ΚΟΣΜΟΣ

Η Μέρκελ επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά, στο πλευρό της Τουρκίας!

Το γεγονός ότι η καγκελάριος Μέρκελ δεν έβγαλε άχνα για την μεγάλη επέτειο των 200 ετών από την εθνεγερσία, που εδώ και 13 χρόνια γράφει πως η Γερμανία όχι μόνο δεν είναι σύμμαχος με την Ελλάδα, αλλά αποτελεί μέγιστο εθνικό κίνδυνο για την Ελλάδα.

Η Μέρκελ δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα. Γεγονός που είχε διαφάνηκε από την σκανδαλώδη και προσβλητική απόφαση να επιβάλει την διενέργεια της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής την 25η Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που η Ελλάδα θα γιόρταζε τα 200 χρόνια από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα κατά της Τουρκίας.

Το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η Μέρκελ να βγάλει δηλαδή μία ανακοίνωση έστω για τα μάτια του κόσμου, δεν το έκανε. Και αυτό είναι χυδαίο και ελεεινό. Είναι όμως ενδεικτικό για το γεγονός ότι η Γερμανία όχι μόνο είναι πιστή σύμμαχος της Τουρκίας, αλλά είναι και συνεργός στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν διαπράξει και οι δύο χώρες.

Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι ήταν μαθητές του Κεμάλ Ατατούρκ. Οι θηριωδίες τους δεν έχουν προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γερμανία έπαιξε βρώμικο ρόλο σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, στο θέμα των Σκοπίων, το 2015 όταν επιχείρησε με δόλιο τρόπο να πετάξει την Ελλάδα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης ώστε να την μετατρέψει μέσα σε μια νύχτα σε Συρία, προς όφελος φυσικά της Τουρκίας.

Το τέλος της αθωότητας έφτασε. Όποιος έλληνας πολιτικός διατηρεί σχέσεις ή ακόμα χειρότερά εκβιάζεται από την Γερμανία, συνιστά μέγιστο εθνικό κίνδυνο και θα πρέπει να απομονωθεί και να εξοβελιστεί από το πολιτικό σύστημα. Όσο ψηλά κι αν βρίσκεται. Η Γερμανία λειτουργεί προς όφελος της Τουρκίας και το γεγονός ότι συνυπάρχει με την Ελλάδα σε δύο μεγάλους οργανισμούς, αποδεικνύεται πομφόλυγα. Η Γερμανία δεν καταλαβαίνει ούτε από ευρωπαΐκή αλληλεγγύη, ούτε από νοτιοατλαντική συμμαχία.

Η σχέση της με την Τουρκία είναι μακρόχρονια και αμαρτωλή. Όπως έλεγε και ο Σαίξπηρ, οι παλιές αμαρτίες ρίχνουν μεγάλες σκιές. Και η σκιά της Γερμανίας πέφτει πλέον βαριά πάνω από την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact