ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πάντοαν απαντά στον Καμμένο: Η Ιταλία δεν κινδυνεύει από ένα Grexit

Αμεση ήταν η απάντηση του Πιερ Κάρλο Πάντοαν, στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου περί φαινομένου ντόμινο σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από το ευρώ, αλλά και στις σχετικές προειδοποιήσεις της ΕΕ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild ο υπουργός Εθνικής Αμυνας προειδοποίησε ότι αν αποχωρήσει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, θα ακολουθήσουν η Ισπανία και η Ιταλία και κάποια στιγμή η Γερμανία.

Αντίθετη άποψη εξέφρασε ο Πιερ Κάρλο Πάντοαν, μία ημέρα και μετά από τις προειδοποιήσεις της ΕΕ ότι η αποχώρηση μιας χώρας από τη νομισματική ένωση θα δημιουργούσε το ερώτημα ποια θα είναι η επόμενη.

«Οι κίνδυνοι για την Ιταλία δεν θα αυξάνονταν από ένα Grexit», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της γειτονικής χώρας. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μια έξοδος της Ελλάδας θα ήταν «πολύ αρνητική», αλλά πρόσθεσε πως είναι πεπεισμένος ότι θα βρεθεί μια λύση.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact