προσέξεις να μην διαλύσεις τα πάντα και αρχίσεις από το μηδέν! Μην αφήνεις αυτά που συμβαίνουν στο σπίτι και την οικογένειά σου να σε αποσυντονίζουν από τα επαγγελματικά σου σχέδια και τους στόχους που έχεις βάλει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact