ΚΟΣΜΟΣ

Τζιχαντιστές ντύνονται με σουτιέν και μπούρκες για να δραπετεύσουν από το Ιράκ [εικόνες]

Τζιχαντιστές που πλέον δεν επιθυμούν να πολεμούν για την ISIS και προσπαθούν να «αυτομολήσουν» από το Ισλαμικό Κράτος χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, μεταμφιέζονται σε γυναίκες.

Η προσπάθεια απόδρασης από το Βόρειο Ιράκ όπου εκτείνεται το Ισλαμικό Χαλιφάτο με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο έγινε γνωστή, όταν την Κυριακή στρατιωτικές δυνάμεις του Ιράκ διέρρευσαν στο Instagram φωτογραφίες με «λιποτάκτες» τζιχαντιστές οι οποίοι αν και είχαν κάνει τα πάντα για να μοιάζουν με γυναίκες.

Πολλοί από αυτούς είχαν ξυρίσει το μούσι τους και είχαν χρησιμοποιήσει make-up, ενώ άλλοι μέσα από τη μπούρκα είχαν φορέσει ψεύτικο στήθος και στηθόδεσμο.

Σύμφωνα με τη Daily Mirror, η οποία επικαλείται αραβικά sites, οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν τραβηχτεί στην περιοχή του Βόρειου Ιράκ, την Baiji, όπου ο ιρακινός στρατός με τη συνδρομή των ΗΠΑ βομβαρδίζει εγκαταστάσεις της ISIS.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact