ΚΟΣΜΟΣ

8 περίεργοι θάνατοι διασήμων που θα σας σοκάρουν

Το να είσαι celebrity δεν είναι και τόσο εύκολη δουλειά. Οι άνθρωποι γίνονται ευάλωτοι, παρασύρονται, ενώ είναι και εκτεθειμένοι σε περισσότερους κινδύνους. Πολλοί από τους θανάτους των celebrity, έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη.

Ωστόσο, μερικοί από αυτούς είναι λίγο πιο… παράξενοι από τους άλλους. Όπως οι παρακάτω 8 περιπτώσεις.

Natasha Richardson

Η σύζυγος του Liam Neeson και κόρη της Vanessa Redgrave, και επίσης ηθοποιός Natasha Richardson. Τον Μάρτιο του 2009, πήγε για διακοπές στον Καναδά και την ώρα που έκανε μάθημα σκι, έπεσε και τραυματίστηκε. Όμως μέσα στην σύγχυση της, αρνήθηκε ιατρική βοήθεια και είπε πως αισθάνεται καλύτερα. Γύρισε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε από εσωτερική αιμορραγία.

David Carradine

Ο σταρ της θρυλικής σειράς «Kung Fu» και ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που γνωρίζουν πολεμικές τέχνες, πέθανε στα 72 του κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες. Βρισκόταν στην Ταϊλάνδη, όπου συμμετείχε στα γυρίσματα μια ταινίας. Κάποια στιγμή, βρέθηκε γuμνός και κρεμασμένος στην ντουλάπα του. Στην αρχή θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, αλλά η αυτοψία έδειξε πως ο θάνατος προκλήθηκε από «αυτοερωτική ασφυξία»!

Gram Parsons

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το περίεργο δεν βρίσκεται στον θάνατό του, αλλά σε αυτό που ακολούθησε με το πτώμα του κιθαρίστα των «The Byrds». Ο Gram Parsons λάτρευε το Εθνικό Πάρκο του Joshua Tree,στην Καλιφόρνια. Σε ένα ταξίδι εκεί, ο Parsons πέθανε από υπερβολική δόση.

Ο πατέρας του ήθελε να τον θάψει στην Louisiana. Όμως οι φίλοι του έκλεψαν το πτώμα του στο αεροδρόμιο και τον πήγαν ξανά στο πάρκο Joshua Tree, όπου προσπάθησαν να τον κάψουν. Δεν τα κατάφεραν και μέλη του σώματός του που «γλίτωσαν» θάφτηκαν στην Louisiana.

Bruce Lee

Ο αξέχαστος Bruce Lee που άλλαξε όλη την ιστορία των πολεμικών τεχνών αν και έζησε μόνο 33 χρόνια, πέθανε κάτω από περίεργες συνθήκες, που οδήγησαν πολλούς στην θεωρία περί «κατάρας των Lee».

Ο Bruce Lee βρισκόταν στο Hong Kong, όταν έπαθε μια κρίση και κατέρρευσε. Οι γιατροί τον έκαναν καλά, αλλά λίγους μήνες αργότερα ο Lee διαμαρτυρήθηκε για επίμονους πονοκεφάλους και βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του. Αρχικά, θεωρήθηκε πως επρόκειτο για αλλεργική αντίδραση σε ένα φάρμακο που έπαιρνε για τον πονοκέφαλο. Όμως αργότερα, ο θάνατός του χαρακτηρίστηκε επίσημα ως «ατύχημα».


Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact