ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Δες πόσο σημαντικός θα είναι ο Ιούνιος για το καθένα

Ο Ιούνιος βρίσκεται μια «ανάσα» μακριά και σύμφωνα με τα άστρα δεν θα είναι και ο πιο εύκολος, καθώς υπάρχουν πέντε ανάδρομοι πλανήτες και μια έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους (10/6). Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι εξαιρετικά σημαντικός.

Η ιδέα που θα σου αλλάξει τη ζωή; Το κομμάτι του παζλ που σου έλειπε τόσο καιρό; Κοίτα προσεκτικά γύρω σου. Αυτόν το μήνα ενδέχεται να τα βρεις.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ποιοι είναι στ’ αλήθεια φίλοι και ποιοι μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς επαγγελματικά; Πώς θα γίνει να μην κουτουλήσεις κριαρίσια ούτε τους πρώτους ούτε τους δεύτερους; Μάθε το, γιατί την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ίσως κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Τα χρήματα είναι το δίχτυ ασφαλείας σου και οι πολυτέλειες στην καθημερινότητα το δικό σου self care. Όμως με έκλειψη και ανάδρομο Ερμή να χτυπάνε το 2ο οίκο, βρες άλλους τρόπους να αγαπάς τον εαυτό σου. Θα σε βοηθήσει και ο Ουρανός που βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σου.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Μπορεί μια στιγμή να σου αλλάξει τη ζωή; Αυτόν το μήνα, με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, μπορεί και παραμπορεί. Αγκάλιασε το χάος που φέρνει ο ανάδρομος Ερμής (επίσης στο ζώδιό σου), άλλαξε τα σχέδιά σου τελευταία στιγμή, πάρε αποφάσεις σαν να ρίχνεις κορόνα – γράμματα, expect the unexpected. Στο τέλος του μήνα δεν θα είσαι πια ο ίδιος άνθρωπος.

Καρκίνος

(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Για σένα πάλι ο Ιούνιος θα κυλήσει αργά και νωχελικά, με νοσταλγία για τα καλοκαίρια που πέρασαν και γλυκιά θλίψη για το χρόνο που δεν γυρίζει πίσω. Ή μήπως γυρίζει; Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 3 έως τις 27/6 θα πάρεις το σύντροφό σου από το χέρι και θα επιχειρήσεις να ξαναζήσετε τα μεγαλύτερα σουξέ σας. Αν θα το καταφέρετε ή όχι θα φανεί στις 24/6.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ναι, ΟΚ, κομβικός μήνας για όλα τα ζώδια, αλλά εσένα τι σε νοιάζει; Εσένα το μόνο που ενδέχεται να αλλάξει αυτόν το μήνα είναι ο αριθμός των followers σου στα social media – και το πώς προσεγγίζεις την καθημερινή σου ρουτίνα. Κατά τα άλλα, άσε τον Αρη στο ζώδιό σου από 12/6 να σου φορτίσει τις μπαταρίες σιγά-σιγά και θα σε ξυπνήσουμε επίσημα από τον Ιούλιο.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Με τον Ερμή ανάδρομο στα εργασιακά, οι παρεξηγήσεις στο γραφείο οδηγούν σε κάτι μεγαλύτερο και ένα τυχαίο meeting σού αλλάζει τη ζωή. Ηρθε η ώρα να επανεξετάσεις το πώς δουλεύεις και τι θυσίες κάνεις για την καριέρα σου. Και ναι, ξέρω ότι οι αλλαγές σε τρομάζουν, αλλά με τον Δία στον οίκο των σημαντικών συνεργασιών η αλλαγή θα είναι για καλό.

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Τα εξωτικά ταξίδια που ονειρεύεσαι; Καλύτερα να μην τα κανονίσεις πριν από τις 23/6, όταν γυρνάει ο Ερμής σε ορθή πορεία. Κατά τα άλλα, εσένα αυτή η έκλειψη δεν θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα, έχεις άλλα θέματα. Π.χ., να μπαλώσεις σχέσεις με συναδέλφους στο γραφείο και να λύσεις προβλήματα που σε στεναχωρούν καιρό στο σπίτι στις 24/6. Ποιος έχει χρόνο για εκλείψεις;

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Αν ο καλός σου ή η οικογένειά σου κρύβουν κάποιο μυστικό, αυτόν το μήνα θα το ανακαλύψεις. Τώρα αν πρόκειται για πτώμα ή για σεντούκι με θησαυρό που έχουν θάψει στην αυλή δεν ξέρω, αλλά μόλις μάθεις την αλήθεια θα αλλάξουν πολλά στα οικονομικά σου (σας). Και με τον Αρη στον οίκο της καριέρας σου στο τέλος του μήνα, ετοιμάσου για ολικό level up.

Τοξότης

(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ολοι ξέρουμε πως οι Τοξότες λειτουργούν με βάση μια ιδιαίτερη, εσωτερική πυξίδα η οποία όταν κάποια στιγμή δείξει αλλού τον Βορρά μαζεύουν το βαλιτσάκι τους και φεύγουν. Εν ολίγοις, δεν είναι η πρώτη φορά που τινάζεις μια σχέση (προσωπική ή επαγγελματική) στον αέρα, όπως ενδέχεται να κάνεις αυτόν το μήνα με την έκλειψη. Αλλά αυτή η φορά θα σε μεταμορφώσει.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και την υγεία σου φωνάζει η έκλειψη στις 10/6, είτε αυτό σημαίνει να αλλάξεις διατροφή, να πάρεις βιταμίνες ή να κλείσεις επιτέλους εκείνο το ραντεβού με τον γιατρό που όλο αναβάλλεις γιατί «έχεις πολλές δουλειές». Κάν’ το τώρα, γιατί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 24/06 θα σε ρίξει και καλό Ιούλιο μετά.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Κι αν έχεις ήδη γράψει το επόμενο best seller; Κι αν έχεις βρει το δημιουργικό project που θα σου αλλάξει τη ζωή; Κι αν σου κάτσει το Τζόκερ; Τέτοια ερωτήματα θέτει η έκλειψη στον 5ο οίκο και θα απαντήσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις: αντισυμβατικά. Προσοχή στις μεγάλες αγορές από 21/6 και μετά, μπορεί να τις μετανιώσεις.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Αν σκοπεύεις να κάνεις τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα, ξεκίνα πριν από τις 21/6, γιατί μετά ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου και θα είναι πιο δύσκολο. Όχι αδύνατο, αλλά πιο δύσκολο. Όσο για την έκλειψη στις 10/6; Έρχεται να σου ξανασυστήσει τη σχέση γονιός – παιδί, αυτή τη φορά από την άλλη πλευρά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact